Follow my blog with Bloglovin

Julafton i sminkväg

Häromdagen var det verkligen julafton för mig. För någon vecka sedan fick jag ett mejl från en tjej som jag pratat lite snabbt med på Blog Awards. Hon driver en sminkblogg och tydligen också en webshop! Ni vet ju vilken eyelinernörd jag är (eller sminknörd i allmänhet för den delen) så hon mejlade och skrev att hon säljer en eyeliner jag borde prova. Jag skrev att hon gärna fick skicka den och att om hon ville så kunde hon skicka med något annat för mig att prova också. Och OM hon gjorde det.

 

DSC00351

DSC00359

Alltså det är som att jag själv fått gå i en sminkaffär och plocka ut saker för jag älskar ALLT. Färgerna, produkterna och allting var verkligen fullträff. Det märks att hon har läst min blogg, haha.

 

DSC00376

DSC00369

Den rosa svampen längst ut till vänster var verkligen kul att prova. Det är en ”spa-svamp” som ska rengöra huden med eller utan rengöringsprodukt. Jag tänkte ”yeah right att huden blir ren av att bara använda en svamp”, men det blev den faktiskt. Annars var mina favoriter den ljusa skimriga ögonskuggan (som även var grym som highlighter) och pennorna; den ena är en inliner och den andra är en rosa läppenna. Eyelinern var också bra, men som vanligt tar det lite tid för mig att vänja mig vid en ny spets att måla med.

 

DSC00393

Och såklart de här två. SÅ BÄST. Peach är som en diskret korallrosa färg och Pretty Pink är perfektaste rosa färgen.

 

DSC00408

DSC00409

Jag har använt produkterna här (Pretty Pink på läpparna).

 

TACK så mycket för paketet Helena! Blev så glad. Byher.se heter webshopen, kika in om ni är nyfikna! Jag tyckte den var väldigt bra. Klickar man på en produkt kan man se sminkningar och få lite inspiration, dessutom säljs ingenting som är testat på djur.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Robert

  |

  Verkar vara bra grejer. 😉

  Svara

 • Amanda

  |

  Ska spana in det med en gång, läppstiftet du har på dig på bilden var ju superfint 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Jag gillade det jättemycket 🙂

   Svara

 • My

  |

  Men åh va lyxigt! Önska att någon kunde välja ut lite smink till mig med då jag är hopplös på sånt!

  Tänkte bara säga (om du inte redan visste) att nytt avsnitt av GREYS är ute!!! Såg tidigare i veckan att det började i USA igår och jag har längtat hela veckan efter den här dagen! Ikväll blir det alltså Idol, Greys anatomy och How to get away with murder som också kom ut igår! Fredag är den ultimata dagen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg!!!! Längtar! Vill se NU 🙂

   Svara

  • Amanda

   |

   Åhhh sån tur att jag läser kommentarer!!! Har undrat när nya avsnitt kommer. Woho då ska jag lätt se det också ikväll 😀

   Svara

 • Tess

  |

  Skulle du kunna skriva ut vilken färg du fick på ögonskuggorna? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska kolla upp det när jag kommer hem 🙂

   Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Jag fick också paket idag!
  Med saker man kan äta 🙂
  Bästa sortens paket!

  Svara

 • Elin

  |

  Du är verkligen jättelik skådespelerskan Dreama Walker!!

  Svara

 • ISA

  |

  NÄHÄ!! fan vad schyrre! vilken lycka <34235

  Svara

 • sofie

  |

  Så underbart härligt! Kul för dig! <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Har du köpt sakerna eller är det ett reklaminlägg? Bara nyfiken då du inte skrev att det är ett samarbete 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Skrev ju att jag fick dem? Det är inte ett samarbete (alltså har ej fått betalt), utan jag fick massa kul produkter skickade till mig för att prova och valde att skriva om det 🙂

   Svara

 • Susanna

  |

  Alltså, intressant det där med djurtester tycker jag! Är ju så trendigt nu med djurrättsfrågor. Att man testar typ pigmentet hos smink på djur känns ju onödigt, men tänk typ mascara eller kajal med någon ny, speciell ingrediens, som inte är testat på djur nån väg alls. Då blir det väl antagligen några anställda som provar innan den släpps i butik, annars konsumenterna? Tänk om 10% blir blinda av den liksom.

  Är inte alls påläst om detta, har bara tänkt lite på det. Men läkemedel och sånt är väl testat på djur hoppas jag. Visst att ”djur också är liv” och allt, men ja… Skulle det vara olagligt blir det väl liksom folk i u-länder som får vara första försökskaniner tänker jag mig?

  Svara

  • Angelique

   |

   Jag är inte heller jätteinsatt, men jag vet att man kan anmäla sig och få betalt för att vara testperson till olika saker så det är människor som frivilligt gör det för pengar. Det är alltså inte personal eller konsumenter som tvingas testa nåt. Sen kan jag förstå att man utnyttjar djur för tex cancer-forskning trots att jag verkligen är en djurvän (och tror att vi med dagens teknik säkert kan komma på ett bättre alternativt) men hur humant är det att orsaka missbildningar osv på djur för att vi ska kunna konsumera och göra oss snyggare? Det är ju inte som att vi inte kan leva utan smink

   Svara

   • Susanna

    |

    Ja man gör väl förhoppningsvis nån form av tester av läkemedel innan man testar på djur, men vad vet jag.

    Det är lite det jag tänker på, att människor blir testpersoner för pengar. Är det typ hur pigmenterad en ögonskugga är så är det väl lugnt, men tänker just på mer känsliga saker…

    Så ja visst tycker jag att man kan dra ner på att utnyttja djur där det är onödigt, men jag tycker ändå att man bör skilja på djur och människor, vilket vissa inte gör idag för att djur har själar och de måste vara fria och lyckliga och halleluja (och sen köper de helst de billigaste varorna de hittar som är producerade i fabriker med barnarbete för då gör de sig ju inte ”direkt” skyldiga till det)

    Svara

 • sofie

  |

  Åh jag visste direkt att det var Helena. Så himla gullig tjej och hon är så hjälpsam med tips och råd när det gäller produkter. Har lärt mig massor med tips på hur jag kan sminka mig från hennes blogg. Tips till alla att läsa!! Och besöka hennes butik i Uppsala. (Ej heller sponsrad haha!! Bara glad att det går bra för en tjej från samma lilla kommun som mig 🙂 )

  Svara

 • Victoria

  |

  Det vore roligt om du lade upp en sminktutorial någongång! Du får till det så snyggt med skuggan och allt.

  Svara

 • Ina

  |

  HUR gör man för att blinka sådär snyggt med ena ögat? Är det medfött att man antingen kan eller inte..? När jag försöker blinka med ett öga kan jag liksom omöjligt hålla det andra helt öppet, utan kisar typ + läppen åker halvvägs upp till pannan på ena sidan… Går det att öva!? :O

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv