Follow my blog with Bloglovin

Pooloutfit fixad

Tack för alla kommentarer! Jag mår mycket bättre idag. Visserligen går det upp och ner, men jag hoppas att det fortsätter vara mest upp i fortsättningen. Håll tummarna för det!

Hoppas ni inte tycker det är tråkigt med shopping, för här kommer mer. Jag skulle handla på systemet till ikväll (köpte endast rosa bubbel, det är tydligen det enda jag dricker just nu?) och ”råkade” gå i några affärer. Det blev lite grejer till vår resa och smink.

 

DSC08847

Kan ni se mig framför er ligga vid poolen i denna utstyrsel? Jag kan! Det är jättesvårt att hitta fina bikinis tycker jag, men detta är min favoritfärg, så det är ju alltid något. Helst skulle jag vilja ha en baddräkt. Var hittar man det? Det ger förvisso en ful bränna, men jag bryr mig inte om det.

 

DSC08860

Skulle ha en ny maskara och kom hem med lite annat också. Ni minns kanske att jag efterfrågade en concealer? Jag är inne på att prova den från Nyx som många tipsade om, men tänkte att jag skulle prova en ”billigare variant” för att se om jag tycker om flytande concealer i allmänhet först. Jag provade den lite snabbt under ögonen precis och den verkar grym! Det blir inte lika kakigt som det kan bli annars. Sen köpte jag ett läppstift också. Det var halva priset, så jag var liksom tvungen (hehe). Den är i en helt perfekt korallrosa färg, visar sen om jag hinner ta en bild innan jag sticker!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (36)

 • Robert

  |

  Jodå, jag kan föreställa mig synen av dig liggandes vid poolen i det där. 😉

  Svara

 • Alexamdra

  |

  Har du och johannes gjort slut?

  Svara

  • Tess

   |

   Läs några inlägg ner (i det hon svarar på frågor) så har hon redan svarat på det!

   Svara

 • Malin

  |

  Ser superfint ut, vart är tunikan ifrån? Precis sånt mönster som jag gillar! 🙂 Skönt att du mår lite bättre, hoppas det fortsätter så!

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från H&M 🙂

   Svara

 • Frida

  |

  Vart är tunikan ifrån? 🙂 Den ser jättefin ut och jag skulle behöva en sådan för att skyla mig lite i sommar, är gravid i vecka 16 men ser bara plufsig ut än så länge, haha!

  Svara

  • Fredrik

   |

   Vi säljer den på H&M, finns flera olika strandtunikor hos oss nu, men du får vara ganska kvick för de går åt snabbt så fort vi får påfyllning! 🙂

   Svara

 • Nilla

  |

  Snyggt! 😀

  Svara

 • Sanna

  |

  Jag har precis börjat gå till en stress / sömn- terapeut . (Jobbat 6-skift i snart 8 år så sömnen har blivit jäkligt lidande )

  Iaf. Jag berättar för henne hur jag ibland kan komma på mig själv med att få panik för att jag inte förstår om magen ska ut/upp/in vid inandning eller utandning. Och när jag försöker ta djupa andetag så fastnar jag i tanken på om magen går in eller ut eller tvärtom -vilket resulterar i att jag är ännu mer stressad .

  Iaf , då sa min terapeut : Men Sanna , spelar det egentligen någon roll ? DU ANDAS JU ?

  och när hon sa så , så kunde jag dra ett djupt andetag och verkligen känna YES . Du har rätt .
  Kanske inget tips egentligen men ville visa att du inte är ensam om att känna dig förvirrad <3

  Svara

 • alva

  |

  Tråkigt att du köper djurtestat smink 🙁
  NYX däremot testar inte på djur, heller inte mitt nya favoritmärke: TiKei! Du borde kolla in det 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag köpte en baddräkt från twilfit, det låter super tantigt jag vet (dock älskar jag deras service, allt sitter alltid som det ska)! Kolla deras hemsida! (:

  Svara

 • Isabell

  |

  Letar du baddräkt så spana in bonprix.se ! jag hade letat baddräkt länge men tyckte att alla hade så dåligt utbud. Såg en blinkande annons från bonprix på facebook och tänkte att jag kollar väl. Superbra utbud och grymma priser =)

  Svara

 • Albana

  |

  Lindex har en superfin baddräkt som ser ut som att den är i två delar. Övre delen är mönstrad svart och vit och nederdelen är vit:) tips!!

  Svara

 • Sandra

  |

  Nyx är ett billigt märke. Men bra kvalité. Det säljs till överpris här i Sverige.
  Om du (eller någon annan) blir sugen påpTT köpa Nyx.
  Använd er av http://www.cherryculture.com
  Bra sida med bra priser. Passa på när de har reor så gör man helt grymma fynd! Jag brukar handla där när de har 50-70% rea på allt. Vilket de har ett par ggr per år.

  Svara

 • malin

  |

  Helt klart lättast med internet om man ska ha baddräkt tror jag. Sjukt svårt att inte prova men enda! Finns ju knappt baddräkter i vanliga affärer :/ men typ ellos.se bonprix.se och sportamore.se har iaf baddräkter 🙂 ha en fantastisk resa!!

  Svara

 • Lina

  |

  Var in och kollade baddräkt häromdagen och hittade den perfekta på Åhléns, ca 350-400:- mörkblå med vit halterneck. 🙂

  Svara

 • Helena

  |

  Hej! Jag lämnar typ aldrig kommentarer i bloggar, och egentligen har detta inte med just detta inlägget att göra. Men jag ville bara säga att din blogg är SÅ GRYM! 🙂 Jag har läst din blogg sen du börja blogga. Du skriver så mänskligt, kan man säga så? Din blogg är mänsklig med samtidigt proffsigt skriven. Jag gillar Kenzas och andra lite större bloggar också, men i din blogg känner man verkligen igen sig. Livet går upp och ner, en del dagar är fantastiska, andra dagar suger det riktigt hårt och ibland är man bara helt vilse. Gillar också hur du ibland skriver ”jag tyckte egentligen den här tröjan va för dyr, men jag unna mig den”. För så är det nog för oss flesta som har jobb med normala inkomster tänker. Det är inte ”normalt” för oss att man lägger flera tusentalskronor på en tröja eller reser på lyxresor varannan vecka. Men ibland unnar man sig nåt som man verkligen tycker om. Inget ont om bloggarna som gör det, men jag gillar när du lägger ut ”din shopping”, för det är saker man själv skulle ha råd att köpa.
  Dessutom bor vi i samma stad, så jag tycker det är extra kul när du tipsar om restauranger, matställen osv 🙂
  Tycker också det är så fint när du svarar och peppar när nån frågar om råd. Det känns verkligen att du lägger tid på det och skriver från hjärtat.

  Ja va ville jag ha sagt med allt detta då. Egentligen bara att du är grym på det du gör! Tack för en fantastisk blogg! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! 🙂 <3

   Svara

 • H

  |

  Bästa concealern kommer från Helena Rubenstein! Prova!

  Svara

 • Jörn

  |

  Läste att det finns baddräkter som släpper igenom solljus. Blir kanske inte helt jämn färg på kroppen men kanske värt att testa?

  Svara

 • Tora

  |

  Åh var är bikinin ifrån? Är helt förälskad i just den blåa färgen atm

  Svara

 • clara

  |

  åh vad fint, passar super till poolen ju 🙂

  Svara

 • blåmesen

  |

  Jag har också en baddräkt från Twilfit som jag tycker är typiskt nice. Visst, Twilfit är inte så hippt men de har sina guldkorn!

  Svara

 • ISA

  |

  åh hoppas solen gör också så att det är mer upp än ner, men kom ihåg att det är OKEEEEJ att det är ner ibland <3

  Svara

 • Marie

  |

  Stadium har baddräkter 🙂 har även sett att inter sport har. Tror hm har också eller om det var tidigare i våras, kram

  Svara

 • k

  |

  Kan inte du be din mor göra ett gästinlägg på din blogg, alternativt länka till gamla om det finns några?
  Det är så kul att gå in och läsa på hennes blogg ibland, ni verkar vara så lika! Sjukt sköna båda två.

  Svara

 • Matilda

  |

  Alltså måste bara tipsa, för dom säljer en superfin baddräkt i precis den blå färgen på damdamdam LIDL 😉 den här veckan, tror den kostade 69 kanske, haha. Du kanske inte vill handla där men den var iaf superfin 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Anar att ditt läppstift kommer från Make up store.. Men vad heter färgen? Verkligen superfin:)

  Svara

  • Egoina

   |

   Den heter summer creme 🙂

   Svara

 • Natalja

  |

  Vad är det för märke på concealern? 🙂 Är det något du rekommenderar?

  Svara

 • sofie

  |

  Har också haft riktigt svårt att hitta bikini, men till slut så 🙂 Samma färg som din fast annan modell.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv