Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nyårsmål

Gott nytt år allihop! Hoppas ni hade en fin afton igår. Eller inte, det är ju bara en himla kväll egentligen, som blir överhypad. Jag hade trevligt i alla fall. Vi var ett gäng som hade beställt mat från Kol i Helsingborg och vid tolvslaget gick vi ut och tittade på fyrverkerier och efter det dansade vi tills klockan blev sent.

Jag tycker att nyårslöfte känns så tråkigt, som regler nästan, så jag har satt upp mål istället. Det här tänkte jag försöka lyckas med 2016:

Lösa min boendesituation. Ska jag köpa? Hyra en annan lägenhet? Byta stad? 2016 ska jag bestämma mig.

Dricka mer vatten.

Ta körkort (det är fan på tiden).

Besöka fler storstäder.

Oroa mig mindre.

Ha mer fritid.

 

Vad har ni för mål?

 

DSC02956

DSC02959

Gårdagens look. Sminket var perfa, om jag får säga det själv. Men nu gjorde jag det visst, så whatevva. Håret not so much efter blåst och regn, hehe.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (50)

 • Rebecka

  |

  Åh, jag är jätteförkyld och har kanske lunginflammation, så jag satt i sängen och åt en hel liter glass. Ganska duktigt om jag får säga det själv.

  Svara

 • Mikaela

  |

  du har ju mad smink skills! vad använder du för bas? (ev primer, foundation, concealer)

  Svara

 • Catharina

  |

  Klänningen du har ser precis likadan ut som den jag hade på mig igår haha 🙂

  Svara

   • Catharina

    |

    Yes it is! Haha 🙂

    Svara

 • Emma

  |

  Snygg som alltid!

  Svara

 • Nellie

  |

  Åhh vartifrån är klänningen?!

  Svara

 • Josefine

  |

  Jag gick precis tillbaka ett år för att kolla om du hade skrivit några löften inför 2015 (för fick för mig att du skrivit om att dricka mer vatten förut men verkar ha inbillat mig). Hittade inga gamla löften/mål men däremot ett inlägg med en lyckokaka du fick i början av året där det stod något i stil med ”you have an important new business development shaping up” och det stämde ju inför 2015 i och med jobbet du fick. Lite kul!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Ja där ser man! 😉

   Svara

 • Malin

  |

  Hej! Det här med att dricka vatten. Du skrev i något inlägg att du inte visste hur du skulle komma ihåg. Min kompis laddade ner en app som påminde henne om att dricka en viss mängd varje dag. Vet inte vad den heter men google kan säkert vara hjälpsamt om det är något du vill testa 🙂

  Svara

 • Hannah

  |

  Om du funderar på att byta stad så kanske du vill hyra, men annars så KÖP! Så mycket värdare att betala av sina egna lån än sin hyresvärds lån.

  Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygg! Tycker också nyår är en väldigt överskattad grej. Sedan gillar jag inte saker som smäller… Julens traditioner stämmer mycket bättre överens med min personlighet än nyår och midsommar.

  Det bästa inför 2016 kanske är att jag möjligen har hittat mig själv efter många om och men. Inser till största delen nu varför jag känner mig lite ”ovanlig”, haha. 😉

  Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Jag har som mål att kunna springa en mil under timmen.
  Och för att klara det behöver jag gå ner några kilo 🙂 så jag har även som mål att leva sockerfritt, för det underlättar. (7:e sockerfria dagen i dag).

  Har även kickat igång året med en ”rolig” utmaning:
  ”10 000 kettlebell svingar på 30 dagar”.
  Jag har 9 500 kvar nu… 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Men hallå!!! Så snygg du är. Nu måste vi ju få en tutorial på denna sminkning!??? Du är ju eyelinerdrottningen dessutom. mvh avis

  Svara

  • Egoina

   |

   Eyelinerdrottningen, ingen liten komplimang 😉 Tack!

   Svara

 • Linnea

  |

  Borde väl också ta tag i det där jäkla körkortet. Har sån ångest dock. Inte kört sen jag var 17 år, och det är snart 10 år sedan nu.. Jag körde inte ens mycket då utan bara ett fåtal gånger. Känns som att jag är en sån som inte kommer kunna lära mig, haha!

  Svara

 • kate

  |

  Det var tydliga mål! =)
  God fortsättning!

  Svara

 • kate

  |

  Det var tydliga mål!! =)
  God fortsättning!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Snygging! Låter bra med mål istället för löften. Själv ska jag försöka lära mig dricka whisky och äta mögelost haha!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Snygging! Mål istället för löften låter bra. Själv ska jag försöka lära mig dricka whisky och äta mögelost!

  Svara

 • Ellie

  |

  Hallå bästa bloggaren! Tänkte bara tipsa om ett avsnitt av kropp och själ i P1 där de tar upp ”vätskemyten”. Var en ögonöppnare för en själv som bäljar i sig vatten för att man ”ska”. Är liksom nåt som grundades under ”hälsosamma” aerobicstiden på 80-talet och har inga vetenskapliga belägg alls. Men om du menar att du dricker annat istället för vatten är det såklart en god idé att välja vatten 🙂 hoppas du vill sprida det vidare via din blogg, är många som häller i sig vatten för att de tror att de måste. Tvärtom så rubbar man salthalterna i kroppen vilket i värsta fall kan få förödande konsekvenser. God fortsättning och hoppas 2016 erbjuder dig allt du önskar!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack, ska kolla upp det 🙂

   Svara

   • Svorskan

    |

    Det är rätt. Detta att hälla i sig 2-3 liter vatten per dag är inte hälsosamt och överbelastat bland annat njurarna. Däremot är det många som knappt dricker vatten alls och det är inte heller bra. Tänk ”stenålder”. Man använde kroppen och blev törstig – man drack mer än i dag. Vi behöver kanske inte dricka LIKA mycket, men många funktioner mår bra av lite vätska som hjälp. Så även mage och tarm. Men man skall låta bli att dricka till måltider, det är det många som missar.

    Svara

   • Anna

    |

    Även Agnes Wold pratar i sitt vinterprat om myten att dricka mycket vatten! Väldigt intressant att lyssna på. Hon hävdar bland annat att eftersom vatten är något livsnödvändigt så säger kroppen till när den är törstig, och det är omöjligt att stå emot riktig törst!

    Svara

  • Jessica

   |

   Hej Ellie! Det här gör mig såå nyfiken för jag har problem med att hålla ett bra intag av vatten. Vissa dagar så häller jag i mig 2-3 liter vatten plus juice och te på morgonen (vilket jag vet är alldeles för mycket då jag inte direkt tränar), men känner mig ändå torr i munnen/läpparna och får huvudvärk. Jag äter hyfsat, 2-3 gånger per dag och tränar väl dåligt i nuläget (inga ursäkter, men snälla gräla inte på mig 😉 ). Jag promenerar varje dag i alla fall. Vad beror min ständiga torrhet av? Tacksam för svar.

   Svara

 • Amanda

  |

  Så himla snygg! Jag har liknande mål för 2016, speciellt att oroa mig mindre och dricka mer vatten, haha. Kram

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag har bestämt mig för att bli bästis med mig själv. Möjligen jätteklyshigt men det behövs.

  Svara

  • Egoina

   |

   Låter awesome! 🙂

   Svara

 • Johanna

  |

  Jag har bestämt mig för att bli bästis med mig själv. Möjligen jätteklyschigt men det behövs

  Svara

 • My - Morgonkaffet.se

  |

  Supertjusig outfit/look!
  Jag har en hel del mål och även allmänna riktlinjer. Känns jättepeppigt med nytt år nu 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag tillbringade dagen tillsammans med min familj i mysbyxor. Avslappnat och skönt på den tråkigaste och mest överskattade dagen på hela året.

  Svara

 • Jenny

  |

  Jag tänkte försöka mig på att dricka varannan vatten när jag dricker alkohol. Jag vill komma igång med träningen igen (även om det innebär flera läkarbesök, suck) och ta ut min examen som jag råkar vara ett litet HP ifrån. Kanske ska börja där?

  Svara

 • Jessica

  |

  Mitt mål är att bli lite modigare.
  Jag är nämligen expert på att måla upp sämsta tänkbara scenario gällande (i princip) allt och det leder bara till ångest och/eller att jag fegar ur.
  Målet är ju inte att bli supermodig utan mer att jag ska säga ja oftare än nej och utsätta mig för saker jag ogillar, t.ex. ringa vikiga samtal som jag annars brukar strunta i eller skjuta upp till sista minuten. 🙂

  Svara

 • Nelly

  |

  Först- supersnygg som alltid! 😀

  Mina mål är också att ta körkort och bland annat att våga mer. Jag ska också lära mig att säga nej mer! 🙂

  Svara

 • Nelly

  |

  Först- alltid lika fin! 😀

  Mina mål är också att ta körkort och våga mer, speciellt att säga nej och stå upp för mig.

  Tack för att din blogg är så bra och peppande 🙂

  Svara

 • ISA

  |

  Flytta till sthlm vettja!! vad tusan ska du göra där nere va? 😉 här finns fler möjligheter! förresten så har det krånglat som fuck med dina kommentarer, men det vet du kanske? 😉 gott nytt år!

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh, fin klänning! Var har du köpt den?

  Svara

 • Pia

  |

  Jättefint smink 🙂
  Har tänkt lika som dig, att ha mål med året.
  Några av mina mål är:
  -att vara snällare mot mig själv, inte vara så kritisk mot mig själv och unna mig saker.
  -göra domhär sista två och en halv månaderna som är kvar av min mammaledighet minnesvärda.
  -våga göra mer saker själv (eller med bebis då…)
  -göra saker som jag mår bra av!

  Svara

 • Jess

  |

  Och vad är skillnaden på nyårsmål och nyårslöften?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hur det känns. Löfte känns som en regel typ, medan mål känns mer positivt. I alla fall för mig 🙂

   Svara

 • nina

  |

  Supersnygg outfit! 😀

  Jag har bestämt att jag ska ta bättre hand om mig själv både när det gäller psykiskt och fysiskt. Har varit så dålig på det för jag velat hjälpa andra men nu är det dags att ta hand om mig själv för en gångs skull!

  Skaffa körkort är ett mål också samt att bli klar med skolan.

  Svara

 • Alva

  |

  Är jättestrul med din blogg! Måste uppdatera typ 4-5 ggr för att ens komma in, står lika som typ varje gång man kommenterar ”ett fel uppstod vid databasen”. Väldigt irriterande hahah!
  Så be nån att se över det tycker jag 🙂

  Mina mål för året är att ta körkort, bli bättre på att ringa jobbiga samtal och köpa mindre onödiga saker 🙂

  Svara

 • ellinor

  |

  Har en 2016-lista med fina saker jag vill uppleva, helt kravlösa saker så som att läsa i vårsolen när den kommer, mata fåglar och dylikt. Mest för att lära mig att leva i nuet och inte (som jag andra år gjort) hela tiden stressat mig fram trots att jag egentligen har tid att låta bli att stressa. Tycker det ska bli himla mysigt med ett år som bara ska handla om mig!

  Svara

 • Louise

  |

  Åh vad bra grej med nyårsmål istället för nyårslöfte! Det ska jag ta efter! Har länge känt att löfte blir som ett ”tvång” som man nästan alltid misslyckas med, mål är mer något att sträva mot. Tack Regina!<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med! Känns mycket bättre med mål <3

   Svara

 • Maria

  |

  Jag håller med några av de andra, KÖP en lägenhet! Många fler valmöjligheter, billigare hyra och ofta trevligare områden 🙂 tror det inte ska vara några problem för dig som jobbar mycket 😉

  Svara

 • Arw

  |

  Om du trivs som det är nu så ser jag ingen orsak att byta upp sig men är det dags för förändring så kommer det kännas rätt när rätt erbjudande dyker upp!

  Mina mål för i år är :
  * Ta masterexamen
  * Sluta röka
  * Sluta vara ledsen pga. andra människors dåliga beteende.
  * Inte klippa mig
  * Gå ner 5 kg (dumt om det inte vore för mitt idrottande)
  * Flytta till Malmö

  Svara

 • LEXI -+Poledancing+Psycho

  |

  Så himla fin klänning och sminket är verkligen perfekt!

  Ett mål är att åka på smekmånad.
  Ett annat att bli bättre, starkare och vigare när det kommer till min dans.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv