Follow my blog with Bloglovin

Julklappsspel med tjejerna

Idag träffades jag och tjejerna för vår årliga tradition: julklappsspel. Det är visserligen bara andra gången det sker, men traditioner måste ju starta någon gång. Det var egentligen jag som hade bjudit hem dem, men då jag inte hunnit (eller rättare sagt orkat) julpynta eller baka eller någonting så erbjöd Malin sig att ha det hemma hos sig istället. Så snällt! Det känns ju roligare att spela julklappsspelet med lite julstämning i hemmet.

 

FullSizeRender(6) kopia

Jag köpte med fika till oss och Malin dukade fram en supergod knäck hennes sambo gjort. Hade inte ätit middag och åt seriöst typ halva kladdkakan själv. Skämdes lite mot slutet.

 

FullSizeRender(7)

Klapparna lades på bordet. Stal rutigt papper på jobbet…haha.

 

FullSizeRender(8)

Såhär många paket hade jag när vi spelat halvvägs.

 

FullSizeRender(10)

Och såhär många paket hade jag när klockan ringde. Två stycken : ((( Haha. Turen var helt enkelt inte på min sida idag. Jag fick massa små godispåsar och Zoo-tablettask i det ena paketet och en rabattcheck på yoghurt i det andra paketet. Jag klagar inte.

En mysig kväll! Helt sjukt att det är dagen innan julafton imorgon förresten? Det har känts som jul i flera månader, men nu när det väl är jul blir det ett antiklimax. Känns jättekonstigt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Mysigt, men var det inte du som alltid brukade vinna i alla spel? 😉

  Svara

 • Mathilda

  |

  Jag måste bara skriva detta, haha. Efter alla dina inlägg genom åren att du kan skala en clementin like a pro så tänker jag alltid på dig när jag skalar clementiner haha. Nu är det ju säsong så det blir ju oftare. MEN, jag blir så jäääkla provocerad för jag vill ju också alltid få skalet i en “bit”. Så kommer det en jävla jobbig clementin som är omöjlig (typ alla från de jag köpte sist…) och det enda jag tänker frustrerat är “EGOINA SKULLE INTE HELLER KLARAT DEN HÄR!!!!!” hahaha. Sen om jag lyckas så är det mer “haha, inte bara egoina som kan!!!”.

  Story of my life nu i clementintider. Fast i min hjärna haha. Tack för en bra blogg! Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHAHA älskar det! Men du… Jag hade visst klarat!! 😉 😉 😉

   Svara

 • Rebecka

  |

  Otur i spel, tur i kärlek som man säger 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Väldigt ofta när jag ska klicka mig in på inlägg på din blogg så går det inte utan det kommer upp ett felmeddelande där det står att det är fel på databasen! Användes en macbook air med Safari som webbläsare om det är relevant 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Håller på och kikar på det 🙂

   Svara

 • Kamilla

  |

  Haha, lustigt, vi öppnar alltid våra klappar efter första rundan (då man bara delar ut klapparna) så sen när det går på tid ser man vad allt är. Blir mycket mer hetsigt samt så kan man styra lite (försöka iallafall) vad man får med sig hem! Brukar bli ett riktigt julklappskrig 😉 God jul!!! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha kul! Men tycker ändå det är rätt roligt när man inte vet. Så jagar man till exempel ett paket som man tror innehållet något bra och så gör det inte det. Haha

   Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Haha, rabattkupong på yogurt…?
  Tur du fick lite godis också 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag vet, så random! 🙂

   Svara

 • Mtsc

  |

  Jag har svårt att komma in på din blogg rätt ofta. Spelar ej roll ifall det är iPhone eller på min Mac, samma visa liksom. Kommer upp en vit sida där det står att något är fel på databasen. Antingen kommer den upp direkt när jag går in på din sida eller så kommer den upp när jag försöker att kommentera. Fixa tack! 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Försöker fixa det. Tack för att du säger till! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv