Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Friyay

Nu sitter jag på tåget på väg till Malmö. Jag ska som sagt på ett ”frukostmöte” för att veta hur annonsering på Instagram, fungerar. Det ska bli väldigt spännande! Efter jobbet ska jag möta upp Lina och åka och handla en ny telefon och sen ska jag ha fredagsmyyyys och soooova.

Men seriöst vad hände med arbetsveckan? Den bara försvann? Helt galet att det redan är fredag. Så känner jag varje dag i och för sig, hinner knappt komma till jobbet innan jag tydligen ska gå hem igen?

 

image(1)

bild

Jag fick dessa två bilder från en läsare som hade sett mig i Metro igår. Tack så mycket för att du mejlade, så gulligt! På måndag kommer klippet med mig ut.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • ISA

  |

  frukostmöte! fan vad business 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur 😉

   Svara

 • iz

  |

  Ja dagarna går superfort när man har mycket att göra och/eller har kul.
  Din frisör på Flätan är hon dyr? Tycker många frisörer blivit riktigt dyra. Jag vill hitta en frisör jag trivs med som förstår att jag vill ha långt hår och som även kan tänka sig färga det utan att man blir pank.
  Ha en trevlig helg

  Svara

  • Egoina

   |

   Ring och fråga! Jag brukar betala under 1000 i alla fall och det är billigt jämfört med många andra 🙂

   Svara

 • Linda

  |

  Är så löjlit avudsjuk på dig just nu! Går sista året på min magistersexamen i Nationalekonomi och har full ångest över vad jag ”vill bli när jag blir stor”. Det enda jag drömmer om är att få ha ett jobb jag trivs med och so inte känns jobbigt att gå till, men det är svårt att uppnå ifall man inte vet vad drömjobbet är.

  Har följt din blogg i snart 7år och älskar hur mycket man känner igen sig i dina inlägg! Du är helt klart en favorit.

  Svara

  • Egoina

   |

   Du kommer hitta det. Kämpa på! 🙂 Tack så mycket förresten!

   Svara

 • Marie

  |

  Trevligt reportage du är verkligen inspirerande 😀 extra roligt att läsa då jag under två år läste utbildning som Nathalie Ek innan jag bytte.

  Svara

  • Marie

   |

   ”Läste samma utbildning” ska det vara 😛

   Svara

 • Robert

  |

  Får hålla utkik i Metro. 🙂

  Svara

 • J.

  |

  Ordet ”friyay” har verkligen slagit igenom. När jag gick igenom mitt Instagramflöde nyss var det typ åtta personer som lagt upp en selfie med texten ”friyay” under haha…

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahha! Men så bra ord ju 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv