Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

MÅNDAGSLISTA

Hur mår du idag?

– Jag mår bra hoppas jag. Svarade på dessa frågor igår kväll och då mådde jag bra i alla fall.

 

Vad gör du just nu?

– Sitter på tåget på väg till jobbet. Om inte tåget är sent eller så, men det får vi inte hoppas.

 

Vad ska du göra i veckan?

– Jag har inte så många planer ännu förutom att jag ska jobba, fika med mina kompisar och ställa upp på en intervju.

 

Brukar du skratta för dig själv?

– Haha ja. Speciellt på olämpliga platser som till exempel på tåget. Senast skrattade jag när jag kom och tänka på min första arbetsvecka när jag skulle korrläsa en sak och nästan ändrade till ”rund cirkel”. Kände mig en aning dum. Det finns ju så många former på cirklar…

 

Vad behöver du mest just nu?

– Kramar. Mest för att man alltid behöver det. Och några miljoner kanske. Och kaffe!!! Glömde att det ju är måndagsmorgon när detta publiceras.

 

Vad är det senaste du köpte?

– Den här borsten. Den är såå bäst. Håret blir jättelent och jag förstår inte varför? Egentligen vill jag ha en Mason Pearson, men de är en aning dyra och jag vet inte om det är värt det? Vi hade en Mason Pearson till vår hund när jag var liten (det var en utställningshund). Då hade jag ingen aning om att det var värsta märkesborsten. Ganska sjukt att tänka på det nu, att vår hund hade en borste som kostade mer än alla borstar jag ägt sammanlagt.

 

FullSizeRender(4)

 

Hur är vädret idag?

– Bra hoppas jag! Det är tidsinställt som sagt, men igår var det fint (vilket jag inte uppskattade överhuvudtaget då jag bara låg i sängen).

 

Bästa med hösten?

– Te, tända ljus, koftor, att det är okej att vara inne.

 

Bästa som hände i helgen?

– Kramar, god mat och bra sällskap. Och den här:

 

FullSizeRender(3)

Hittade dock inget guld. Men men.

 

Hur svarar du i telefon?

– ”Hej”. Behöver inte presentera mig då jag aldrig svarar okända nummer och vad gäller ej okända nummer räknar jag med att de vet vem de ringer.

 

Vad är det senaste du åt?

– Jag äter aldrig frukost, så en vegetarisk rätt med quinoa som jag åt till kvällsmat igår. Ska äta det till lunch också.

 

Vill du bli kär?

– Någonsin? Självklart.

 

Favorit tv-program?

– Just nu Idol. Brukar förresten räkna hur många gånger Anders Bagge säger ”såhär är det”, eller ”så är det”. Tror det blev fyra gånger i fredags.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Stephanie

  |

  Men hur gör du när banken, läkare, tandläkare o.s.v. ringer? De ringer ju alltid på skyddat nummer.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha.. Det har aldrig hänt att någon av ovan nämnda ringt mig. Men kanske är för att jag inte svarar då? Hehe 😉 Tänker att de får spela in på telefonsvararen 🙂

   Svara

   • Olivia

    |

    Jag vet inte hur det är hos andra men där jag vikarierar som kanslist (på ett sjukhus) spelar vi typ aldrig in meddelanden. Tänk om det skulle ha blivit fel nr eller nått och vi (omedvetet) lämnar info om en patient till fel person

    Svara

 • Nora

  |

  Hahahaha jag drömde att jag var i din lägenhet inatt… Den såg inte alls ut som på bilderna, och jag kommer ihåg att jag ba ”men va, den är ju inte nå liten alls!?” för det var jättemånga rum men dock väldigt konstig planlösning.
  Haha, undrar var den drömmen kom ifrån liksom…

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha vad konstigt 🙂

   Svara

  • Robert

   |

   Haha! 😀

   Svara

 • Emelie

  |

  Åh vår förra hund hade också en mason pearson haha! 🙂 Hade ingen aning om att dem var så dyra förrän jag var i Paris för några år sedan och gick förbi en frisör och såg priset på dem i skyltfönstret.
  Unnade mig faktiskt en egen och den är såå värd, lätt bästa!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad är det som är så bra med den då? Förstår liksom inte 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Bra idé till dryckeslek, att dricka varje gång Anders Bagge säger så! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Eller hur! Och varje gång Bard säger ”2015” eller Laila säger ”Shit”. 😉

   Svara

   • Sandra

    |

    Man kommer bli råpackad.

    Svara

    • Egoina

     |

     Livsfarligt…. 🙂

     Svara

  • Myh

   |

   Haha, ungefär som i himym. När studenterna kör en dryckeslek varje gång Robin säger ”But uhm” i sin morgonshow. hahaha 🙂

   Svara

 • Johanna

  |

  Ååh Bagge-grejen gjorde min pappa förra året med! Han var såååå irriterad på Bagge haha

  Svara

 • Gabriella

  |

  Vi har Mason pearson till våra hundar, själv nöjer jag mig med en yento borste, är likadan som mp men billigare när den är dags att slänga så köper jag nog en MP. 🙂

  Svara

 • A

  |

  Hej Egoina! Du har också precis börjat på ett nytt jobb så vänder mig till dig och hoppas att du svarar mig!

  Jag har precis fått reda på att jag fått ett jobb som skolkurator som jag sökte några månader sedan och är DÖglad, men samtidigt rusar mitt hjärta och panik är bara förnamnet! På intervjun var jag avslappnad och målade upp en bild för dem att jag var grym och kommer klara av jobbet huuuur bra som helst, men nu börjar jag tänka ”vad fan har jag gett mig in på?? Kommer jag klara av jobbet??”

  Har du några bra tips till mig för att lugna nerverna?

  Mvh,
  Panikslagen brud

  Svara

 • Emma

  |

  Men guuuud, Laila då?! Hur ofta säger inte hon ”jag måste säga..” eller ”jag kan säga såhär…”. Har räknat detta sedan 2013.. Hehe.
  Mvh En person som märker saker fruktansvärt lätt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha just det! Hörde det med hennes röst nu…haha. Måste räkna det också.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv