Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helg-jag

Jag kom hem igår och åt lite tapas. Det blev kallskuret, gambas och massa ostar. Så gott! Älskar när man gör det enkelt för sig och äter lite av varje. Sen tänkte jag nätshoppa lite. Det var ju Black Friday och jag tänkte hitta några kap. Men det fanns ju så mycket, min mejlinkorg var helt sönderbombad. Så jag tittade lite snabbt, sen tröttnade jag och somnade istället. Spännande fredag.

Nu har jag sovit ut, ätit lång frukost, duschat och sminkat mig. Är en ny människa. Vardags-jag och helg-jag är två olika människor alltså, haha.

 

IMG_0857

IMG_0856

#posarn. Bilder från förra helgen då jag drack den minsta flaskan vin någonsin skådad. 95 kronor i minibaren.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Minette

  |

  Samma här haha! Trött på vardagar men på helgerna, då jävlar!

  Svara

 • Victoria- mamma och bloggare

  |

  Haha det var lika för mig när jag tittade mailen, klickade iallafall hem några voluspa ljus 🙂 super snygg!! Hoppas du har en underbar lördag ♥

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Nytt makeup inlägg snart? 🙂

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Isabell

  |

  Hej Egoina! Sett att du svarat på en del relationsfrågor förut så hoppas du orkar svara på min med Trots att det blev en jättelång fråga nu..

  Jag är 22 å blev dumpad för en månad sedan. Vi hade varit illsammans i 5 år så nu är det väldigt väldigt tomt. Jag hoppas fortfarande att vi ska hitta tillbaka,men har börjat sakna att vara älskad och få älska någon och börjat inse att han älskade ju inte mig nu längre tyvärr. Men mitt problem nu är att jag är rädd för alla helger och framförallt jul och nyår. Jag är student men pluggar i min hemstad så alla mina nya vänner åker hem över långa helger som vi ofta har i skolan samt i jul. Och bland mina gamla vänner hr jag bara ett fåtal kvar. Som dessutom ska fira jul/nyår med sina respektive då jag är ensam singel nu. Julen brukade vi fira en dag hos min familj och resten hos exets då de umgicks å var mer julfirare.. så julen kommer bli en enda stor ångest för mig då jag inte hsr något att göra. Nyår känns detsamma.. första gången på 6år jag inte får en nyårskyss. Vart ska jag vara? Försökt hitta en resa själv någonstans men hittar inget vettigt som inte kostar 25tusen..hoppas du har något förslag för får ont i magen när jag tänker och önskar att jag kunde sova bort hela jul å nyår.

  Svara

  • Sara

   |

   Låter som att du behöver hitta dig själv igen. Låter som att du blev definerad utifrån din pojkvän i och med att du/ni umgicks med sådana personer. Varför måste du resa iväg, känner jag spontant, speciellt så långt bort? Jag har en mamma som fick bort för inte så länge sedan, och högtider brukar inte vara så roliga för mig heller. Kan du inte spendera mer tid hos din familj då? Ringa upp andra vänner? Julen är för övrigt kanska kort i år (om man kollar på almenackan)

   Är 26 år gammal och har bara haft en pojkvän i mitt liv, sådär med att bli kysst på nyårsafton… Ja, den dagen blir en ny erfarenhet men jorden går inte under för det. A

   Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Mer tapas till folket!
  Man får vara trött på en fredag, det är alltid jag 🙂

  Svara

 • Isabell

  |

  Hej Egoina! Sett att du svarat på en del relationsfrågor förut så hoppas du orkar svara på min med Trots att det blev en jättelång fråga nu..

  Jag är 22 å blev dumpad för en månad sedan. Vi hade varit illsammans i 5 år så nu är det väldigt väldigt tomt. Jag hoppas fortfarande att vi ska hitta tillbaka,men har börjat sakna att vara älskad och få älska någon och börjat inse att han älskade ju inte mig nu längre tyvärr. Men mitt problem nu är att jag är rädd för alla helger och framförallt jul och nyår. Jag är student men pluggar i min hemstad så alla mina nya vänner åker hem över långa helger som vi ofta har i skolan samt i jul. Och bland mina gamla vänner hr jag bara ett fåtal kvar. Som dessutom ska fira jul/nyår med sina respektive då jag är ensam singel nu. Julen brukade vi fira en dag hos min familj och resten hos exets då de umgicks å var mer julfirare.. så julen kommer bli en enda stor ångest för mig då jag inte hsr något att göra. Nyår känns detsamma.. första gången på 6år jag inte får en nyårskyss. Första gången kag inte har någon alls att vara med..Vart ska jag vara? Försökt hitta en resa själv någonstans men hittar inget vettigt som inte kostar 25tusen..hoppas du har något förslag för får ont i magen när jag tänker och önskar att jag kunde sova bort hela jul å nyår.

  Svara

  • Sara

   |

   Detta kanske känns konstigt för dig men de gör så ont mär ja läser detta. Bor du i Skåne eller i närheten av Malmö får du mer än gärna fira jul och nyår med mig o min lilla familj mig min man och vår lilla dotter på 7 månader.

   Svara

  • Sara

   |

   Får så ont i hjärtat när jag läser de. Bor du i närheten av malmö får du mer ön gärna fira jul och nyår med oss. Med oss menar jag mig min man och vår lilla dotter på 7 månader. Lägg isf en kommentar så kan du få min mejl 🙂 ha en fin kväll !

   Svara

   • Isabell

    |

    Tack värmer något ototroligt att det finna så snälla människor. Tyvärr bor jag längre norrut i landet. Men tack för omtanken!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv