Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

ACO svarar på era frågor om hudvård – del 3

Nu kommer den tredje och sista delen av svaren på era frågor som ni fick ställa till ACO. Det har varit ett kul samarbete och jag uppskattar att ni engagerat er! Vi kör även igång en tredje och sista tävling. Tre nya vinnare har alltså chans att vinna en trestegsrutin (rengöring, boost och återfuktning) till sin hudtyp. Titta längst ner hur ni gör för att vara med och tävla!

Passande nog handlar det här inlägget om sol. Perfekt nu när det börjar bli sommar! (Hoppas jag i alla fall) (hallå solen, var är du??). Tänkte passa på att länka Paulas samarbete med ACO när vi ändå är inne på temat. HÄR kan ni se vilket skydd solkräm ger.

 

DSC07395

 

Q&A med Izabela Norin

Hur förbereder man huden för solning, samt hur vårdar man brännan bäst under och efteråt?

– Se till att huden är mjuk, len och återfuktad genom att ha en bra hudvårdsrutin, lämpligen omfattande en mild rengöringsprodukt för kroppen och en återfuktande lotion, anpassad för din hudtyp. Det är också bra att använda en peeling för att ta bort döda hudceller någon gång i veckan.

Direkt inför solningen är det viktigt att använda en bra solskyddsprodukt, i den form du själv tycker känns behaglig att applicera. Om du är ute efter en snygg solkysst färg kan det vara värt att investera i en solskyddsprodukt med tan boosting effekt som alltså ökar melaninproduktionen och ger mer solbränna utan extra exponering, samt en brun-utan-sol-produkt för att förhöja och förlänga den solbruna färgen. En väl återfuktande brun-utan-solprodukt kan fungera som en efter-sol-lotion som du smörjer dig med efter du solat. Undvik att vara i solen för länge så du slipper bränna dig.

 

Hur viktigt är det att använda solkräm i ansiktet? jag har fet hy/blandhy och får lätt finnar och blir glansig i vanliga fall och solkräm täpper till och orsakar ännu mer finnar. Samtidigt så blir jag lätt bränd av solen i ansiktet. Finns det nåt man ska tänka på om man vill använda solkräm och har fet hy?

– Det är jätteviktigt att använda solskydd i ansiktet. UV-strålningen från solen kan hållas ansvarig för ca 80% av hudens åldrande och kan i värsta fall orsaka hudcancer. Leta efter ansiktskrämer med solskydd som är speciellt anpassade till din hudtyp.

DSC07264

Hur mycket sollotion behöver man?

– Man behöver ungefär en handfull med sollotion för att täcka hela kroppen.

 

Vilken SPF ska man använda och hur ofta ska man smörja?

– Vilken SPF du ska använda beror på vilken hudtyp du har (hur blek/brun du är naturligt), var du är och när på dagen/året du utsätter dig för solen. Fråga gärna på ditt apotek när du ska köpa solkräm så du kan få en mer personlig rekommendation.  Generellt är det bra att börja med produkter med ett högre solskydd i början av sommaren för att sen trappa ner till ett lägre solskydd när huden blivit tåligare. För de flesta av oss nordbor (hudtyp II-III: bränner sig vanligen/ibland och blir ibland/vanligen brun) är en medelhög faktor (SPF 15-25) tillräcklig. Åker du utomlands till sydligare breddgrader som exempelvis medelhavet eller Thailand, så är en hög (30-50) eller mycket hög (50+) faktor oftast nödvändig, speciellt om du åker på vintern. Viktigast av allt är att smörja in rikliga mängder, gärna lager på lager, och att komma ihåg att applicera innan du går ut i solen. Tänk också på att komplettera med naturligt solskydd, alltså skugga, kläder och kanske en siesta mitt på dagen när solen står som högst. Återapplicera krämen varannan till var tredje timma, eller om du badat eller svettats mycket för bästa möjliga skydd.

DSC08098

I samarbete med ACO kan ni vinna en trestegsrutin till er hudtyp! Det ni behöver göra är att svara på frågan nedan och ge mig er bästa morgon- eller kvällsrutin. Lämna svaret bland kommentarerna (glöm inte mejladress så att vi kan kontakta er). Vi kommer att dra tre vinnare under nästa vecka.

1. Hur länge har ACO funnits?

2. Hur ser din ultimata morgon- eller kvällsrutin ut?

 

Lycka till!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (43)

 • Kajsa

  |

  1. 1939

  2. På morgonen använder jag bara en mild rengöring och applicerar sedan en ansiktscreme med spf20 (toppen att det finns ansiktscremer med spf!)
  På kvällen använder jag ett micellar rengöringsvatten för att ta bort eventuellt smink och sedan antingen en mild peeling eller en vanlig rengöring. Efter det lägger jag en ögoncreme, ett återfuktande serum och en nattcreme.

  Funkar toppen för mig!

  Svara

 • Veronica

  |

  ACO har funnits i 76 år.

  Min ultimata morgonrutin är att tvätta ansiktet med rengöringsmedel och sen lägga på ansiktskräm. Vill lära mig att sköta min hy bättre!

  Svara

 • Sarah

  |

  1. ACO har funnits sedan 1939!

  2. Min absolut bästa kvällsrutin är när jag börjar bli trött framåt 23-snåret. Då öppnar jag upp balkongdörren för att få in sval, frisk luft medan jag släcker ned, tänder ett par ljus och tar en dusch eller ett bad. Det låter kliché som bara den, ja, men jag gör faktiskt det. Otroligt avslappnade efter långa och stressiga dagar. Plus att det är så himla skönt att därefter krypa ner i sängen när man känner sig helt ren och fräsch, samtidigt som det har blivit lite kyligt i luften.

  Svara

 • Diana D+(La+Madre)

  |

  1. ACO lanserades 1939
  2. Morgonrutin: Sköljer ansiktet för att vakan till, använder serum och hudkräm med solfaktor/protektor.
  Kvällsrutin: Tvättar av smink, exfoliering som sitter kvar, hudkräm mot acne.

  ha en fin dag

  Svara

 • l

  |

  Jag fick hudcancer i höstas och det är verkligen ingen höjdare. Den fysiska och främst mentala återhämtningen tar tid och ärren kommer synas för evigt.
  Använd solskydd, för er egen skull. Oavsett vilken form det är så vänder cancer uppochner på hela livet, för en själv och alla anhöriga. Solskydd hörrni – det är världens grej!

  (Jag tar inte illa upp om ni har frågor om hudcancer)

  Svara

  • Egoina

   |

   Usch då! Tråkigt att höra! 🙁 <3

   Svara

 • sara

  |

  Sista delen? De undviker alltså att svara på frågor om ingredienserna i sina produkter.. Kan inte direkt påstå att min lust att köpa ACO-grejer har ökat nu.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var helt omöjligt för dem att svara på alla frågor som kom in, därför delade de upp det i teman och valde ut det som förekom mest. Är du nyfiken på ingredienserna är det bara att läsa innehållsförteckningen, eller skicka ett mejl till dem och fråga 🙂

   Svara

 • Mia Haapaharju

  |

  1. ACO har funnits sedan 1939
  2. Den ultimata rutin hade ju varit om man verkligen tog sig tid att ta hand om sin hud på allra bästa sätt varje dag. Tvätta bort sminket ordentligt och smörja in med både serum, ansiktskräm och ögonkräm. Lägga ansiktmask och använda peeling några ggr/vecka. Men så är det inte riktigt, inte för mig i alla fall. Jag är noga med att alltid tvätta av mig sminket innan jag går och lägger mig. Men jag önskar att jag hade fler produkter och att de var anpassade efter min hudtyp. Håller tummarna för denna vinst för då kanske jag kan få bukt med min blandhy som fram emot eftermiddagen blir väldigt glansig. Skulle gärna slippa det.

  Hälsningar Mia

  Svara

 • sanna

  |

  1. ACO lanserades 1939.
  2. Här är min bästa morgonrutin! 🙂
  Eftersom jag har torr hy så använder jag inte någon rengöring på morgonen utan bara på kvällen. På morgonen börjar jag istället då med ansiktsvatten på en bomullspad och sveper över ansiktet. Efter det applicerar jag min dagkräm och därefter en primer innan jag lägger på sminket 🙂

  Tack för en bra blogg<3
  Saknar dock dina roliga konversationer, har inte läst någon på länge 🙂 Kram!

  Svara

 • Sandra

  |

  1. 1939.
  2. Jag jobbar inom restaurangbranschen och den bästa rutinen efter ett långt kvällspass är att cykla hem och bli av med alla stresshormoner. Väl hemma är det dags att tvätta av sig all smuts och smink. Man kan riktigt känna känslan ett lager smuts och fett på huden som är så skönt att duscha bort. Det bästa är om jag ta mig tid att gå igenom alla de mest lyxiga produkter som finns hemma; skrubbar, inpackningar, tvålar osv. Ta bort allt smink med make-up remover, sedan, rengöring och toner. Sist smörja in hela kroppen i en skön och väl doftande bodylotion och en ansiktskräm. Sätta mig i soffan och bara få känna mig helt avslappnad, ren och fräsch. Oslagbar känsla!

  Svara

 • steff

  |

  1. Sedan 1979
  2. Kvällsrutin: Använder ACOs Spotless purifying cleanser som verkligen gjort underverk för min dåliga och känsliga hy. DEssutom toppen att man kan använda den som ansiktsmask! Därefter avslutar jag med en fuktighetskräm utan fett. Skulle dock behöva något mer återfuktande men har testat massor och det mesta ger mig bara sämre hy!

  Svara

 • Mika

  |

  Aco har funnits sen 1939 🙂

  Det bästa jag vet är att tvätta ansiktet på morgonen och kvällen, på morgonen så tvättar jag endast med vatten, kallt som satan ska det vara då jag piggnar till (ingen morgonmänniska) och sedan använder jag ansiktsvatten och dagkräm. På kvällen gör jag i princip samma sak men byter ut det kalla vattnet mot varmt och använder ansiktsrengöring för att få bort sminket.

  För tillfället så använder jag en parmfymfri bodylotion då min ansiktskräm tog slut för någon dag sedan. Och då jag har tenta på lördag och nästa onsdag så jag hinner inte stressa ner på stan min hy hatar mig just nu haha! Du vet hur det är med stress och tentor Egoina 🙂

  Svara

 • Linn

  |

  Till dig/er som har glansig hy och lätt får finnar måste jag tipsa om Vichy capital soleil dry touch spf 30. Den håller glansigheten under kontroll plus skyddar huden mot solen, både UVA och UVB. Jag har problem med finnar och det har inte förvärrats av denna produkt 🙂 jag tror inte på gud, men om han finns är detta lätt hans bästa gåva till mig!

  http://www.vichy.se/solskydd/Dry-Touch-solcreme-till-ansikte-SPF-30-IDEAL-SOLEIL/p4319.aspx

  Svara

 • Sofia

  |

  Aco har funnits sedan 1939.
  Min ultimata morgon rutin är när jag får vakna av mig själv, äta go frukost sen borsta tänderna, tvätta ansiktet med vatten och sätta på lite aco Day cream. Framåt kvällen så föredrar jag en långdusch eller ett bad om de finns tid, ca 1 gång i vecka brukar jag använda mig av aco scrub (efter din rekommendation) annars använder jag aco cleansing milk så att ansiktet blir rent efter dagens aktiviter, avslutar såklart med aco night cream!

  Svara

 • Matilda Holmberg

  |

  1. Hur länge har ACO funnits?
  Svar: sedan år 1939.

  2. Hur ser din ultimata morgon- eller kvällsrutin ut?
  Svar: min ultimata morgonrutin går ut på att jag rengör huden och sedan återfuktar den med en dagkräm. På kvällen är det bästa jag vet att ta av mig smink med hjälp av sminkborttagningsmedel för att sedan rengöra en extra gång med hjälp av ansiktsvatten. Efter det fuktbombar jag med nattkräm!

  Svara

 • Emma Sjöstrand

  |

  1. ACO har funnits sedan 1939.
  2. På morgonen brukar jag först skölja ansiktet med kallt vatten. Sen smörjer jag in mig med en ansiktskräm med mycket fukt i och som också har lite solskydd.
  På kvällen tar jag bort sminket om jag sminkat mig med en sminkborttagningsservett. Sedan sköljer jag ansiktet med vatten och ett ansiktsvatten för att få bort allt. Till sist smörjer jag in mig med en nattkräm med massa fukt!
  Jag är ständigt på jakt efter de rätta produkterna och jag gillar verkligen ACO:s! 🙂

  Svara

 • Lulle

  |

  ACO har funnit sedan 1939 🙂

  Eftersom jag är väldigt morgontrött så blir det dessvärre bara att jag tvättar av ansiktet med vatten på morgnarna även fast jag önskar jag orkade mer (kanske blir nya produkter inspiration till det? ;))

  Men som kvällsrutin älskar jag att börja med ett vattenbad, dvs att jag kokar upp vatten som jag sedan har ansiktet över med en handduk över huvudet för att ångan av det varma vattnet ska öppna upp porerna. Sedan använder jag rengöringsmedel och en återfuktande kräm.

  *Håller tummarna* 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Hej!

  Min bästa hudvårdsrutin på morgonen innan smink är att tvätta ansiktet med en ansiktstvål (gärna anpassad för fet hy), sen en fuktkräm med solskydd i (även den anpassad för fet hy) och sist men inte minst en primer innan foundationpuder.

  På kvällen tvätta och använda samma fuktrkräm men gärna använda en skrubb för att få bort gammal hud som gör att huden ser ofräschare ut.

  Svara

 • Caroline

  |

  1. Aco har funnits sedan 1939.

  2. Min ultimata morgonrutin är att jag går upp i tid och slipper stress,
  äter en god frukost med färskpressad juice gjord i min icke-existerande juice-press.
  Vad gäller hyn sköljer jag den med kallt vatten,
  det får mina ögon att öppna sig efter den gångna natten.
  Ansiktsvatten och ansiktskräm använder jag efter det,
  gärna en som inte är allt för fet.
  Smink, kläder och fixat hår,
  sedan är jag redo för att gå till skolans sista läsår!

  Svara

 • Alice

  |

  1. ACO har funnits i 76 år!

  2. När jag vaknar på morgonen börjar jag med att skölja rent ansiktet, därefter tar jag ansiktsvatten för att få en fullkomligt fräsch start på dagen. Därefter smörjer jag in mig med serum, ögonkräm och slutligen dagkräm. På kvällen tvättar jag ansiktet från smink och tar ansiktsvatten för att få bort andra orenheter innan jag smörjer in mig med serum, ögonkräm och nattkräm. Varje kväll avslutar jag också dagen med handkräm då mitt jobb gör att mina händer får utstå en del.

  Det kanske låter som en omständig procedur, men den känns bra för mig för det ger mig en bra start och ett bra avslut på dagen.

  Svara

 • Rebecca

  |

  1. 1939 lanserades Aco

  2. Min bästa kvällsrutin är att med ett rengöringsskum ta bort smink och smuts. Därefter använder jag ett ansiktsvatten som jag baddar med en bomullspad. För att kunna sova längre på morgonen passar jag också på att se över och noppa ögonbrynen hehe! Allting avslutas med att jag smörjer in ansiktet med en vårdande kräm 🙂
  Kram och tack för din blogg!

  Svara

 • Ebba

  |

  1. ACO har funnits sedan 1939, alltså 76 år 🙂

  2. På morgonen är jag alltid trött, så jag sköljer av ansiktet och återfuktar med en dagkräm från Rituals eller Neutrogena. Sedan sminkar jag mig. På kvällen använder jag en sminkborttagning och sen en toner och en återfuktande kräm igen. Därefter sätter jag mig i sängen med en påse chips och ser på Vänner eller modern family 🙂 Dock har min hud gått från fet till nästan torr, så alla produkter är anpassade för fet hud så att jag blir torr hela tiden. Skulle gärna vilja prova något från ACO 🙂

  Svara

 • joss

  |

  1. Aco har funnits sedan 1939.
  2. Min kvällsrutin gällande hudvård består av att tvätta ansiktet med Aco ansiktsgel, och ibland smörja in delar av ansiktet med Basiron. Det skulle nog vara bra att återfukta huden på något sätt, men vet inte vad jag ska köpa. Därför vore det trevligt att vinna så att jag kan testa något!

  Svara

 • Sofia

  |

  1. Sedan 1939

  2. Jag är en riktig kvällsmänniska. Så jag brukar alltid komma på att jag ska tvätta bort sminket när klockan är alldeles för mycket. Då är det smidigt med ACOs cleansing milk, går snabbt och ger en fräsch känsla. Sedan dansar jag runt lite i badrummet med en tofs på huvudet. Perfekta kvällsrutinen för att somna på bra humör!

  Svara

 • Sofia

  |

  1. Aco har funnits sedan 1939.
  2. Vaknar samtidigt som min älskade lilla dotter, gosar en liten stund och så kliver vi upp. Sedan är det full fart hela dagen fram tills läggdags. Nånstans däremellan brukar ansiktet få sig en liten rengöring i duschen. Hade varit fint med riktiga produkter att skämma bort sig själv med varje dag 🙂 vilken lyx! Nu håller jag tummarna!

  Svara

 • clla

  |

  1 – 1939. Alltså 76?! År om jag inte räknat helt fel haha
  2 – jag vaknar, borstar tänderna, dricker ett glas vatten, smörjer in ansiktet i en dagkräm, sminkar mig & levererar hela dagen. På kvällen använder jag mig av mild smink borttagning då jag är ganska känslig med både torr(panna/näsa)/fet(kinder/haka) hy. Efter de använder jag en scrubb som ”peelar bort döda husceller & sen på med en mild nattkräm

  🙂

  Camilla.andersson92@live.se

  Svara

 • Mli

  |

  Helluuu!

  Aco har funnits sen 1939 och min ultimata kvällsrutin är faktiskt att försiktigt tvätta bort allt smink och avsluta med ett ångbad för ansiktet! T.ex. över en gryta med varmt vatten och med lite, lite mintolja i för ännu fräschare känsla. Låter som en förkylningskur men är himla skönt även utan förkylning!

  Svara

 • Charlotte

  |

  1) funnits sen 1939.
  2) på morgonen när jag duschar tvättar jag av ansiktet med speciell tvål från neutroner, sån skum mot finnar och oren hy. Sen toner, serum och en dagkram och smink.
  På kvällen mild sminkbordtagning, skrubb, toner och en nattkräm.

  Har torra områden och lite mer feta så känns som om jag har hela apoteket/affärens hudvårdsprodukter hemma och det ändå inte blir rätt att jag ändå är antingen torr eller fet i ansiktet..

  Svara

 • Elvira

  |

  1) Sedan 1939!

  2) Morgon: tvätta ansiktet med varmt vatten och ACO:s cleansing gel. Brukar ta gelen på en handduk som jag blött i varmt vatten och verkligen gnugga in i ansiktet. Det är superskönt och man blir riktigt ren. Bra sätt att piggna till på morgonen också. Sedan använder jag toner och på med lite dagkräm även den från ACO faktiskt. Lite ögonkräm under trötta ögon för att vara snäll mot den känsliga huden. Smink på det och redo för en dag! Alt. sminkfri dag, för sådana behöver man ju också!

  Kväll: ACO:s cleansing gel funkar perfekt för att ta bort sminket med, sen brukar jag ta någon bomullspad och lite toner på för att det ska bli riktigt rent.
  Har jag en dålig acnesituation i ansiktet så använder jag LUSHs mask magnaminty! Den är helt otrolig. Peelar och får bort det mesta. Känns som ett nytt ansikte efteråt. Sedan lite nattkräm på!

  Svara

 • Sofia

  |

  1. 1939

  2. På kvällen brukar jag ta ögonmakeborttagning för att få bort mascaran och sedan i duschen tvätta hela ansiktet med en rengörnäingskräm. Någon gång i vecka lägger jag sedan en lermask som är värmande (väldigt skönt!). Efter det smörjer jag med nattkräm. På morgonen använder jag rengöringskrämen igen i ansiktet och sedan dagkräm och primer. Tycker primern både gör huden mjul och blir ett bra mattande komplement till sminket!

  🙂

  Svara

 • Alva

  |

  1. Aco har funnits ända sedan 1939!
  2. Har inte någon direkt rutin, ibland använder jag sminkborttagning för ögonen+borttagningsservetter. Utan olja för jag har fransförlängning! Har efter detta på en cortisonkräm om jag är lite röd/har utslag, och en fuktgivande kräm vid torra partier.
  Detta är min ”rutin” 🙂
  Hoppas verkligen jag vinner nu då min hud verkligen inte är på topp ( har sle och den har satt sig lite i huden nu 🙁 )

  Svara

 • Dinah

  |

  Hej!
  1. Aco har funnits ända sedan år 1993.
  2. Jag vill jättegärna vinna det här. Jag har haft en väldigt jobbig histora med min hy. Jag fick tonårsakne vid 13-års åldern, och detta utvecklades tillatt jag fick väldigt grov akne i hela ansiktet. Jag fick åka till hudläkare som konstaterade att det var en allvarlig ärrbildande akne, och därför fick jag börja med roaccutan med detsamma. Roaccutan ges endast med licens och jag fick väldigt stora biverkningar och komplikationer med mediceringen. Och än idag ca 3 år efter avslutad behanling så lider jag av väldigt torr och känslig hy. Att få prova Acos serie hade varit jätteroligt då jag tror den kommer hjälpa min hy. Som det ser ut nu så sköljer jag bara ansiktet med vatten och lägger på en väldigt fet kräm för att inte flagna under dagen på kvällen göra jag samma sak.

  Svara

 • Malin

  |

  1. 1939
  2.
  Morgon: går upp, lägger på foundation, concealer och puder. Eftersom jag är otålig och stressad på morgonen äter jag sedan frukost (inbillat mig att det går fortare att bli klar då). Fortsätter sminkningen med ögonbrynspenna. Avbryter och klär på mig byxor. Kollar hur mycket tid jag har, är det bra med tid lägger jag eyeliner eller kajal, är det ont om tid kör jag bara med mascara. Klär på mig rester och kör på lite bronzer och rouge.
  Kväll: antingen duschar jag och bara tvättar bort allt med tvål. Orkar jag inte duscha kör jag sminkborttagning med olja och hoppas att allt försvinner.

  Svara

 • Angelica

  |

  1. De har funnits sedan 1939.
  2. Ska vara ärlig, jag vill vinna detta kitet för jag har ingen bra hudvårdsrutin, varken på morgonen eller på kvällen. (Hade jag haft en skulle jag ju inte behöva vara med i tävlingen heh). Mina tips är att dricka mycket vatten, använda solskydd på sommaren och alltid tvätta av sminket på kvällen.

  Svara

 • Cornelia

  |

  1. ACO lanserades 1939

  2. Morgonrutin: Vaknar trött med dregel på kudden. Inser att föreläsningen börjar om 20. Gäspar och spräcker mungipan pga för torra läppar. Trist. Duschar och borstar tänderna samtidigt. Effektivt. Smörjer med dagkräm, räknar sekunder tills den absorberats av huden. Hets! Sminkar asfort. Slänger ner en limpskiva som frukost. Cyklar. Hinner i tid. ✌

  Svara

 • Nina

  |

  ACO har funnits i 76 år, alltså sedan år 1939.

  På morgonen brukar jag tvätta ansiktet med kallt vatten. Sen smörjer jag in mig med en ansiktskräm, för att få lite extra fukt och solskydd. Det är nog den bästa rutinen jag har för min hud.

  På kvällen tar jag bort sminket med nått ansiktsskum. Inte det bästa då jag blir rätt torr av det men förpackningen är så stor så jag vill inte slänga det, nu när jag väl spenderat mina pengar på det. Förhoppningsvis vinner jag så jag kan slänga det och använda ACOs! haha

  Svara

 • Mika

  |

  1. Hela 76 år!
  2. Min ultimata kvällsrutin är sker nog bara på helgerna. Det jag gör är att rengöra ansiktet och sedan lägga en ansiktsmask. Känner mig så duktig efter det haha. Sedan smörjer jag mig med en nattkräm som återfuktar.

  Svara

 • Frida Elmgren

  |

  Hejsan,

  1. ACO har funnits sedan 1939 så hela 76 år 🙂
  2. Jag har börjat komma in i en någorlunda bra rutin på att rengöra mitt ansikte och det har väll mycket med att göra för att jag inte hade rätt produkter tidigare och sedan har kunskapen saknats om hur jag ska gå tillväga.

  Men min ultimata rutin skulle vara att tvätta av ansiktet med ansiktsvatten varje morgon / kväll. Ta bort eventuellt smink innan jag går och lägger mig. Skämma bort mitt ansikte med ansiktsmassage dagligen och köra en ansiktsscrub några gånger i veckan. Men viktigast av allt smörja in ansiktet både morgon och kväll.

  Jag har alltid haft väldigt torr hy genom åren och fått hålla den återfuktad med olja vilket istället täpper till porerna men när jag fick två burkar av ACO Protecting Day Cream och ACO Restoring Night Cream för Normal hy så blev jag otroligt förundrad över att det faktiskt fungerade på mig, så därför håller jag tummarna på att vinna det här och även lära känna resten av produkterna i serien.

  Önskar dig en fortsatt härlig dag!
  Hälsningar Frida Elmgren

  Svara

 • Charlotte

  |

  1) 1939
  2) Min ultimata kvällsrutin:
  Jag äter lite smågodis (bra för sinnet haha)
  Jag dricker ett stort glas vatten (för att liksom balansera mot sockret)
  Jag gör 15 min yoga (ah riktigt gött)
  Myser med hunden en stund
  Borstar tänderna
  Tar bort allt smink
  Tar handkräm (bygger hus, man blir torr om händerna!)
  Kryper ner i sängen som killen redan har värmt upp
  Får en puss på pannan och somnar på hans bröst
  <3

  Svara

 • emma

  |

  hej!

  Aco har funnits sedan 1939.

  Min rutin på kvällen är att ta bort sminket, dricka sista kaffet för dagen,jag sover som en stock ändå=9

  Återfukta med en dagkräm brukar använda serum men är just nu arbetslös vilket inte tillåter för mycket utgifter.

  Tycker du har en superbra blogg=)=)

  Svara

 • Erika

  |

  Aco har funnits sedan 1939, dvs 76 år.

  Min ultimata morgonrutin ser ut såhär: Vaknar av att hunden kommer slickar mig i ansiktet, det är dags att vakna nu. Sedan tvättar jag ansiktet och återfuktar det med en dagkräm. Efteråt blir det en lång morgonpromenad och sedan en stor kopp kaffe. Pricken över i.et är en skål med grekisk yoghurt, färska jordgubbar, blåbär och sedan lite honung över det.

  Svara

 • Frida Elmgren

  |

  Hej hej,

  Jag är lite nyfiken på vem som vann tävlingen? Kan inte se informationen någonstans 🙂 Kram Frida

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv