Follow my blog with Bloglovin

Det blir jul ändå

Minns ni kaoset som uppstod förra året när Aladdin tog bort trillingnöten? Eller ”pralintragedin” kanske vi ska kalla det som de sjunger i låten nedan. Visste ni att hela pralin-grejen var mer omskriven än den nya regeringen som tillträdde under samma period? Haha! Så rolig låt för övrigt, det är bandet JustD som gjort jullåten ”Jul igen igen” där de driver med hela grejen och sjunger om att det blir jul ändå, ”trots att inget är heligt längre” . Tryck HÄR för att lyssna på låten och titta på musikvideon, eller titta på klippet nedan. Så kul att de släppt en ny låt tycker jag, jag gillar deras gamla låt ”Jul igen”.

 

 

Men faktiskt förstår jag inte varför trillingnöten togs bort. Det var min favorit! När jag var liten var det alltid den jag valde först innan jag vågade chansa på de andra pralinerna. Så det är tråkigt att den är borta. Nu var jag förvisso inte en av dem som gick i taket förra året, men ändå. Vad tycker ni? Är det bra eller dåligt att den försvann? Vilken pralin är er favorit?

 

DSC02122

DSC02127

Älskar att Ingvar Oldsberg är med, haha.

 

DSC02129

DSC02133

 

Inlägget är i samarbete med Aladdin.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (35)

 • bea

  |

  Jag är inte så förtjust i nötter men det är ju ganska konstigt att dom tog bort den som typ var mest poppis? Kanske för att göra en snackis? 😉 All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet osv.

  Den e iaf aslätt å göra själv!:D Köp rostade, saltade hasselnötter i lösvikt, doppa tre och tre i smält mjölkchoklad, låt stelna lite på bakplåtspapper och doppa igen. Om man vill kan man till sist ta en gaffel eller nåt å skvätta ”chokladstreck” över 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså HUR GOTT?! Måste göra detta till helgen!

   Svara

 • Hanna

  |

  Haha jag har sett den här reklamen på en annan blogg och då var det bilder på när den bloggaren satt och kollade på videon. Undrar om det var ett av direktiven? Ganska lustigt!
  Ang. trillingnöten så blev jag bara glad att den försvann, för jag är allergisk mot nötter! Fast iofs så borde jag ha blivit ledsen får då blev det ju mer slaggis om de som jag tål…. hehe.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha jaså! Nej, det är inget direktiv, mer ett förslag. Det är dock inte så lätt att förse ett sådant inlägg med bilder, så kanske inte konstigt att det blev samma! 😉

   Svara

 • Malin

  |

  Jag är inte så förtjust i nötter så mig gjorde det inget att trillingnöten togs bort. Jag gillar de praliner som är fyllde med nougat, kokos och kola. Eller ja, alla är goda utom just trillingnöten, den med kaffesmak samt marsipan.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh älskar nougat! 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Först och främst: ÄLSKAR ditt hår på bilderna här, vill också kunna ha ”slarvigt” uppsatt så snyggt.

  Vidare: trillingnöten var min favorit också! Gick inte heller i taket då jag sällan varken köper eller får Aladdin/paradis vid jul men hade önskat att man kunde köpa dom för sig i stället. Går tydligen att köpa på café Nordpolen i Vara om man är helt desperat (eller bor i närheten) 😛

  Svara

 • Sandra

  |

  Först och främst: ÄLSKAR ditt hår på bilderna! Vill också kunna ha så ”slarvigt” snyggt uppsatt hår.

  Vidare: trillingnöten var min favorit också men gick inte direkt i taket över nyheten. Kanske främst för att jag sällan varken köper eller får Aladdin/paradis kring jul. Hade dock varit awesome om dom hade sålts för sig, fast det hade ju ändå inte blivit samma sak. Dom går tydligen att köpa styckvis på café Nordpolen i Vara om man är riktigt desperat (eller bor nära). 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad snällt! 🙂 Haha, café Nordpolen alltså 😉

   Svara

 • Maria

  |

  Jag har för mig att de tog bort den för att den var väldigt dyr att tillverka. Tyvärr tog de även bort min favorit, körsbär i likör…haha #Pensionär

  Svara

 • Hannah

  |

  Den godaste är ju den rutiga med marsipan på insidan! Försvinner direkt asken öppnas haha,. även den med kokos är god.:)

  Svara

 • Alice

  |

  Haha saknar också trillingen, hade helst velat ha ett helt paket med bara trillingnöt… Visste dock inte att den tagit mer fokus än regeringsbytet, var en aningen kul nyhet, haha!

  Svara

 • NN

  |

  Men den togs väl bort för att priset på nöten gick upp? Eftersom du samarbetar med Aladdin kanske du kan fråga!

  Svara

 • Robert

  |

  Tycker helt klart att den borde vara kvar. Finns många andra man kan ta bort. Lite knäppt att ta bort en bit med en egen ”personlighet” liksom. 😛

  Svara

 • Matilda

  |

  Snyggaste messy håret 😮 tutorial?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha. Tutorial: Bara sätt upp det. Tog 10 sekunder, så jag kan nog inte upprepa… 🙂

   Svara

  • Robert

   |

   Just det jag satt och tänkte på. 😉

   Svara

 • a

  |

  Har läst att trillingnöten försvann för att den blev för dyr att tillverka då hasselnöten var väldigt dyr 🙁

  Svara

 • Jackie

  |

  Den där gräddnougat, med räfflade sidor och tryck på, så god! Tråkigt att trillingnöten försvann, en av de godaste ju.

  Svara

 • ISA

  |

  Åh, samarbete med aladin! vilken jävla dröm <3

  Svara

 • Felicia

  |

  Fråga alladin om varför trillingnöten togs bort, du är ju sponsrad 😉

  Svara

 • M

  |

  Trillingnöten är den som tar slut snabbast i vilket sällskap jag än befinner mig i!

  Svara

 • Nina

  |

  Trillingnöten var supergod, men å andra sidan inte ett dugg svår att göra själv. Den där jävla höstnougaten däremot, smakar bittert och äckligt, usch. Vill dock minnas att typ Cloetta har någon ask, där en bit är rostad, hackad mandel i mjölkchoklad. Den är typ godast ever!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, gillar inte heller höstnougaten! 😉

   Svara

 • Louise

  |

  Gräddnougaten är min favorit. Trillingnöten tillhörde dock favoriterna. Tyckte först inte att det var så farligt att trillingnöten togs bort, men efter att ha smakat dess ersättare fläderprallinen kändes trillingnötskampanjen desto viktigare. Hur kan man ersätta en av de mest populära pralinerna i asken med den äckliga fläderprallinen?! Den smakar ju för fanken hostmedicin!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah! Jag har inte smakat, låter intressant 🙂

   Svara

  • Marina

   |

   Det beror på att nötter är dyrare än det andra de kan framställa på egen hand!

   Svara

 • Marina

  |

  De tog bort den för nötter är dyrare än syntetiskt skit som är i de nya pralinerna. Såklart är det ekonomin som styr, suck!

  Svara

 • Amanda

  |

  Gräddnougat är absolut godast! Minns att de hade så man kunde köpa bara gräddnougaten i fyrpack för många år sen. Måste varit någon gång i början av 2000… Synd att de slutade göra det eftersom den är godast!

  Svara

 • Anna

  |

  Haha! Älskar trillingnöten, äter ingen annan pralin i Aladdin/Paradis så jag köper inte dem längre. Trillingnöten hörde jag de tog bort för det var den enda pralinen de var tvungna att stoppa ner i asken ”för hand” för ingen maskin kunde ta tag i den konstiga formen och därför valde de att ersätta den.

  Svara

 • Karin

  |

  Trillingnöten var min favorit också ett tag tills jag åt en äcklig nöt och fick förbi mot nötter 🙁 Hatar förändringar men älskar både Hallon/Lakrits och Fläderblom och Kokoskola och Likörtryffel..även fast jag saknar Körsbär I Likör väldigt mycket i perioder.

  Svara

 • Linnéa

  |

  Det kanske inte passar att säga under ett inlägg i samarbete med Aladdin, men… Det är ju inte ens gott? Jag menar… Alls? Det handlar ju inte om vilken pralin som är godast, utan vilken som är minst äcklig, eller har jag fel…?

  Trodde det var en väldigt vanlig uppfattning, men att tradition är tradition och så vidare. Inget illa menat mot er som gillar Aladdinchoklad såklart! Har bara inte reflekterat över att ni finns förut.

  Svara

  • Linnéa

   |

   😉

   Svara

  • Egoina

   |

   Haha, jag tycker om det 🙂

   Svara

 • Aurora

  |

  men VA??? Skulle den inte göra en comeback i år? Tycker mig ha läst det? Kan väl ändå int ha drömt om att trillingnöten kommer tillbaka? Åh herregud, this has gone too far, saknar den så mycket. Haha! </3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv