Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Stammershalle badehotel

Vi bor på Stammershalle badehotel när vi är här. Sååå fint hotell! Vi har utsikt över havet och hotellrummet känns mer som ett mysigt rum hemma hos någon än ett hotell. Ikväll ska vi äta middag på hotellet. Ser mycket fram emot det då jag hört gott om maten här.

 

DSC01375

DSC01385

Två tjejer som ska vara borta två dagar. Jodå. Rimlig packning.

 

DSC01388

DSC01395

DSC01392

 

Nu ska vi iväg och vara sofistikerade på museum, efter det ska vi på spa och ikväll blir det som sagt middag. Hur bra lördag? Jag tror bäst.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Robert

  |

  Verkar vara ett jättemysigt ställe. 🙂

  Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Ja det låter som en väldigt bra lördag 🙂
  Njut!

  Svara

 • Fridah

  |

  Hej fina du! Jag läste precis din senaste krönika i VR och jag ville bara säga att den var så himla bra och tyvärr med stor igenkänningsfaktor. Tack för att du belyser detta, det måste få ett slut NU, så trött på att såna situationer jämt händer. Kram, och hoppas lördagen blir toppen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack vad glad jag blir! 🙂

   Svara

 • ellinor

  |

  Alltså har ett problem som jag behöver lite kloka tankar kring (vem som helst som känner sig manad får hemskthemskt gärna bringa visdom( vet ju att egoina har typ tusen klokisar som trogna läsare)):

  Jag har så himla mycket tröttnat på livet det senaste, jag vill ha äventyr och roligheter och vill uppleva allt. Problemet är att mina vänner inte alls tycks ha samma känsla som mig utan de tycker fortfarande höjden av lycka är att ha en hemmafest där alla bara jobbar för att bli fulla, och alltså jag fattar ju att det mycket hänger på att alla inte fyllt 18 än. Men jag vill ut och dansa och träffa nytt folk och bara leva lite och samtidigt vill jag inte ge upp mina vänner pga bäst i helavidavärlden och supergos, men just nu kan jag inte tänka på annat än att jag bara vill bort och ut och iväg och jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska hantera detta.

  Mycket oklara meningar, eloge till den som tar sig genom dem!

  Svara

  • Robert

   |

   Det jag tänker är att det bara är du som kan styra över ditt eget liv. Du kan säkert behålla dina vänner i vilket fall som helst även om du är sugen på att testa nya saker ett tag. 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Hej.

   Det går väl att hitta likasinnade utan att ge upp sina ’gamla vänner’. Annars skulle jag vilja säga att om du känner för en paus, göra något annat i livet ett tag så tror jag inte att dina vänner skulle ha något emot det (om de är äkta vänner vill säga).
   Själv har jag känt som dig hela livet, men har aldrig gillat hemmafester eller liknande. Jag känner att jag trivs bäst med människor som är äldre än mig pga känns som mer gemensamt (ej livserfarenhet då).

   Svara

  • Lesthi

   |

   Jag förstår den känslan, men du kanske kan prova ett nytt fritidsintresse och hitta lite nytt folk där 😀 man kan ju alltid ha fler vänner, testa på lite saker som du vill göra helt enkelt!

   Svara

 • Matilda

  |

  Var kommer de FANTASTISKA väskorna (blå och svarta) med brunt handtag ifrån??

  Svara

  • Egoina

   |

   Longchamp 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Härligt det låter! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv