Follow my blog with Bloglovin

Malmöfestivalen

Igår blev det en sväng till Malmöfestivalen. Jag tänkte att vi kan titta på hur det såg ut.

 

IMG_4567

Här är jag i väntan på tåget. Det blåste i vanlig ordning.

 

IMG_4572

Jag mötte upp Sofie efter att hon slutat jobba och vi åt på Mosaik, precis som sist vi sågs. Varför ändra ett bra koncept?

 

IMG_4573

Vi båda valde bruschetta och calamares. Vi tog två rätter eftersom vi tänkte att det var en bra idé att ha plats kvar i magen för eventuell festivalmat. Det var så kul, ett par som satt bredvid oss hade inte riktigt förstått att det var tapas och blev så förvånade när maten kom och ba: ”men…det är ju så lite mat”.

 

IMG_4574

Såhär glad var jag.

 

IMG_4570

Sedan mellanlandade vi på två olika barer, träffade folk vi kände och drack något. Jag drack en Kaffe Karlsson till exempel.

 

IMG_4571

En obligatorisk toalettbild.

 

IMG_4569

Sedan mötte vi upp Jacob och begav oss för att se Maskinen.

 

IMG_4568

Det var så mycket folk! Jag insåg att jag endast kunde typ tre låtar, men det gjorde inte så mycket. Det var kul ändå.

 

FullSizeRender

På vägen hem träffade jag en gullig läsare. ”Kan vi ta en selfie”, frågade hon. Såklart kunde vi det!

Sedan åkte jag hem och sov. En bra onsdag!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Du är populär. 😀

  Svara

 • denice

  |

  Det heter ju faktiskt groupie när man är fler än en

  Svara

 • Citrin

  |

  Lite grinig att jag inte såg dig… Hehe. Bah! 🙂

  Svara

 • Angelique

  |

  Låter som en bra dag/kväll 😀

  Svara

 • Katja

  |

  Åh Maskinen ska jag se på Grönalund i september, kul!

  Tänkte jag skulle lägga ut en annons här efter ett festivalsällskap! Vill jättegärna gå på Popaganda i Stockholm nästa helg, men har ingen att gå med. Jag är en 20 årig tjej från Stockholm, som just nu bor i Uppsala. Spelar ingen roll om du är 18 eller 30, bara du är glad och vill se några fantastiska artister med mig! Släng iväg ett mejl till magnusson1995@gmail.com om du känner att det vore nått för dig! Eftersom din blogg verkar ha introducerat en del nya människor för varandra så känner jag att det här är rätt plattform för den här ”annonsen” haha…

  Puss o kram!

  Svara

 • ISA

  |

  men så fint! man får carpa allt utomhushäng som finns nu!

  Svara

 • Viktoria

  |

  Hej, du som ändå äter ute ganska ofta. Hur mycket dricksar du? Tycker det är så jobbigt det där. Särskilt när det liksom blir att man får följa med till kassan (?) och betala själv med kortet, då säger de ju typ (o knappar in) hur mycket det blir bara. Och lunch vs middag ute – middag är ju mer eller mindre praxis att man dricksar, men hur ska man egentligen göra på lunch?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv