Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nu driver de med mig

Imorse kändes det nästan som att Skånetrafiken drev med mig. De placerar mig i olika situationer för att testa hur jag kommer att reagera. Eller typ som i en Hollywood-komedi där en jättesnäll person blir utsatt för en massa skit och dumma människor till hen till slut tappar förståndet och bara exploderar.

I alla fall. Idag stannade bussen precis innan motorvägen, en bit från mitt jobb. Det var någon form av vägarbete, så bussen kunde inte köra förbi. Det var dock andra bussar som körde förbi försiktigt, så jag förstår inte varför inte min buss också kunde göra det, men nä. Vi stod still. Efter en kvart började jag bli otålig, men väntade tålmodigt. Efter ännu en kvart stod bussen fortfarande still och även om det fanns möjlighet att köra förbi vägarbetet stod bussen snällt kvar. Vid det här laget var jag ganska stressad och bad busschaufören öppna dörren och jag bestämde mig för att gå till jobbet. Jag hittade en cykelväg och kunde gå under motorvägen. När jag kommer upp, vad tror ni jag ser då? Jo, bussen. DEN KÖR FÖRBI MIG. Vägarbetet var kvar, men nu bestämde sig alltså bussen för att köra. Det är som att busschauffören liksom väntade på att jag skulle ge upp och gå av och sen bara HAHAHAHA nu kör jag.

Jaja. Jag fick mig en härlig morgontur. Bara typ 35 minuter sen till jobbet.

 

FullSizeRender (2)

FullSizeRender (1)

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Sara

  |

  Som när jag stod och väntade på bussen en jäkla vinter. -14 och bussen skulle kommit vid halv sju ungefär men den dök ju aldrig upp.. Står och väntar i en trettio minuter eller nånting (jag bor inte mitt i centrum som ni kanske förstår), lagom irriterad och fryser så jag håller på att gå av på mitten. Vänder mig med ryggen mot vägen när vinden tar i OCH DÅ ÅKER BUSSJÄVELN HELT PLÖTSLIGT FÖRBI!!! Började gråta och gick hem istället. Dagen efter köpte jag en bil.

  Svara

 • Fanny

  |

  HAha så först plockar de bort din ordinarie buss och när du hittar en annan buss så vägrar den köra dig. Man kan ju undra vad de försöker säga dig…

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! De vill verkligen inte att jag ska åka buss 🙁

   Svara

 • Jackie

  |

  Haha jäkla trafik!!! En gång blev det köer typ 50m från busstation, stod helt stilla och jag gick tillslut fram t busschauffören och bad honom snällt att öppna dörrarna så jag kunde hinna med mitt tåg. Nejdå serru det gick inte eftersom det kunde vara faaarligt (50 var maxhastigheten på den vägen och en bred trottoar skulle jag isåfall kliva ner på), blev tokarg på honom och ställde till med nån scen.. Aja det var över 10 år sen men dig kunde han minsann släppa av innan en motorväg?? Kul jul…

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! Första gången jag ville gå ut (när det hade gått e kvart) öppnade han inte dörrarna. Men när det hade gått en kvart till gjorde han det.

   Svara

 • Robert

  |

  Dolda kameran. Helt klart. 😉

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Sara

  |

  du borde ju snart få nån form av kompensation från skånetrafiken kan man tycka 😉

  Svara

 • mariam

  |

  Därför jag hatar att åka buss. Inte satt min fot i en buss sen jag tog körkort i februari

  Svara

 • Kat

  |

  Måste vara skönt för skånetrafik att man inte kan stämma bolag här i Sverige! Det hade blivit ruinerade haha. 🙂

  Svara

 • ylva

  |

  men varför frågade du inte chauffören? 🙂 jag hade blivit tokig …

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv