Follow my blog with Bloglovin

Fredag och lördag i ett svep

Hej bästa ni! Ursäkta min frånvaro. Denna helg har gått så snabbt. Jag har hela tiden tänkt att jag “bloggar sen” och så har “sen” försvunnit och jag har inte hunnit. Här har ni i alla fall lite av vad jag har gjort:

 

image

Skyndade allt vad jag kunde till Olearys efter jobbet i fredags för att möta upp mina tjejkompisar. Vi skulle äta och sen skulle vi…

 

image

…till Teatern för att se en föreställning! Jag vet inte om ni minns, men jag tävlade ut biljetter till En komisk depression med Nour el Refai för några veckor sedan och igår var vi alltså och såg föreställningen.

 

image

Både öppningsakten Moas val och Nour var så himla bra! Det var underhållande, pricksäkert, viktigt, roligt och känslosamt. Dessutom så roligt att göra något “annorlunda” en fredagskväll. Mer sånt här tycker jag!

 

image

Igår sov jag ut, sen tog jag bilen och åkte till Media markt för att köpa en datormus. Jag är ganska nöjd med min dator, MEN styrplattan är en miljon gånger bättre på mac enligt mig, så jag orkar inte kämpa med det längre. En riktigt datormus är ändå mer nice.

 

image

Sen åkte jag hem och *gjorde mig fin*. Vi hade nämligen bokat bord och skulle äta middag med några vänner på Aptit i Helsingborg klockan 19.00.

 

image

Valde denna fiskssoppa till förrätt. Alla tummar upp! Sååå god. Välbalanserad och räkorna var inte det minsta gummiaktiga (mycket viktig detalj enligt mig, varit med om det för många gånger).

 

image

Huvudrätten var okej. Jag valde knaperstekt kyckling med picklad lök, jordärtskockapuré och rödvinssky. Det var gott, men inte wow. Dessutom glömde de servera potatisen som ingick i rätten.

 

image

Meeen det gjorde inte så mycket, för hela bordet fick nämligen gratis dessert som förlåt för misstaget.

 

image

Passionfruktsmousse med vit choklad, frystorkade hallon och salt karamellsås. Lite väl syrlig dessert enligt mig, men alltså salt karamellsås?! HALLÅ hur gott??

Efter det gick vi vidare, drack en drink, catchade up lite mer och efter det promenerade vi hem. Mysig kväll!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Mathilda

  |

  Tusen tack för biljetterna! Vi var där ju också och såg föreställningen & håller med att allt var sååå bra! Vi fick grymma platser också & min vän var sååå nöjd. Tack tack <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att ni tyckte om det! 🙂 <3

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Linnea

  |

  Ser ut som en dröm!

  Jag tänkte ställa en fråga till dig, eftersom du verkar vara väldigt bra på att svara på relationsfrågor 😉

  Jag har ganska svårt att gå fram till folk och lära känna dem. När jag väl blivit introducerad är det oftast inga problem, men att ta första steget är så svårt för mig. Har du några tips på hur man ska presentera sig själv för främlingar på fester, på stan eller på bussen utan att låta som en galning? Haha 🙂

  Tacksam för svar, och tack för en underhållande blogg! <3

  Svara

  • Amanda

   |

   Känner så igen mig på detta. Är samma. Vill också gärna ha tips så hoppas svar på kommentar! 🙂

   Svara

 • Susanna

  |

  Är det bara jag som ser ett ansikte i huvudrätten?

  Svara

  • Lovisa

   |

   Hahaha omg freaked me out. Var tvungen att kolla på bilden igen efter din kommentar och såg det direkt!

   Svara

 • :D

  |

  Så himla bra när restauranger fixar misstaget. En gång var jag på ett ställe där de först glömde bort vårt bord, sen gav de mig fel mat. Gratis efterrätt, woohoo! 😀 Går aldrig tillbaka till restauranger som inte ber om ursäkt. Som det stället där en servitris spillde ut tre glas med dricka över mig. Jag var väldigt chill över det, och skrek inte eller så, utan var mer “Äh, skit händer.” och hon bad inte om ursäkt, gav ingen kompensation alls, och såg dessutom jävligt sur ut resten av kvällen. Kunde nästan tro att det var jag som hade fällt henne, baserat på hennes beteende. Usch.

  Svara

 • M

  |

  Har du någon bra tips på familjevänlig och prisvärd restaurang i Helsingborg? Vi ska bjuda våra föräldrar en lördagkväll och jag har en 4månaders bebis med, troligtvis även barnvagn.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv