Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Söndagsfix

Jag har en typisk vettig dag. Lite allmänna saker som att vika tvätt, handla mat, betala räkningar och just nu står en snygg kille framför mig och lagar mat. Sen är det lite småsaker att fixa inför resan också. Jag åker ju till Frankrike om några dagar. Det ska bli så kul!

 

WIN_20160228_19_39_37_ProWIN_20160228_19_39_30_Pro

Denna halsduk köpte jag på rea förra helgen. Det var 70% rabatt och sen 20% rabatt på det priset. Jag har visst gått och blivit värsta rabattdrottningen, haha. Jag tror att den dämpade mitt sug efter den där halsduken från Marlene Birger (med liknande mönster) som jag ville ha. 1000 kronor för en halsduk känns ju lite överdrivet…

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Snygg, men vadå halsduk? Jag som trodde våren var i antågande. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Jodå, men det är fortfarande kallt och det är ingen tjock halsduk 🙂

   Svara

   • Robert

    |

    Jadå, jag fattar. 🙂

    Svara

 • Linnéa

  |

  Men, vad kostade ny halsduken? Vad blev kvar efter alla rabatter? / rabattdrottningen

  Svara

  • Egoina

   |

   Strax under 100, haha 🙂

   Svara

   • Linnéa

    |

    Åh, ett kap! Nu blev jag avis!
    Jättefin iallafall!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv