Follow my blog with Bloglovin

22 frågor

1. Var är din mobiltelefon?

Bredvid mig i soffan på min vänstra sida.

 

2. Ditt hår?

Klipptes igår och saknar numera en ocharmig utväxt. Yaj.

 

3. Ditt humör?

Bra förutom att jag har ont i halsen och hostar.

 

4. Din dagsplan?

Jag har precis varit hos tandläkaren. Ringde idag och fick en akuttid trots att jag insisterade på att det absolut inte var nödvändigt. Jag menar, min tandställningstråd har varit lös i månader, jag överlever nog några veckor till. Men ändå snällt att jag fick komma idag och hoppas nu att den inte lossnar igen. Förstår dock inte varför de alltid är så himla otrevliga i telefon. Det är ju inte mitt fel att den går sönder (sist gick den sönder när jag åt kokt lax liksom…). Borde byta tandläkarmottagning. Annars ska jag ta hand om min stackars hals och skriva en krönika.

 

5. Det bästa du vet?

Att vakna av sig själv och titta på klockan och inse att det är många timmar tills man behöver gå upp. Att bli kliad på ryggen. Att bli serverad massa god mat och få äta så sakta man vill. Att det regnar utomhus, men man har det mysigt inomhus och behöver inte gå någonstans. Att köpa lyxkaffe. Att få skratta sådär på riktigt, från magen.

 

6. Din dröm i natt?

Att jag och Sandra Beijer gjorde ett samarbete tillsammans som gick ut på att vi skulle byta kroppar för en dag. Så himla märklig dröm!!! Jag drömde att jag såg hur hon lade upp bilder på mig (eller ja, “sig själv” för den dagen) på sin Instagram och typ reagerade på att hon sminkat “mig” konstigt. Som sagt. Himla märklig dröm. (Det var därför jag gick in på hennes blogg och i sin tur stal denna lista som hon lagt upp för några dagar sedan) (ändrade dock till 22 frågor eftersom jag inte gillar ojämna tal och älskar 22. Heh).

 

7. Ditt livsmål?

Att oavsett vad som händer mig i livet hitta förmågan att vara lycklig.

 

8. Rummet du är i?

Mitt vardagsrum. Det är oftast härifrån jag bloggar, i enstaka fall från köket. Vilket makes sense eftersom min lägenhet ju endast består av vardagsrum, hall, kök, badrum och klädkammare. Det skulle vara opraktiskt att blogga från hallen pga brist på sittplatser och toaletten är det ju bara småbarnsföräldrar som bloggar från.

 

9. Din hobby?

Fönstershoppa på webshops, titta på serier, googla smink, prova nya maträtter.

 

10. Din skräck?

Sjukdomar, döden, att nöja mig med något för att jag är för feg.

 

11. Var var du igår kväll?

Hemma. Jag gjorde pannkakor till mig själv och tittade på Mistresses. Sen efter pannkakorna (och Nutellan) (och glassen) (och bananskivorna) (och grädden) hade jag sån sjuk matkoma att jag gick ut och gick lite. Det var antingen det eller att sova bums. Sen läste jag och sov.

 

12. Vad är du inte?

Troende. Tyvärr. Hade så gärna trott på något, haft svar på alla frågor, vetat meningen med livet och tillhört något. Men nej. Får vara vilse istället.

 

13. En sak du önskar dig?

Tänkte skriva Anastasia contour kit (ja, jag läste också Kenzas tutorial). Men KOMIGEN, här frågar en lista vad jag önskar mig helt fritt, får ju höja ribban lite. Om det är sak som i vad som helst önskar jag mig att alltid vara lycklig från och med nu. Om det är sak som i en fysisk ting önskar jag mig perfektaste trean på bra adress med stor balkong och badkar.

 

14. Det senaste du gjorde?

Testade min nya fastlimmade tråd genom att äta godis.

 

15. Dina kläder?

Kostymbyxor, topp, cardigan. Jag har egentligen på mig kostymbyxor mest för att jag tvättar och att allt därför är blött och för att jag inte orkade ha på mig något hårt (typ jeans). Men det är ju kul att tandläkaren säkert trodde jag gjort något viktigt idag.

 

16. Din dator?

Har jag haft i cirka fem år och borde bytas ut, eller åtminstone få en kompis. En Macbook Pro är det och den har varit mig trogen och fungerat bra sedan jag köpte den. Men nu börjar den krångla lite. Dessutom vill jag ha en lättare dator till allt mitt flängande, så får denna vara mer stationär.

 

17. Din bästa ägodel?

Min telefon. Inte för att den egentligen är så fantastiskt, men för att jag är totalt beroende av den.

 

18. Något du inte har på dig?

Stilettklackar. Låter Sandras svar stå kvar här. Har kommit på att jag sällan använder något obekvämt överhuvudtaget längre. Annat var det när jag var 18 och brydde mig om vad andra tyckte.

 

19. Favoritaffär?

– Nya stora matvaruaffärer. De behöver inte vara nya som i nybyggda, utan nya som i nya för mig. Ska jag handla något snabbt HATAR jag det eftersom jag inte hittar något. Men har jag tid på mig kan jag gå runt och kika i en evighet. Förra veckan så väntade jag på en kompis eftersom vi skulle äta middag tillsammans efter att jag hade varit på en intervju. Då hade jag en timme att slå ihjäl och gick runt i en stor matvaruaffär jag hittade. Jag gick runt, runt, runt och tittade på alla varor, vilken plats de hade i affären, hur hyllorna såg ut och om det fanns något jag inte sett innan. Var lite rädd att de som jobbade i affären skulle bli oroliga för mig och typ ringa polisen eller något till slut.

 

20. Din sommar?

Har varit stundtals deprimerande och stundtals euforiskt bra. Det var en lång månad där när det inte var sommar alls dock, det var tråkigt.

 

21. Favoritfärg?

Kornblå.

 

22. När skrattade du senast?

Igår på min promenad när jag gick förbi hundbajs på gatan och såg att någon stoppat små svenska flaggor i det, ni vet sådana med tandpetare. Vad är det egentligen för människa som gör så, tänkte jag för mig själv och skrattade lite.

 

2 gillar

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • Kajsa

  |

  Älskar också nya mataffärer!
  Ett måste för mig när jag är utomlands är att gå till nån supermarket och bara titta

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa, det är det bästa, när det är utomlands 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Då vet vi. 🙂

  Svara

 • Katta

  |

  Jag bytte åt barnen efter en del tråkigt bemötande från folktandvården.De verkade inte bli så ledsna direkt.

  Tacka vet jag privat.

  Svara

 • BEX BEAUTY

  |

  Flaggor? I hundbajs? Det störde mig mer än vad det kanske borde göra, hahah!

  Svara

 • Johanna

  |

  Haha jag älskar också mataffärer!! Blev överlycklig när det visade sig att min kille också gör det. Vi kan seriöst gå i timmar och kolla på varor. Så skumt.

  Svara

 • Ylva

  |

  Haha var tvungen att googla kornblå, men ja, det är en väldigt fin färg! Innan har jag bara beskrivit den som klarblå. Trodde man som tjej skulle ha koll på alla olika namn på alla olika nyanser (min sambo rycker sig alltid i håret när jag säger magenta till exempel).

  Svara

 • S

  |

  Hej och hopp! Jag har en fråga till dig och kanske om andra av dina läsare vill svara. Vi är lika gamla, båda har precis slutat studera, båda har precis lämnat ett förhållande och ja, du verkar typ vara i exakt samma “skede” i livet som mig förutom att du är lite coolare, haha (i och med bloggen (och för att du verkar härlig som person)). Anyway. Jag har panik över mycket. Typ, VAD ska jag jobba med? Var ska jag bo? Hur i hela fridens namn ska jag någonsin hitta någon som jag vill spendera livet med? Kommer jag aldrig få barn för jag börjar ju bli gammal (är dock inte ett dugg sugen på barn nu)? Ibland vill jag bara ge upp och skita i allt (as in flytta ut i skogen och leva på bär). Känner du stressen? Du har ju iofs redan en karriär som är väldigt lyckad men eftersom du ändå pluggat finns det ju säkerligen en speciell karriär du vill ha. Jag är så stressad att jag är 26 år och inte kommit någon vart. Visst en utbildning men vad gör det när alla jobb man söker antingen anser man är underkvalificerad (noll erfarenheter) eller överkvalificerad (för höga ambitioner i och med kandidatexamen). Är i ett sånt frustrerande mellanläge nu. Plus att jag fått flytta hem till min hemstad och skiljts från vänner i andra städer. Så har inte alls många att umgås med, vilket suger för jag är rätt social av mig annars. Förlåt för alla paranteser, kändes dock som de behövdes, haha. Och förlåt för lång text. Sist och absolut inte minst, din blogg är bäst så keep up the good work!

  Svara

 • Marie

  |

  Hej! Du är så himla lik mig! Vi gillar sams saker och så! Ibland känns det nästan som jag läser om mig själv! Du är bara bäst! Kom ihåg det!

  Svara

 • Sandra

  |

  Hej, jag undrar var du kollar på mistresses? Började kolla men missade ett avsnitt, sen två.. Sen låg det inte kvar på playkanalen och det finns inte på nån stream*ida/n*dladdning

  Svara

 • tula

  |

  Hade också en tråd bakom övre tandraden efter min tandställningsperiod, den var lös huuur länge som helst, och kunde sitta och pilla på den i timmar. Tillslut råkade jag pilla för mycket och drog lös den (hehe.) Bokade en tid hos tandläkaren och bad dom slipa bort limmet och inte ersätta tråden. Jag ba fuck your ruuuules tänderna för bli som dom blir. Mest för att jag ville slippa betala för besöket nästa gång den går sönder 😉 Fan vad jag saknar fri tandvård.

  Svara

 • L

  |

  Hahah guud jag känner totala motsatsen inför mataffärer. Får megaont i magen när dom är för stora, även om jag hittar bra i dem. Verkligen jobbigt i vissa lägen när en t.ex måste storhandla. Blä.

  Svara

 • Annie

  |

  Känner igen mig! Glömde mobilen hemma idag, man blir helt fixerad vid tanken på att man inte har någon mobil. Fruktansvärt haha.

  Svara

 • Fru Nyblad

  |

  På tal om frågor…. Hur har det gått med inredningen i din klädkammare?? ;)))

  Svara

 • Tina

  |

  Vart hittar du mistresses att kolla ifrån? Missade 3:e säsongen på tv men hittar inte på den någonstans 🙁 Skaffade via play men fanns bara säsong ett där..

  Svara

 • Tesen

  |

  Ang. Hundbajset tänker jag att det kan vara en dryg hundägare som ej plockat upp efter sin hund och sedan någon snäll själ som upptäckt detta och satt flaggor i bajset för att uppmärksamma förbipasserande såsom dig själv så att inte någon trampar i bajset.

  Det kan också vara någon som vill uttrycka sin kritik gentemot dagens Sverige genom en konstinstallation på gatan.

  Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Jag håller med om det där med klockan, när man vaknar och inser att man har många timmars skön sömn kvar 🙂
  Värst är att vakna dödstrött och tro att det är mitt i natten men inser att klockan kommer ringa om 3 minuter….

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • skåne

  |

  Kan varmt rekommendera axelius på eriksgatan. Alltid lika trevliga och hjälpsamma. (Tandläkaren )

  Svara

 • CarolineA

  |

  Blev lite förvånad att du inte skrev dit spindlar på din skräck 😉 Där hade jag i alla fall skrivit spindlar :'(

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag känner bara att jag tjatar ut det så mycket.. Haha

   Svara

 • Moa L

  |

  Byt tandläkare, punkt. Bytte från Folktandvården till en privat, han är övertandläkare och implantatspecialist=bra för mina trasiga tänder. Hamnade där av en slump, skulle bleka mina döda tänder och han var såå bra. Dessutom rekommenderade Folktandvårdens implantatspecialister honom. Visste inte att det var samma pris hos privata..

  Kräv bättre service och bättre kvalitet! Du kommer inte ångra dig.

  Svara

 • Johanna

  |

  En dum fråga kanske, men varför har du din tandställning? Tycker dina tänder är jättefina. Och hur länge ska du ha den? Känns som att du haft den i flera år!

  Svara

 • rebecka

  |

  JAA jag ÄLSKAR också att gå runt i stora matvaruaffärer! Är jag stressad och har ofrid är min bästa metod antingen att gå i skogen, eller just i matvaruaffärer. Just det att gå runt och kolla på allting och inspektera och bara slappna av, såå skönt!

  Svara

 • ISA

  |

  haha blev nästan lite äcklad av att någon satt flaggor i bajs! flaggor ska sitta på tårta!!!

  Svara

 • Cecilia

  |

  Dagisbarn satt flaggor i bajset för att uppmärksamma hundägare hahah kreativa förskollärare ..

  Svara

 • Jennifer

  |

  Det där med flaggor i hundbajs har jag sett ett par gånger här i Karlskrona med! Första gången för flera år sen i ett villaområde, andra gången för ett par månader sen mitt inne stan! Liksom.. Vem får idén till något sånt? Skrev faktiskt en krönika kring det i skolan, den var himla rolig! 😛

  Svara

 • Louise

  |

  Hej fina, fina du!
  Under större delen av helgen + måndag & tisdag har jag spenderat de flesta timmar på dygnet åt att plugga till en riktigt ångestfylld tenta. Jag kände att jag var i behov av lite ork & positiv energi, så kom jag på att det var på tok för länge sedan (mer eller mindre en halv evighet) jag kikade in på din blogg. Detta resulterade i att jag plöjde igenom cirkus 60+ sidor.. & hittade den där orken & positiva energin. För att du är så himla go!
  Det jag vill säga är att du verkar vara en så genuint underbar människa. Kan man säga så till någon man inte träffat? Ehm, jag gör det ändå! Titta bara på ditt svar under punkt 7 “Ditt livsmål? ‘Att oavsett vad som händer mig i livet hitta förmågan att vara lycklig’.”

  Du är toppen & jag önskar dig all lycka i världen. Rakt från hjärtat. & tack – för att du gav mig den ork jag behövde. (jag klarade tentan!!!)

  Svara

  • Egoina

   |

   Men alltså TACK för din fina kommentar. Blir så glad! Och vad grym du är som fixade tentan!! Heja 😀

   Svara

 • Linda

  |

  Jag köpte Anastasia Contour Kit när jag var i New York i somras, och ärligt talat, it’s magic in a box!!! Jag vet inte hur jag överlevde utan den i så många år, jag använder den typ varje dag! Rekommenderar den staaaarkt! 😀

  Svara

 • Emilia

  |

  Haha, påväg från bussen till mig så ligger det hästbajs som någon har lagt godis-svampar på. Och nu har det även växt en riktig svamp mitt i bajset..
  Har även en fråga, var hittar man de bästa kostymbyxorna (enligt dig då)? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv