Follow my blog with Bloglovin

Också en typ av firande

Jag har föreställt mig hur denna dagen skulle vara. Jag tänkte att om vi skulle passera så ska vi fira massor. Verkligheten? Jag kom hem och har inte orkat annat än att ligga på soffan. Får fira på lördag när vi har bankett istället.

Är så glad att uppsatsen passerade!!! Vi har en del att komplettera innan den ska lämnas in och publiceras om en vecka, men den är godkänd i alla fall. Vi behöver inte göra om det och vi behöver inte gå upp vid ett senare tillfälle. Lyckan! Snart examen. Känns så overkligt.

 

DSC08644

DSC08655

DSC08637

Jag styrde upp en god middag i alla fall. En köttbit och en somrig sallad.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (32)

 • Jess

  |

  Åh grattis grattis gratis!! Själv tar jag studenten nu på fredag 😀

  Svara

  • Jess

   |

   Oj stör mig så mycket på att sista grattis blev gratis… Haha

   Svara

 • Therese

  |

  woho! Grattis till er! Och en lugn kväll i soffan med god mat och serier utan uppsats-ångest är också att fira! 😉

  Svara

 • amanda

  |

  Åååh Grattis!
  Så skönt för er. Själv inväntar jag min dom på torsdag om min c-uppsats. Nervöst!

  Svara

 • Izabella

  |

  Säger man verkligen så? ”Vi passerade”? Jag tänkte att du skrev det som ett skämt i det förra inlägget, typ svengelska för ”we passed”. Men nu har du skrivit det två gånger i det här inlägget också. Jag har aldrig hört det uttrycket i det sammanhanget på svenska, har jag missat något? Stort grattis hursomhelst! vilken lättnad 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Det heter så i det här sammanhanget. Examinatorn säger det: ”ni har passerat”. Vi vet dock inte betyg ännu, bara att den inte är underkänd 🙂 Tack!

   Svara

 • Ingela

  |

  Grattis!

  Svara

 • H

  |

  Grattis! 😀
  Lite sent men absolut bästa chokladbollen jag har ätit är delicatos daimchokladboll. Helst ska den vara kylskåpskall. Den är dock väldigt svår att hitta, har aldrig sett den i de stora livsmedelsaffärerna, bara i hörnaffärer/kiosker m.m.

  Svara

 • Robert

  |

  Sssmarrigt! 😉

  Svara

 • Jonna

  |

  Stort grattis!

  Svara

 • Sophie

  |

  Åh, ser så himla gott ut!!

  Svara

 • Malin

  |

  ”Passera” är en anglicism oavsett vad examinatorn sa 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller så heter det så i det här sammanhanget.

   Svara

   • frida

    |

    Ska det vara så svårt att förstå vad Egoina säger? Att passera är att man ”passerat gränsen för godkänt” betyg och därmed klarat målen. Kan vi alla nu ta varandra i händerna och sjunga We shall overcome?

    Ingen…? Nehe… 😉

    Svara

 • Paulina

  |

  Grattis till uppsatsen! Själv sitter man och filar på en opponering som visserligen bara är på en B-uppsats men trött är man ändå, så därför läser jag din blogg från 2007. Prokrastinering när den är som bäst… Haha!

  Svara

 • Karro

  |

  Åååh stort grattis till er för uppsatsen! 😀
  Och va mumsig den maten ser ut! :3

  Svara

 • Ida

  |

  Stort grattis!
  Minns såväl när jag skrev min c-uppsats – under den värsta perioden i mitt liv. Min pappa gick bort plötsligt precis innan vi Började med uppsatsen och min värld raserades. Jag bestämde mig ändå för att plugga klart oxh åkte tillbaka efter en tid och skev därför c-uppsatsen efter mina klasskompisar parallellt med med heltidskurser för att hinna ta examen med min fina klass. Hade världens bästa stöd på plats från lärare och mina vänner i klassen så när jag klarade min uppsats så sprang dom iväg och köpte tårta!

  Svara

  • Egoina

   |

   <3 <3 Grattis! Så grymt :)

   Svara

 • Anna

  |

  Haha men snälla, det heter inte passerade, det finns ett ord i svenskan, och det betyder att man gick förbi något. Passerade en skylt, passerade ett hus.

  Tycker inte att du hade passat som svensklärare, som du skrev några inlägg ner 😉

  Svara

  • Karolina

   |

   Men herregud vilken tråkig komentar! Det kallas olika saker på olika lärosäten. Regina har ju trots allt passerat en ”spärr” i utbildningen. /En svensklärare

   Svara

  • Sara

   |

   Vilken dryg kommentar. Du förstod ju vad hon menade, eller hur? Varför inte bara vara glad för hennes skull och säga grattis istället? Förstår inte alls den här viljan att tala om för folk att de inte är så bra på något som de tror. Håll det för dig själv.

   Svara

  • Nina

   |

   Hon skrev även att hon inte orkar vara lika noga med hur hon skriver i bloggen som i är i skolan/jobbet/etc

   Svara

   • Nina

    |

    *hon

    Svara

  • Hannah

   |

   Passerat gränsen för godkänt och uppnått alla målen i detta sammanhang, det är inte Egoina själv som hittat på det utan det är vad hennes examinator nu meddelat henne att hon gjort. Inget att anmärka på alltså!
   Grattis vore mer passande av dig att säga, man gör det i sådana sammanhang när någon lyckats med något bra 😉

   Svara

 • Mielo

  |

  GRATTIS Regina! Så himla roligt att höra att ni blev godkända, jätteglad för er skull! Det är ni väl värda efter allt slit och kämpande 🙂 Nu får du njuta av din examen i fulla drag! Kramar

  Svara

 • ISA

  |

  Men det är ju ett suuuuperbra sätt att fira! bara slappa för en gångs skull. GRATTIS <3

  Svara

 • Sofia

  |

  Är så jäkla grymt att få höra!

  Svara

 • Mli

  |

  Yayyy!! Grattis 😀 Vad är det för kött?!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv