Follow my blog with Bloglovin

ECCO soft 7

DSC01215

 

Som jag har kämpat för att få tag i dessa skor! När jag skrev om att jag behövde sneakers häromdagen så var det några av er som tipsade om ECCOs modell ”soft 7”. Jag spanade in skon och tyckte att den var perfekt! Tack för tips.

Ett problem bara, skorna är i princip slut i hela Sverige! Endast storlek 35 och 41 finns kvar. Jag har letat över hela Internet och i butiker utan framgång. Men idag hittade Jacob dem i en butik och lade undan till mig. Så snällt! Jag skyndade från jobbet och var där fem minuter innan stängning. Skon passade och jag slog till direkt. Mycket nöjd!

 

DSC01157

DSC01168

Jag fick en kommentar för ett tag sedan om hur man knyter rosetter rakt. Men jag glömde bort hur man gjorde. *Förlåt*

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Mikaela

  |

  Superfina; känns väldigt mycket ”du” 😀

  Svara

 • Marie

  |

  Nu undrar ju jag hur man knyter rosetter snett? Hur gör du? 😛

  Svara

  • Rebecka

   |

   Tänkte precis samma sak 😛

   Svara

   • Caroline

    |

    Haha alltså detta är ju sjukt svårt att förklara i text, men när man har en ögla i ens handen och virar andra snöret runt öglan för att sen göra en till ögla (hänger ni med?) så ska ni istället vira snöret tvärtom. Alltså om ni har en ögla i höger hand och brukar vira snöret i vänster hand på OVANSIDAN av öglan så ska ni istället göra tvärtom, alltså vira snöret i vänster hand på UNDERSIDAN av öglan. (Eller tvärtom beroende på hur ni brukar göra, har inga skor på mig nu så orkar inte tänka vad som är rätt utgångsläge för en rak resp. sne rosett.) Testa 😉 Tänk liksom att göra det håll som känns fel typ…

    Att tänka på det sättet är ju samma sak om man vanligtvis gör sne rosetter men vill lära sig göra raka rosetter 😀

    Svara

    • Sara

     |

     Jag gör alltid sneda rosetter. Så störigt när man ska göra snygga saker typ knyta gardiner eller nåt. Men nu vet jag. Tvärtom! Tack tack!!

     Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygga! Tänk så skönt med snälla människor också. 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Skitsnygga ju. Vill ha likadana nu ju men har storlek 39 *derp*

  Svara

 • Gabriella

  |

  Köpte den i svart för två veckor sen. Så nöjd! Riktigt snygga o sköna sneakers!

  Svara

 • Josefine

  |

  Var tvungen att googla hur man gjorde raka rosetter nu. Så nu har jag lärt mig något idag.

  Svara

 • Katarina

  |

  Meeeeeen du anar inte hur fruktansvärt avis jag är på dig just nu! Testade skorna när för någon månad sen och kände ett HAAAALLELUJA ringa i mina öron. Var för snål då för att köpa dom och ångrar det bittert idag 🙁 Och som du sa, nu går dom inte få tag på i princip. Så gör mig en tjänst, njut av skorna för mig också 😀

  Svara

 • Sara

  |

  Väldigt snygga!

  Svara

 • Jess

  |

  Sååå fina! Hur mycket kostade dom?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! 1200 kronor 🙂

   Svara

 • Ninni

  |

  Vad snygga! 🙂

  Svara

 • Jackie

  |

  Skitsnygga skor, om jag inte redan hade ett par vita skor så hade jag lätt köpt dem.

  Svara

 • Karin

  |

  Hej!
  Jag funderar på att börja med något slags preventivmedel där man mäter sin temperatur varje morgon. Visst har du använt dig av Pearly? Gör du det fortfarande? Hur tycker du att det fungerar?
  Tack för en bra blogg, kram!

  Svara

 • Johann

  |

  Ted talks : how to tie your shoes
  Bara se den! Typ 80% av mänskligheten knyter sina skor fel, så det så!

  Svara

 • Pia

  |

  Har storlek 41 och alla skor ser ut som båtar på mina fötter! Så njut av din storlek 😉

  Svara

 • Emmie

  |

  Jag jobbar i en Eccobutik och när vi fick in dem köpte jag två par på en gång

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv