Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Två bilder från idag

FullSizeRender (1)

Vi turas om att ha hand om köket och diskmaskinen på jobbet och har en vecka var. Bara det att jag missade att det var min vecka denna veckan. Igår vid lunchtid reagerade jag på att det stod massa koppar i vasken och tänkte att personen som hade hand om denna vecka nog är lite slarvig. Så upptäckte jag att det var jag…hehe ops.

 

FullSizeRender (2)

Idag lanserade vi Norge!!! Eller lanserade och lanserade. Det har vi inte gjort, utan det väntar vi med tills vi vet att allt är som det ska. Men sidan är uppe och fungerar. WOHO. Heia Norge! Jag och min norska kollega firade med choklad och chefen förevigade vårt moment.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Julia

  |

  På tal om något helt annat! Jag har för mig att du ett tag när du ordnade mkt tjejmiddagar och sådär skrev om en del roliga lekar ni hade. Kan du inte ge lite tips på bra lekar för tjejer i 20-25 årsåldern som kan liva upp en tjejkv/fest? =)

  Svara

 • Ninni

  |

  Vad kul! 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Skall kolla upp sen på kartan vart det ligger? 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Fattar inte vad jag skulle med ett frågetecken till där. 😉

   Svara

 • M

  |

  Varför inte bara diska sin egen disk? Blä för diska andras :S

  Svara

 • Moa

  |

  Jag kanske har missat något här, men har du berättat vart du jobbar?

  Svara

  • Ellen

   |

   Bluebox, obviosly. Kolla kassen bakom 😀

   Svara

 • Lina

  |

  Lanserade ni Norge? Jag trodde att det var ett hyfsat väletablerat land?

  #dryg

  Svara

 • Lovisa

  |

  Haha, en smått random & små sjuk kommentar men jag måste bara säga att in my mind, så var din norska kollega en blond kvinna med halvlångt vågigt hår och glasögon i ca. 30-års åldern. Hon hadd också möjligtvis en unge på ett år och klädd i väldigt fina kavajer och allmänt stilren. Blev SÅ chockad när jag såg att det var en man, det passade så inte in den mental picture som jag hade. Haha! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahaha! Älskar dig! Så kul att du skapat dig värsta detaljerade bilden 😀

   Svara

  • Amanda

   |

   Hahaha, så tänkte jag också! Kanske inte lika detaljerat men inte långt ifrån 😉

   Svara

 • Danisa

  |

  Åh Freia melkesjokolade 😀 Tur att jag bor i Norge nu och kan gå ner på affären och bara köpa, hihi 😉
  Btw, har smakat ”Maxboller”? (Norskt) Om inte så gör det nästa gång du är Norge. såå gott och kommer ihåg att vi alltid köpte med oss hem när vi varit och hälsat på pappa här i Norge 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv