Follow my blog with Bloglovin

Svar på några av era senaste kommentarer

Hej!

En liten fundering – du säger precis som jag ”killkompisar”. För någon dag sedan kommenterade en kollega på det och sa ”Varför säger du killkompisar?” och jag hade inget svar på det. Det spelar ju faktiskt ingen roll om det är en kille eller en tjej, det är ju en komps hehe 😛

– Nej bra poäng där, och jag har precis som du reflekterat över det och faktiskt försökt sluta. Men jag gör det, eller jag gjorde det just i det här fallet, eftersom jag annars får en miljon frågor på bloggen. ”Är det din pojkvän”, ”dejtar ni” osv. Ville bara vara tydlig med att det var kompisar 🙂

 

Hej Regina. Du kanske läser denna kommentar eller så gör du inte det eller så kommer den inte ens fram. Men vill bara skriva till nån. Vad gjorde du just efter studenten och när började du plugga på universitet? Jag tog studenten i år, började plugga direkt och känner nu att utbildningen kanske inte var för mig, eller inte just nu iallafall. Kurserna är svåra och jag är inte nog intresserad av att lära mig för att kunna klara dom (tenta om några dygn). Jag vet inte om det är flytten (har flyttat långt), eller hela utbildningen som är fel och känner att jag har VÄRSTA livskrisen. Gråter ca. varje dag. Åker iallafall hem till jul så tänker försöka känna efter när jag kommer tillbaka sedan om vad jag ska göra med utbildningen och livet. men just nu känner jag iallafall att livet suger.
Har du några tips på vad jag ska göra eller hur jag ska reda ut denna livskris typ???? panik gånger 1000. tack på förhand. bajbaj

– Åh <3 <3 Jag säger bara, ta det lugnt! Vad jag gjorde efter studenten? Jo, till exempel: jobbade på BK, jobbade med support, kundtjänst, bloggade, var säljare, började skriva krönikor, vikarierade på förskola(!), jobbade som redaktör, påbörjade och hoppade av tre olika utbildningar. Ja, en miljon grejer typ. Jag började läsa utbildningen som jag tog examen i när jag var 23. Jag var helt enkelt inte redo eller visste vad jag ville innan dess, så jag provade mig fram. Prova lite till och känn inte dig sämst om det här inte var din grej. Då gör du något annat helt enkelt. Det löser sig, jag lovar!

 

DSC00409

 

Hej. För ett bra tag sen skrev du om några appar du använde för att ha koll när du skulle ha mens och för en bra översikt. Hittar inte det inlägget nu och undrar om du kan berätta vilka apparna var och vad som är positivt/negativt med dom? 🙂

– Hmm, det minns jag inte att jag har gjort. Men jag använder i alla fall P-tracker. Positivt är att den hjälper mig hålla koll på dagarna, hur länge sedan det var jag hade mens, när jag antagligen kommer ha mens osv. Jag använder den alltså mest som en kalender. Negativt är väl att den ensam inte funkar som preventivmetod. Den räknar ju ut när jag är ”fertil”. Men att ”räkna dagar” är INTE ett säkert sätt att undvika oönskad graviditet. Kroppen är inte en maskin 🙂

 

Har inget med inlägget att göra men om inte jag minns helt fel så köpte väl du jeans när du var på primark? Var där för ett tag sen men orkade inte kolla på jeans då, men nu ska jag dit igen om ett par veckor och funderar på om det kanske kan vara värt att köpa. Vad tycker du? Är du nöjd med dina?

– Ja, det gjorde jag. Köpte tre olika varianter och är inte nöjd med någon av dem tyvärr :/ Hade hellre lagt lite mer pengar på bättre byxor. Men vem vet, du kanske gillar dem! 🙂

 

DSC08438-664x1000

Köpte dessa på Forever 21 också. Blev ju så nöjd att ett par byxor var i rätt längd för första gången i mitt liv (det var säkert ankelbyxor..HAHA), men de blev jättedåliga och färgen blev konstig efter en tvätt… 🙁

 

Kanske lite creepy att jag minns detta.. men skrev du inte samtidigt att du också önskade dig att vänner gjorde reunion? För det händer ju också nu! 2016 är kanske året som alla önskningar blir sanna…

– Jaaaaa!! Kanske det? Fast detta är ju inte en riktig reunion. Jag ville ju att de skulle spela in mer Vänner, inte bara gästa i något. Här är förresten det inlägget, håller tummarna för de andra punkterna också. Bättre sent än aldrig, hehe. Speciellt nummer två på listan? Fortfarande skandal!!!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Emma

  |

  Använder du inte pearly längre?

  Svara

   • Emma

    |

    Tänkte bara att du ju kan se när du har haft mens samt vilken dag i cykeln du är i pearlyn. Men man ser förvisso inte antalet dagar man haft mens. Blev mest bara nyfiken på varför du använde en app 🙂

    Svara

    • Emma

     |

     Äh,jag insåg precis att pearly inte visar datum så nu fattar jag användandet av en app. Skyller på dålig sömn i veckan :p

     Svara

     • Egoina

      |

      Nej precis, det blir inte lika översiktligt. Och ibland har jag slarvat lite med att använda den varje dag…. 😉 Så det är därför!

 • Malin

  |

  Måste tipsa om HMs ”shaping” jeans. Hatar namnet, men skit i det, de är fantastiska! Köpte seriöst sju par Levis på några månader men alla töjde sig o blev helt värdelösa omgående men dessa ”shaping” jeansen håller formen även när man använder jeansen flera dagar i sträck. De borde dock heta något annat.

  Svara

  • Emma

   |

   Håller verkligen med! Är galet sköna dessutom.

   Svara

   • Ida

    |

    Men dem är ju så stora i storlekarna? Finns bara ner till 25/30, och jag som är XS/34 tycker dem är för stora, blir ju inte ens någon shaping-effekt av dem.

    Svara

    • Malin

     |

     Tycker du? Jag har testat de svarta skinny regular och samma i de ljusa slitna, har samma storlek som jag brukar ha i andra märken och de sitter toppen.

     Svara

 • Sofia

  |

  Från en kort person till en annan, kliv in på Levis och köp ett par jeans med längd 30 😀 (dom äger och håller länge) //tjejen på 159 cm

  Svara

 • Frida

  |

  Jag är 161 cm och har också jättesvårt för att hitta jeans som har rätt längd. Men sedan några år tillbaka har jag endast köpt jeans inne på Hollister (har strl 29 i längd). Har svårt för den butiken annars men deras Jeggings är supersköna och snygga! Värda varenda krona ☺ kram

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv