Follow my blog with Bloglovin

Välkommen helgen

Min blogg har strulat ett tag nu. Det har kommit upp felmeddelande när ni skrivit kommentarer och det har ibland inte funkat att gå in på bloggen eller klicka på länkar. Det ska ÄNTLIGEN vara fixat nu och allt ska fungera. Så ni får gärna säga till om något fortfarande är konstigt!

Fredag idag peeps! Åh alltså jag kommer ha världshistoriens tråkigaste himla helg. Jag ska göra årsbokslut för 2015, jobba massor och allmänt *vara duktig*. Menmen. Man kan väl inte ha kul precis varje helg. Jag får sova längre på morgonen i alla fall och idag kaaanske kaaaaaaaaaaanske det händer en kul grej. Vill inte vara kryptisk och dryg. Men nu var jag visst det ändå.

 

image

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Förutom att ditt ”A” är tillbaks på översta raden. 🙁 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHHA neeeej!!

   Svara

   • Marie

    |

    Haha! Om du har tillgång till koden så ligger den under . Borde ju gå att ta bort den utan att skada koden tycker jag, men jag är ingen expert.

    Svara

    • Marie

     |

     Oj, nu syndes ju inte det jag skrev inom kod-tagg-saker. Men jag menade att det ligger under ”div class=”fit-vids-style”.

     Svara

     • Robert

      |

      Japp! A:et är lätt att ta bort om man bara hittar det. Åtminstone ”härifrån” så att säga. 🙂

  • Karolina

   |

   Neeej jag som hade glömt bort det där A:t som alla pratar om!

   Svara

 • :)

  |

  Tja, det där ”­” står ju fortfarande kvar högst upp på startsidan. 😛

  Svara

 • Anna

  |

  En sak jag har tänkt på ett par gånger är att när egoina.se (alltså utan s) felmeddelar kommer jag nästan alltid in på egoinas.se (med s). Just nu syns frågeinlägget från 28/1 som senaste inlägget på egoina.se men fler inlägg syns på egoinas.se

  Svara

 • Karolina

  |

  Jag har fortfarande problem 🙁 Fram till igår har jag bara kunnat se ”Svar på några kommentarer” inlägget och idag kommer jag till en felsida där det står: ”If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: webmaster@egoina.se. It is possible you have reached this page because: The IP address has changed./ There has been a server misconfiguration. /The site may have moved to a different server.”

  Testade nu med Internet Explorer och då lyckades jag komma fram. Använder Google Chrome annars.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det ska vara fixat nu 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv