Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hangover Heaven

Igår var jag och Lina och shoppade. Jag har äntligen hittat ett par sneakers jag vill ha, men som tyvärr var slut i absolut alla webshops, så jag gav mig ut och tittade i affärer istället. Men de var slut överallt : ((( Varför har jag inte storlek 41 i skor? Så irriterande! Det var den enda storleken jag kunde hitta.

Jag kom dock hem med allt annat förutom skor. Haha. Vi hittade massa fina saker i varje affär och till slut fick vi skärpa oss och helt enkelt åka hem bara. Man är ju inte gjord av pengar.

 

IMG_6118

 

Glädjen i att Joe & the juice kommit till Väla! Det är dock faktiskt lite tråkigt också. Det är liksom en grej som man gör när man flyger. Eftersom Joe and the juice finns på Kastrup brukar vi alltid ta en macka och en juice där innan planet lyfter. Nu när det finns här blir det mindre speciellt. Det är precis som med Victoria Secrets. Förut kändes det kul att köpa det utomlands eller på flygplatsen, men nu när det finns överallt (till och med Gekås!) är det inte lika speciellt längre.

Jag valde en avokadosandwich och ”Hangover Heaven” (äpple, fläder och mynta). ”Passar det bra idag eller”, frågade killen i kassan. Ville berätta att jag minsann haft det mest nyktra och tråkiga helgen ever, men gjorde inte det.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Angelique

  |

  Haha åh, minns när man inte ens fick tag på VS i Sverige och så var man så avundsjuk när någon varit i USA och köpt en mist 😀 Nu finns dom på mitt lilla lokala Ica xD

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha EXAKT! 😀

   Svara

 • Hanna

  |

  Själv har jag stl 43 i skor, och damskor gör oftast bara upp till stl 42. Tänk den som ändå hade typ stl 39 TT_TT

  Svara

  • Emma

   |

   Samma här! Utbudet har blivit större nu, än för 7-8 år sen. Då var det nästan omöjligt att hitta snygga skor.

   Svara

   • Hanna

    |

    Japp, jag kör nästan uteslutande på gympaskor. Hittar ibland någon 42:a som passar och då måste man ju slå till! Utöver gympaskor tror jag att jag äger typ ett par högklackade (som endast funkar på sommaren såklart), ett par gladiatorsandaler och ett par svarta ballerinaskor. Att shoppa skor är verkligen det värsta jag vet 🙁

    Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt!? Hade varit praktiskt om man hade kunnat ändra storleken på fötter och annat efter behov. 😉

  Svara

 • Kaboo

  |

  Haha så sjukt med VS mist precis som Angelique säger!! 😀 Varför vill man ha det som inte är mainstream?

  Svara

 • Nina

  |

  Haha. Nu kom jag att tänka på den gången jag köpte kondomer och snubben i kassan ba ”Ha en trevlig helg!”. Han var nog bara trevlig och skötte sitt jobb, men man undrar ju om han tyckte han själv var jättelustig (det hade iaf jag tyckt om jag gjort samma sak 😀 ).

  Svara

 • ISA

  |

  snubben ville ju ba flörtaaa. Åh sån trist line 😉

  Svara

 • Emilia

  |

  Jag tänkte exakt samma sak när jag fick höra att Joe skulle öppna på väla! För mig som pendlar endel till Arlanda har Joe blivit min flygplatsmat! Det är liksom heligt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Eller hur!!

   Svara

 • Amanda

  |

  Hej! Jag har en fundering över natural Cycles som du använder om jag förstått rätt. Jag tycker det verkar skit bra, då jag testat massor av preventivmedel. Men har en fråga, eftersom att spermier kan överleva typ upp till 5 dygn eller vad det är (?) inuti kroppen, så förstår jag inte hur det ska funka, om man inte är fertil dagen man har sex oskyddat, men är fertil dagen efter…? Hmmmmmm

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har svarat på denna fråga massvis med gånger, sök i bloggen! Men såklart tar den hänsyn till det.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv