Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

På bussen

FullSizeRender

Jag kör en favorit i repris. Haha. Antagligen kommer mitt dåliga samvete ifatt mig i Göteborg, men aja. Dessa två timmar är guld värda.

 

FullSizeRender(2)

Älskar förresten att jag åkt buss så mycket att jag nu vet exakt vilka säten som har eluttag. Det finns nämligen inte vid varje säte. Bussexpert = jag.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Silje

  |

  Hei! Har du sett på den nye sesongen av Masterchef (den amerikanske)? Hvem er din favoritt? 🙂 Klem

  Svara

  • Egoina

   |

   Har inte sett än. Glömmer bort det hela tiden 🙂

   Svara

  • beccis

   |

   Hur kollar man på det?? Vilken streamingsajt?

   Svara

 • Fröken klöver

  |

  Trodde nettbuss gjorde en grej av att ha uttag vid varje säte? 😮

  Svara

  • Egoina

   |

   Bus4you har vid alla säten, men inte denna.

   Svara

 • Sara

  |

  Phoebe Buffay uppträdde tydligen med Smelly Cat tillsammans med Taylor Swift häromdagen, tänkte att det kanske är nåt du vill se… 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh, fantastiskt! Den måste jag lägga upp. Tack för tips 🙂

   Svara

 • alicia

  |

  Är det en särskrivning jag ser? 😉

  Svara

 • m

  |

  Hahah som pendeltågen här i Stockholm

  Svara

 • L

  |

  Åh vad smart med reserveratskylten. Jag gjorde typ så när jag ofta åkte till Stockholm med x2000 förr. Då kunde man (vet inte om det är så fortfarande) ta med ett barn för 5 kronor. Så när jag bokade min biljett bokade jag även en barnbiljett för att få två säten 🙂

  Svara

  • Emma

   |

   Egentligen tycker jag det är taskigt att göra så, men åh vad skönt med ett extra säte att bre ut sig på! Haha lätt värt ett dåligt samvete och man kan ju bara säga att barnet blev sjukt om någon undrar 😉

   Svara

 • S

  |

  Snälla Regina, hjälp!

  Jag har träffat mitt livs kärlek, jag är i princip bombsäker och vi vill supergärna gifta oss när jag slutat plugga, kanske något år senare. här är problemet. vi bor inte i samma land. Han bor i Europa, 2 timmar härifrån med flyg, men ändå! distansen är jobbig som fan, men jag tror och vet att vi kan klara det…men han vill att jag flyttar dit. Jag går en tuff utbildning jag kämpat för, juristprogrammet, och tycker det är jobbigt att behöva lära mig allt i det nya landet, språk, nya lagar, allt! Jag har även en otrolig hemlängtan varje gång jag ens sätter foten utanför hemstaden och tanken på att behöva lämna familjen får mig att spy..inte se mina systrar skaffa familjer osv, nu vet jag att du inte har syskon men iallafall, man vill inte missa saker! Jag har bett honom flytta hit och han säger att han skulle, men att svenska traditioner inte är något för honom och att han har sitt jobb där (inte ett jobb man behöver utbildning för utan han skulle lätt kunna få ett likadant här). Hans familj är gammalmodig, kommer vara så beroende av min man som ska ”skydda” mig hela tiden och jag hatar det, feministen i mig klarar inte av sånt! Jag vet bara inte, jag känner att om jag nu ska flytta för honom, varför kan han inte göra samma sak för mig? Han utnyttjar situationen med att jag har sårat honom till att få mig att flytta dit och jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar honom och kan inte tänka mig en sekund utan honom…men familjen, jobbet jag drömt om, allt jag älskar här i Sverige finns ju här. Jag går runt och är deprimerad när jag tänker på att inte ha kvar allt detta om 2 år. Nu har jag varit väldigt negativ men när det kommer till kritan vill jag verkligen leva mitt liv med honom…Vad fan ska jag göra????

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv