Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Glad alla

Glad Alla hjärtans dag allihop! Hoppas att ni har en mysig dag. Jag tvättar, viker kläder, städar, kör bil, hämtar paket och lagar storkok idag. Men när man är två känns det rätt mysigt ändå.

 

DSC03398 DSC03404   

DSC03429  DSC03435

Mitt hjärta fick en ask med praliner och här får ni en bild innan alla praliner försvinner, haha. Bad honom om hjälp med att lägga snöret ”naturligt men ändå fint” så att jag kunde ta en bild till Instagram. Haha….inser alltid först efteråt hur störd jag måste låta.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Felicia

  |

  Ha en underbar dag bästa du!

  Svara

 • ingrid

  |

  Du har pratat mycket om att man ska kunna umgås med sig själv osv, men det känns som att varje gång när du blivit singel aktivt sökt efter ett förhållande och relativt tidigt gått in i ett nytt förhållande. Tycker du inte om att vara själv?

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad som är tidigt är väl relativt, och du/mina läsare vet inte allt om mitt liv för att ni läser min blogg. Jag har inga problem med att vara själv, men jag vill träffa någon/vara med någon. Jag väljer alltså att bara med denna kille för att jag vill, inte för att jag ”måste” pga klarar inte av att vara själv. Tyvärr har jag inte träffat rätt person hittills. Hoppas jag har det nu 🙂

   Svara

  • Fanny

   |

   Att vara ”själv” och att vara singel behöver ju nödvändigtvis inte vara samma sak.

   Svara

 • Nilla

  |

  HAHAHA ibland är det roligt med dyslexi.. Läste smöret istället för snöret. 😀
  Kärlek till er 🙂

  Svara

 • Karin

  |

  Bor du o killen ihop? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Detsamma och smarrigt! 😉

  Svara

 • Sanna

  |

  Haha förstår hur du menar . Jag och min sambo var ute för att äta /dricka och så fort vi fick det vi beställt så skulle han hugga in, varpå jag typ halvskrek; nej vad fan gör du ? Jag måste ju få ett bra kort ”han :oj,tänkte inte på det förlåt gumman”

  Haha . Då kände man sig lite socialt medieskadad.
  Speciellt mkt när man inte ens är en stor bloggerska där ingen annan än ens faster läser ens blogg typ haha . Men ändå 😉

  Snöret blev kanon ! Hoppas ni fick en mysig kväll iallafall . Kramar

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • ISA

  |

  oj oj, det där var lyxiga praliner det! Underbart! 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Haha, gud vad ofta du byter kille!

  Svara

  • Egoina

   |

   Förstår inte varför du kallar dig Anna helt plötsligt? Du heter ju Therese N*****. Aja. Det är väl relativt om två killar på två och ett halvt år är mycket… Vet inte varför jag orkar svara på denna kommentar, det var väl mest för att du ska förstå att du inte är anonym på Internet och att du ska fundera på varför du skriver detta/ eller vad du egentligen vinner på kommentarer likt den här. Ha det bra 🙂

   Svara

  • Nilla

   |

   Vet du vad? Alla får göra precis som dom vill! Bara man är lycklig så spelar det ingen roll vad andra tycker och tänker. Tråkigt med människor som dig!

   Svara

  • Emelie

   |

   Och gud vad pinsam du är Anna/Therese. Lite avundsjuk?

   Svara

 • Maria

  |

  Bara jag som blir så otroligt trött på all hets kring alla hjärtans dag. Som att man måste visa världen att man är i ett förhållande och låtsas vara så lyckliga… Sambon och jag hittar på saker ihop andra dagar på året med och gjorde faktiskt inget speciellt igår 😛 så förstår inte riktigt hetsen med allt ståhej runtomkring 🙁

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv