Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Kursen mot Bornholm

För någon vecka sedan fick jag mejl från en tjej på en kommunikationsbyrå som undrade om jag ville åka på en weekend till Bornholm för att bo på hotell, gå på spa, äta god mat och upptäcka ön. JA TACK, svarade jag.

Nu är jag och Lina på väg till Ystad och därifrån ska vi ta båten till Rönne. Ska bli så himla kul och mysigt! Och ni får hänga med såklart! Glöm inte att följa mig på Snapchat! (och insta…och bloggen..heh)

 

DSC01262

DSC01277

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Klart vi hänger med! 😀

  Svara

 • Sara

  |

  Jag var tvungen att kolla upp det i Street view. Det ser ju såå gulligt ut där! Jag vill också åka ju. Extra + för att de har ett ställe som heter Årsballe. ÅK DIT!

  Svara

 • susanne

  |

  Va kul! Jag har liksom aldrig tänkt på att åka till Bornholm annat än på sommaren. Men där är säkert lugnt och skönt nu på hösten.

  Svara

 • tobys.nu

  |

  Haha du hade varit knäpp om du tackade nej! 😉

  Svara

 • Oskar

  |

  Ha det så mysigt på Bornholm 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv