Follow my blog with Bloglovin

Några snapshots från de senaste dagarna

image

Innan det blev helg firade vi en kollega som fyllde år. Älskar att vi går all in vad gäller födelsedagar här på jobbet. Det är så exotiskt för mig eftersom min familj bor i Norge (och dessutom inte firar födelsedagar..haha). Jag har inte varit på så många kalas i mitt liv. Men nu är det typ ett i månaden. Älskar det.

 

image

En annan kollega hade gjort macaronliknande mandelgrejer med Nutella i. Jag som inte gillar kakor med mandel egentligen DOG. Så goda!!!

 

image

Var på en middagsgrej i lördags och tog en (suddig) bild på mig själv. Tänkte jag skulle komma undan med att ha exakt samma klädsel denna lördagen som förra lördagen, men nu avslöjade jag det visst genom att lägga upp bild OCH påpeka det dessutom.

 

image

Ja, ni ser ju att jag är en naturbegåvning. HAHA. Eller inte. Nu har vi i alla fall kört på samma ställe som jag misslyckades sist och *skapat nya minnen* så att jag inte är lika rädd längre. Bra.

 

image

Hatälskar vitt nagellack. Så snyggt, men så svårt att få fint. Vad köper ni för nagellack egentligen människor? Allt jag köper är som tippex.

 

image

Såhär kul kändes det att åka kollektivt i morse när min bil stod utanför porten. Superjättemegakul. Not. Speciellt kul efter att jag i fredags satt bredvid en kvinna på bussen som utövade voodoo eller något bredvid mig(?!?!?!). Hon satt och pratade med någon i telefon och sa att ”han ska trilla ner död, jag ska få hans hjärta att sluta slå. Jag lovar dig att den mannen ska dö snart. Jag brukar inte utöva min magi på människor, men nu har det gått för långt. Jag ska pina honom och sedan ska hans hjärta sluta slå”. Sedan svor hon och typ spottade i luften. Och dagen innan det behövde jag sitta bredvid någon som luktade extremt mycket svett. Vad ÄR DET FÖR FEL på människor som åker kollektivt?!? Jag orkar inte mer.

 

image

Provade chia med choklad och banan idag. Tusen gånger godare. När jag hittar pangreceptet ska jag dela med mig. Lovar.

 

image

Upptäckte den här i min väska. En liten överraskning från en viss någon. Gulligt <3

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (37)

 • Pernilla

  |

  Okej nu ska du få världens bästa tips!!
  Jag målade mina naglar igår och idag har jag fått 3 (TRE!!) frågor om vart jag gör mina naglar någonstans.. Och klockan är ändå bara 17 hittills!
  Svaret är enkelt, och dyrt.. Haha
  Men DIOR!!! Alltså det bästa!! Och viktigast av allt är att du dessutom använder deras gel coat över. Du kommer inte bli besviken jag lovar!!

  Svara

 • Ida

  |

  H&Ms nya naglack är bra, prisvärt och finns massa fina färger 🙂

  Svara

 • Carolina

  |

  Essies vita nagellack, heter blanc, (2 lager) blir alltid så himla bra, och håller dessutom länge. Heter Tipstips 🙂

  Svara

  • Carolina

   |

   Ojdå, heter inte alls tipstips, glömde ta bort det haha! Den heter blanc så det inte blir några missförstånd 😉

   Svara

 • Chips&Choklad

  |

  O.P.I.s vita är superbra. Räcker med två lager och överlack!

  Svara

 • Charlie

  |

  Förstår inte alla tanklösa människor som fortsätter köpa nutella när de vet att det innehåller palmolja. Nu vet jag inte om du och dina vänner är medvetna om det men det är väl för fan bara att läsa innehållsförteckningen. Tror till och med det finns någon motsvarande produkt som INTE innehåller palmolja så det blir inte ens någon uppoffring. Jag vet att man inte får människor att ändra på sig genom att skälla ut dem men jag orkar inte med människor längre. Häng med lite i utvecklingen. Ja, jag är bitter.

  Svara

  • Karolina

   |

   Jaaa Nugatti är motsvarigheten som INTE innehåller palmolja! Heja Nugatti!

   Svara

   • Charlie

    |

    Just det ja, så hette den ja.

    Svara

  • nyfiken

   |

   Vad är det för fel med palmolja?

   Svara

  • Fanny

   |

   Men du vet, hon äter ju kött, så att utesluta palmolja har ingen betydelse. Enligt vissas logik….

   Svara

  • johanna

   |

   Varför så arg? Helt i onödan
   Du har ändå ingen makt över vad andra får eller inte får äta. Vill du inte äta nutella så är det inte så att någon annan försöker tvinga dig. Nutella är inte olagligt precis och du jag vet att palmolja är dåligt för miljön men jag bryr mig inte. Jag tycker nutella är gott och därför tänker jag äta det och om du mår bättre så kan du skylla jordens undergång på mig och låt Regina vara!
   Tack för en jätte bra blogg❤

   Svara

   • Charlie

    |

    Nej men vad bra, då kan vi lika gärna skita i att göra rätt för oss över huvud taget för att det är lagligt. Det kanske kommer bli olagligt att använda den sortens palmolja för att man visar att det inte är okej. Alla människor måste ta ansvar. Ditt argument var det dummaste och själviska jag hört och det vet du antagligen om. ”Jag bryr mig inte”, hemska människa.

    Svara

    • johanna

     |

     Så jag är dum och självisk för att jag gillar att äta nutella och inte tänker sluta haha du kan inte ha det lätt att vara en sådan intolerant människa som du, du är ju löjlig!det måste du inse själv din översittare!

     Svara

 • Marie

  |

  Hmm, hade ni inte nötförbud på jobbet? Eller du kanske åt den efter? 🙂

  Nu var det längesen jag provade vitt nagellack men jag minns inte att det blev sådär? Och då hade jag något billigt märke dessutom, typ Depend. Det där du har ser nästan ut att vara matt, kanske är därför?
  Åh, och om någon vet vart man kan hitta matta nagellack (gärna svart!) alternativt ett bra, matt topplack så mottages tips. Jag har provat H&Ms men då höll nagellacket så himla dåligt plus att man typ måste blanda runt i burken som en galning annars blev det inte matt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis 🙂 Jag gillar Isadoras nagellack generellt sett. Mamma har ett fint matt svart därfrån 🙂

   Svara

  • Anna

   |

   Ciate har ett fint matt svart lack, har dock inte namnet i huvudet…

   Svara

 • my

  |

  Jag har köpt ett nagellack från OPI som har nr 14 och sen ett alldeles för långt namn. Det är typ beigt och skitsnyggt. Jag älskar också vita lack men det är är faktiskt snäppet snyggare. Det går att få täckande med en strykning men jag tycker att det blir snyggare och håller bättre med två tunna lager.
  Med rätt över och underlack hat jag fått det att hålla sig snyggt i en vecka (är allergisk mot avskavt nagellack så standard för mig är typ tre dagar)

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för tips 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Vet inte riktigt vad som ansågs med den kommentaren här då det fanns en del att välja på… Snygg teknik bakom ratten där. 😉

  Svara

 • Camilla

  |

  Vad hände med nötförbudet på ditt jobb? :c

  Svara

  • Egoina

   |

   Om du syftar på Nutellan så öppnade jag den efter jobbet, och om du syftar på mandelgrejerna så var tjejen som är allergisk inte där i fredags (och vi frågade om lov 🙂 )

   Svara

 • Ylva

  |

  Åh jag minns när jag övningskörde men ändå var tvungen att pendla till skolan, jag bodde lååångt ut på landet så det var många byten som skulle klaffa också. Jag håller tummarna för att övningskörningen går bra! Måste bara säga en sak dock, jag (precis som du) älskar nutella men jag har börjat göra egen/köpa märken utan palmolja, visst är det inte lika gott som ”riktig” nutella men att köpa produkter med palmolja i är så himla dåligt och jag hade önskat att fler fick upp ögonen för vad det gör mot vår planet och djur att framsälla oljan 🙁

  Svara

 • Melinda

  |

  Hej!

  Gör chiapuddingen på kokosmjölk istället, blir krämigare så. Man kan söta den lite med t.ex. agavesirap om man vilm. Banan är gott till.

  🙂

  Svara

 • Malou

  |

  Samma för mig, säkert köpt 5 olika vita nagellack, alla blir fula på…

  Svara

  • Anne Johansson

   |

   Hemligheten är att ha ett överlack. Då blir det jämt och snyggt. Alla passar dock inte i vitt nagellack.

   Svara

 • Anna

  |

  Det bästa vita nagellacket är alpine snow från opi. ☺

  Svara

 • Johanna

  |

  Men gud! Att du alltid lyckas hamna bredvid märkliga människor, haha. HM:s nagellack är bra faktiskt! Annars essie eller opi men de är ju lite dyrare.. Jag brukar köra vaniljpulver och blåbär i min chia. Sen skiva upp banan och ha till vid servering.

  Svara

 • Natalie

  |

  Generellt brukar det inte spela någon roll vilket vitt nagellack jag använder, billigt som dyrt, men det blir aldrig bra om du inte har en bra grund, topplack eller tillräckligt många lager.
  Börja med ett baslack eller ridge filler( jag använder seche base). Därefter vitt nagellack, Opi har bra som några har nämnt, samme med China glaze, lite mer budget fungerar viva la diva. Dock använder jag viva la diva när jag gör nailart så brukar inte använda det ensamt. Ha MINST två lager (bilden du visar ser ut att ha för få lager), ta ett tredje lager om det andra lagret inte är täckande, kom ihåg att stryka jämt när man använder flera lager. Låt torka ett par minuter mellan lagerna för att sedan binda samman dem med topplacket. Jag använder i princip alltid Seche vite topplack som även är snabbtorkande.

  Svara

 • Minna

  |

  Kör på som alla andra och tipsar! Nagellavk kör jag alltid på Essies och OPIs men har du problem med att det blir som tippex skulle jag rekommendera OPIs!

  Sen chiapuddingen! Jag gör alltid min på hasselnötsdryck och det blir faktiskt supergott!! Sen har jag antingen vaniljpulver eller ingen smaksättning alls, tillbehör brukar jag ha fryst mango som jag tinar och eventuellt kokos! Tänkte i alla fall slänga iväg tipset eftersom jag själv ÄLSKAR chiapudding! Hoppas du hittar en kombination som passar dig i alla fall!

  Svara

 • Ellinor

  |

  hahah voodoohistorian.. sjukt!

  Svara

 • Emma

  |

  Essies är bäst alla dagar i veckan! Använder bara Essie nu för tiden + deras topplack över så blir det fint och håller länge! Btw, det med voodo-dockan kan ju ha varit det sjukaste på länge!! Hahaha

  Svara

 • Malin

  |

  Använder bara Essies nagellack! De är bäst! Sen använder jag Seche Vite som topplack. Blir riktigt snyggt! 🙂

  Svara

 • Sanna

  |

  Förlåt men stör ihjäl mig på att du verkar låta folk bete sig illa på det här viset. Det är inte ditt fel att du råkar ut för att någon tafsar på dig på bussen och inte ditt fel att någon mordhotar en annan men varför säger du inte ifrån? Varför går du bara där ifrån som att ingenting har hänt? Inser att detta låter väldigt anklagande men jag undrar mest för jag kan verkligen inte förstå hur man, när man vet att något allvarligt har hänt eller kanske händer (vad du vet så lät det som vodoo men kunde också inneburit annat, kodord eller annat), kan gå iväg och låtsas som ingenting. Den där mannen kommer antasta någon annan kvinna på bussen snart igen och hon kanske inte har samma tur som du och lyckades ta sig loss. Jag är ledsen om detta låter väldigt hårt och som ett påhopp men det behövs att folk står upp mot sådana här människor och att man visar att det är fel. Hur ska annars såna här människor förstå att de gör fel när de uppenbarligen inte har den moralen?

  Svara

 • Linnea

  |

  vad bra att du fixade det där med körningen! tror c.a. alla tänker minst en gång under övningskörningstiden att man inte vill längre. Nåt händer och det känns läskigt och jobbigt, I’ve been there! Men så sjukt bra att du hoppade upp på hästen igen och kämpade igenom det! innan du vet ordet av så kommer du ha glömt hur det kändes att inte kunna köra bil lika lätt som du kan cykla typ. Heja på!

  Svara

 • Matilda

  |

  Ser att många tipsat om OPIs lack och ja, det är bra! Men jag har faktiskt helt övergivit deras Alpine snow för (håll i hatten) Sensinity Quick drying blabla i färgen Lirio (tror det betyder lilja på spanska). Perfekt tjockt (använder två lager), torkar snabbt och blir ett superfint och jämnt resultat. De är inte jättehållbara men med bra bas- och topplack sitter de i en vecka minst för mig, och då jobbar jag ändå på förskola och är ute och leker och tvättar händerna x antal gånger per dag… Ja.
  På mitt Coop brukar det vara typ 2 för 30 (tror jag). Köpte ett gult och ett rosa på impuls en påsk för några år sedan för att testa, och sedan dess köper jag nästan bara från detta märke. Lite kul, för jag var världens märkessnobb gällande nagellack förut!
  Jag använder för övrigt Sally Hansens Ultimate shield som bas och deras Diamond flash top coat som topplack. De har förresten en massa bra nagelstärkare och serum osvosvosv, testa om du känner för det! Älskar Sally Hansen, hehe.

  (Låter som jag är sponsrad men det är jag ej, lovar :*)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv