Follow my blog with Bloglovin

Söndag

Ååååååhh ni vet när klockan ringer och det är så varmt och mysigt i sängen, men man måste ändå gå upp? Så var det idag. Så är det visserligen precis varje dag, men det sved ändå extra idag pga söndag.

Idag ska bokslutet bli klart, jag ska returnera paket, förbereda inför veckan och skriva ett sponsrat inlägg. Heja söndag!

 

DSC03166

Såhär såg jag ut igår när vi gick ut och åt middag. Det har hänt något med mina kamerainställningar igen, bilderna blir jättegula även om jag ställer in kameran för fotografering inomhus. Så frustrerande. Önskar att jag hade tålamod och fixade det, men det har jag inte. Istället minskar jag bildens gulhet i ett redigeringsprogram. Därav så blåaktig bild, haha. Bli bättre på att fotografera får vara ett mål för 2016 (förutom allt annat jag ska göra…….).

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • ISA

  |

  men nää. sluta vara så vuxen o ansvarsfull och pyssla med sånt där på söndagar va 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha SORRY!!! 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Kolla hur vitbalasen i kameran är inställd! Fotar du på ”manuell” så kan vitbalasen vara inställd på ”auto”, men fotar du på ”auto” så bör du ställa in vitbalasen i kameran beroende på vad och i vilken miljö du fotar

  Svara

 • C

  |

  Var kommer toppen ifrån 😮 Så snygg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är en klänning från H&M 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv