Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

När vi ändå är inne på ämnet

Tack för att alla fina kommentarer. Haha, jag visste att ni skulle reagera på min dialekt! Visst är det knäppt ändå när man hör en bloggare prata på riktigt? Man läser ju texten med sin egen dialekt och tänker att hen pratar så.

På tal om att plugga så blev jag så väldigt, väldigt glad över kommentaren nedan. Glad för din skull Sofia <3

 

Skarmavbild 2015-09-28 kl. 20.43.10

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Cassandra

  |

  Hahaha helt rätt om dialekten! Vad förvånad jag blev!

  Svara

 • Linda

  |

  Jag var helt inne på att du skulle låta ”stockholmsk”. Varför vet jag inte, din text är ju dock skriver precis som vilken annan. Tänker att många ”skriver med dialekt” om du förstår vad jag menar?

  Härlig röst iallafall! Vill faktiskt låta så själv… 🙂
  Mvh Stockholmarn

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 Tack!

   Svara

 • Robert

  |

  Förstår att kommentaren gjorde dig glad. 🙂

  Svara

 • sofie

  |

  Helt underbart att du har så stöttande kommentarer på din blogg! 😀

  Svara

 • ISA

  |

  men åh, så fint med en uppföljning 😉

  Svara

 • S

  |

  Hej Regina! Ja, när vi ändå är inne på ämnet så har jag en (lång) fråga och hoppas verkligen att du kan lyfta detta i din blogg. Det är så att jag är en 25 årig tjej som precis börjat jobba som lärare (tog examen under våren) men min dröm har alltid varit att bli polis. Men eftersom det var så svårt att komma in på polisskolan så tänkte jag äh jag får väl plugga till något annat under tiden för jag hade inget jobb då. Så här står jag, färdigutbildad lärare men det är inte drömmen. Och polis vill jag inte längre bli. Jag har sagt till mig själv att jag ska ge detta en chans och tänker därför jobba fram till sommaren. Men redan nu känner jag för att läsa på om andra utbildningar för jag tror att jag vill utbilda mig till något annat. Problemet är bara vad då? Såå min fråga är, vore det dumt att ta en till utbildning? Och hur hittar man ett passande yrke till sig själv? Hur gjorde du? Jag har trots allt pluggat i 4,5 år och jag bli så dum på mig själv att jag inte hoppade av utbildningen i början utan envisades med mig själv för att göra klart skiten. För nu är det klart men jag vill inte detta.
  Jag vet inte vad jag ska ta mig till och mina vänner ger mig inga goda råd utan de säger bara ”åh vad tråkigt, jag förstår osv”. Hjälp snälla! 🙁

  Svara

 • E

  |

  Alltså jag förstår precis alla som blev förvånade. Jag som är finlandssvensk och pratar ”muminsvenska” var ju färdigt inställd på att du kommer prata rikssvenska. Trots det så blir man varenda gång man hör en bloggare prata för första gången lika förvånad. Det blir så fel på något sätt…

  Svara

 • Lisa

  |

  Åååh jag blev helt glad för hennes skull! Hejja hejja!

  Och YES jag låter exakt som du när jag pratar! Win! Det vet jag bara för att mina lärare på utbildningen (sjukgymnast) tvingar oss spela in filmer när vi gör tester och sånt, blä!

  Åh du är bäst <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha gulle <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv