Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Pinchos

För någon vecka sedan fick jag mejl från Pinchos där de frågade om jag och tre vänner ville komma och äta på deras nyöppnade restaurang i Helsingborg. Såklart ville vi det!

 

DSC08577

Pinchos är en app-restaurang och konceptet går ut på att man beställer vad man vill ha genom deras app och så får man sms om när det är klart och går sedan och hämtar. I appen finns det mängder med tapas och dryck att välja mellan.

 

DSC08580

DSC08578

DSC08582

Vi började med några drinkar. Så galet goda allihop.

 

DSC08622

Det var verkligen inget bra bloggljus där inne.

 

DSC08618

Daniel och Linda hängde med. De är vanligtvis väldigt fina, när de inte har en massa ränder i huvudet det vill säga. Haha.

 

DSC08587

Det blev lite nervöst när vi fick sms om att maten var klar då den fanns att hämta en trappa upp. Det var inte det lättaste att balansera brädorna ner för trappan. Känns som bäddat för olyckor. Vore ju snyggt om man snubblar lite och tappar maten.

 

DSC08588

DSC08592

DSC08596

DSC08602

Det var så svårt att välja då allt såg så gott ut, så vi beställde in lite av varje. Allt var jättegott! Min favorit är svamprisotton, räkorna och plankan. Det var verkligen precis lika gott som det såg ut på bilderna i appen.

 

DSC08615

DSC08607

DSC08625

DSC08628

Såklart behöver man dessert också. Jag valde chokladfondue som var sådär och en creme brulee som var jättegod.

 

DSC08609

En kul restaurangidé! Rekommenderar er att prova. Läs mer om konceptet och var Pinchos finns HÄR.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Nev

  |

  Hej! Du jag undrar en sak, du skrev i ditt inlägg angående din familj som är jehovas vittnen. Och du är inte det, så jag undrar varför de har kontakt med dig? Alltså familjen får väl inte prata med den personen som inte vill vara med jehovas vittne?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nu hänger jag inte med på hur du menar? Varför skulle de inte få det? Det skulle ju betyda att de aldrig får prata med någon som inte är jehovas. Det är ju helt orimligt? Självklart får de prata med mig och umgås med mig precis som vem som helst annan. Det är dock en skillnad på om man varit jehovas och sen gått ur. Men det har jag ju aldrig…

   Svara

   • Charlotte

    |

    Nev kanske tänker på t.ex. amish och scientologerna, där familjen inte får prata med den familjemedlem som inte längre är medlem i rörelsen? De får ju prata med personer som inte är medlemmar, men den som har valt utträda blir ju utfryst av de som fortfarande är medlemmar.

    Svara

    • Egoina

     |

     Jo, men jag har ju aldrig varit medlem eller troende? Så det är den biten jag inte förstår…

     Svara

  • Lisa

   |

   Egoina är ju inte medlem i Jehovas Vittnen. Men om hon skulle ha varit och sedan gått ur hade kontakten försvunnit med både familjen och släktingar.

   Svara

 • Hanna

  |

  Älskar den restaurangen! En fråga bara, antar bara att du fick hela middagen betalt för att göra reklam för de, borde du inte skriva det lite tydligare?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tänker att det är tydligt när jag skriver att de frågade om jag ville komma och äta? (Drinkarna osv fick vi dock stå för själva). Det var inte bestämt att jag skulle skriva något om det eller göra ”reklam”. Jag bloggade om besöket för att jag tycker det är kul, för att jag vill. Skulle jag göra det för att ”göra reklam” hade jag tagit mer betalt än en middag… Jag skulle aldrig acceptera en middag som betalning för något. Kul att du gillar restaurangen 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Linnea

  |

  Älskar pinchos! Har funnits ett bra tag i Göteborg och är ett av mina favvoställen. Och drinkarna Oh.My.God! (Som Janice sagt..)

  Svara

 • Hanna

  |

  Gick in på deras hemsida mest för att kolla och såg att de nyligen öppnat i min stad! Blev så glad, dit ska jag definitivt gå, speciellt när de hade helt okej priser 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh, Pinchos är så gott! Vet inte hur många gånger jag har varit där. Gillar verkligen konceptet, så smidigt! 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Pinchos är grymt! Bra priser och mycket att välja mellan. Har dock varit en flitig besökare, så måste ha ett uppehåll nu så jag inte tröttnar 🙂

  Svara

 • jazmine

  |

  Finns det någon där som tar beställning eller är det endast via mobilen? Tycker synd när människor ska ersättas av datorer och liknande. Det behövs jobb. 🙁 bitter.se hehe

  Svara

  • Sandra

   |

   Alla beställningar görs via telefonen, men för o va ärlig så är det som att titta i en meny. Det blir inte mindre socialt, det finns servitriser som snackar med en hela tiden och hjälper en!

   Svara

   • jazmine

    |

    Okej då förstår jag 🙂

    Svara

 • Lina

  |

  Alltså jag måste bara få berätta det här för någon som förstår. Igår natt drömde(?) jag om en stor spindel som satt på min sängram, men det var så verkligt att jag är osäker på om det var en dröm. Och nu i kväll när jag kom hem: tror du inte att jag ser ett stort vidrigt as till spindel sitta på väggen! Tänk typ husspindel… Blev faktiskt gråtfärdig och var väldigt glad att jag hade pappa på telefon. Nåväl, efter många om och men dammsög jag upp den. Men det slutar inte där. Nu när jag hade somnat hade jag nästan exakt samma dröm(?) igen! En ännu större spindel som sprang upp längs väggen bredvid sängen! Jag flög upp, skrek och tände lampan, men den var borta. Enda stället den kan ha hunnit till är bakom en stor tavla jag har över sängen. Nu har jag dragit ut sängen, knackat runt hela tavlan med dammsugaren (inte en chans att jag lyfter ner den, tänk om spindeln sitter där bakom! Säkert avstånd tack) och ingen spindel har visat sig. Men jag vill ändå inte sova, är ganska säker på att det här var en dröm men när den första spindeln visat sig vara verklig finns det ju en hemsk chans att den andra också är det. 🙁 Tror att alla småljud nu är spindeln som typ hoppar ner på golvet. Känns smålöjligt att vara så uppriven för en sån grej men det ska inte krypa omkring äckelspindlar när jag sover! Ber om ursäkt för den superlånga kommentaren. Jag ville bara skriva av mig till någon så kanske jag kan somna om, och vet att du förstår det här med spindelskräck.

  Svara

  • Egoina

   |

   Fyfan! Jag vaknar typ varannan natt av liknande drömmar. Så hemskt. Men det var säkert bara en dröm, så sluta oroa dig 🙂

   Svara

 • ISA

  |

  men fan vilken najs förfrågan! klart man vill det eller!? 😉

  Svara

 • S

  |

  De har jättegod mat på pinchos, men sedan jag och en vän blev matförgiftade efter att ha ätit där vågar jag aldrig gå dit något mer. :/

  Svara

 • Julia

  |

  Åh tack för tipset! Gick in på hemsidan och där var ju massor av saker som såg goda ut, och till rimliga priser!
  Detta måste jag testa! 🙂

  Svara

 • Linn

  |

  Är så sugen på att gå till denna restaurang nu!! Vill typ ha allt! En fråga bara, hur många tapas behöver man köpa per person för att bli mätt? Hoppas du har koll på det! Tack för en superbra och underhållande blogg 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag skulle nog säga 4-6 stycken 🙂

   Svara

 • Denise

  |

  Hej! Vad roligt att se att du gillade oss! 🙂 Var det något speciellt du inte gillade med fonduen? Så ska jag föra det vidare! Hoppas att vi ses där igen någon gång. Kram / er rödhåriga servitris 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hej! Ja, tack för att vi fick komma, det var supertrevligt 🙂 Nej, det var inget fel på den egentligen. Det var mest att den inte smakade så mycket choklad. Men allas smak och tyckte är ju olika, jag gillar till exempel mörk choklad = mycket chokladsmak framför svagare. Så jag tycker inte det behövs åtgärdas. Och sen slocknade ljuset hela tiden, men det är ju bara en detalj 🙂

   Svara

   • Denise

    |

    Ååh, tyckte det var jättekul att ni kom. Är en trogen läsare och vi möttes utanför Ikea en gång (jag förväntar mig definitivt inte att du ska komma ihåg men jag bad om din autograf haha) och försökte allt för att ni skulle få ha en trevlig och ostörd middag, vilket var liiiite svårt! Haha. Men vad skönt att höra att ni hade trevligt och att det inte var något större fel med den! Jag har också märkt det med ljusen… Vi får försöka lösa det 🙂 kram!

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha! Det minns jag faktiskt, mest på grund av ditt hår! (Så fint 🙂 ) Tack så mycket, gulligt! Vi får komma tillbaka snart 🙂

     Svara

 • Alva

  |

  Ameeeen!! Älskar pinchos! Har dock bara varit där en enda gång 🙁 fast då gick notan oxå på typ över 1000kr 😉 haha. Älsklingsrestaurang <3

  Svara

 • Emma

  |

  Okej, tråkmånsen jag… men tänk på att jätteräkor faktiskt inte är försvarbart överhuvudtaget att äta. Varken för din egen hälsas skull eller för miljön.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv