Follow my blog with Bloglovin

Borta bra

Just nu sitter jag på tåget på väg till Malmö. Jag fick en hel timmes sovmorgon idag, så lyxigt! Jag ska nämligen på utbildning i centrala Malmö och behöver inte åka ut i ingenstans som jag vanligtvis gör.

Vi kom hem igår och jag har massor kvar att visa er från vad vi hittade på i Bornholm. Jag prioriterade dock annat än att blogga igår kväll när jag kom hem, och idag ska jag jobba, så det får bli ikväll och i veckan. Men ni överlever ju.

 

DSC01566

Så mysigt att ha en hel helg med min bästis! <3

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Vi överlever nog. Ett tag iaf. 😉

  Svara

 • Lina

  |

  ❤️

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej!
  En fråga bara, får du betalt för att skriva om detta ställe utöver att du inte behöver betala nåt för det? Bara av nyfikenhet, när du för såna här uppdrag så har ni bestämt i förväg hur mycket du måste skriva om stället ur reklamsynpunkt eller är det mer att du får skriva hur lite eller mycket du vill?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det är helt fritt. Alltså jag får skriva OM jag vill. Och hur mycket jag vill 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Jag och min sambo sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare och vi kommer in på ämnet bloggare (kissie är ju med där) varpå jag säger: ”vad heter den enda blogg jag läser?”
  Sambon: ”Jag vet inte?”
  Jag: ”Har ju läst den i alla år vi varit tillsammans åtminstone” (sedan 2007)
  Sambon: ”Egoina!!”

  Haha bravooooo!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha YAAAJ. Duktig!! 😀 <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv