Follow my blog with Bloglovin

Min dag

Denna dag har gått i ett. Men det har varit en kul dag, så det gör inte så mycket. Låt oss kika på min eftermiddag genom bilder:

 

IMG_5567

Efter jobbet åkte jag hem och gjorde ett gäng matlådor igen. Nu börjar frysen bli ganska full vilket känns skönt.

 

DSC00480

Sedan skulle jag och tjejerna iväg till Kajsa för att fika och ha minikalas då hon fyllde år igår.

 

DSC00488

Titta vad fina presenter jag hade fixat.

 

IMG_5568

Kajsa hade dukat upp till bästa kvällsfikan man kan tänka sig. Goda mackor, te och chokladtårta (med Nutellafyllning!).

 

IMG_5566

IMG_5569

Vi åt, pratade och skrattade tills det var dags att åka hem.

 

IMG_5565

Kajsas dotter fick också en present (taskigt om bara mamma ska få ju) som blev en riktig hit. Jag köpte en liten nattlampa i form av en kanin som byter färg. Det är egentligen en lampa, men hon bar runt på den som ett gosedjur och kramade, pussade och låtsasmatade den. Så gulligt att jag dog lite. (HÄR är en länk till kaninlampan om någon är intresserad förresten).

 

En mycket mysig tisdag!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Marica

  |

  Åh men gud vad mysigt!

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Lollo

  |

  Som student har jag själv försökt kriga med att göra matlådor då jag märkt att jag börjat lägga ned ALLDELES förmycket pengar på mat, meeeeen: jag hatar att inte ha “good-to-go-matlådor” hemma. Alltså sådana som är färdiga att äta utan att behöva koka potatis/pasta osv till i efterhand. Så nu (efter den onödigt långa bakgrunden till frågan) undrar jag: GÅR det att frysa in pasta som du verkar göra på bilden? Har alltid haft för mig att det inte “går” och att det blir konstig konsistens. Löjligt tacksam för svar

  Svara

 • Bumsan

  |

  Vad duktig du är! Du får komma och laga mat åt mig också. 🙂

  Svara

 • Ingela

  |

  Vad omtänksamt av dig 🙂 Förstår att kaninlampan blev en hit!

  Svara

 • Ninni

  |

  Vad gott med nutella 😀

  Svara

 • Vendela

  |

  Vad myyysigt fikakalaset ser ut 🙂

  Svara

 • ISA

  |

  men dina vänners små “bjudningar” verkar ju alltid helt otroliga.. är det så du väljer dina vänner? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha yes. Har audition 😉

   Svara

   • Amanda

    |

    Hahaha!

    Svara

 • Ellinor

  |

  Fryst pasta? Går det?

  Svara

 • Julia

  |

  Gjorde du inte matlådor när du pluggade? Jag har precis börjat och här är det matlådor varje dag, sjukt tråkigt!

  Svara

 • Emma

  |

  Men myyys det där ser ut!! 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Jag har en likadan kaninlampa fast jag betalde 10-20 kr för min på TGR (Tiger)

  Svara

  • Egoina

   |

   Var tvungen att googla. Det är inte samma produkt 🙂 Men den är säkert också jättefin!

   Svara

 • Tine

  |

  Ett tips när du ska kyla ner dina matlådor är att låta de svalna ute (tills de är kalla), lägg sen in lådorna i kylskåpet i ett par timmar och lägg sedan in lådorna i frysen. Maten brukar behålla som mest smak när man gör så. I för sig så är det lättare att använda en sval men har man inte tillgång till det så funkar tricket ovan fint 🙂

  Svara

 • Fru Nyblad

  |

  Klart som korvspad art man kan frysa in pasta och sedan Tina i micron. Det har jag gjort i evigheters evigheter och det funkar fint varje gång!!
  MEN, potatis funkar absolut INTE att frysa in och sedan värma. Big NO NO!!!!!

  Svara

 • A

  |

  Nu vet jag inte om det var meningen haha men snyggt försök till att ta åt sig äran för inslagningen som är väldigt misstänkt lik den man får om man väljer att det ska vara inslaget på bluebox 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Sa väl inte att jag slagit in dem själv? 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv