Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Jag chansar

DSC08554

DSC08560

DSC08558

DSC08563

 

Spana in min frukost. Kändes så lyxigt. Min korsallergi (är allergisk mot pollen) kommer säkert flippa ur totalt nu, men hur ofta har man mogen mango och mogen avokado hemma?

Jag har förresten upptäckt att jag inte märker av min allergi så mycket (i alla fall inte så att jag behöver medicinera) så länge jag håller mig borta från sånt som triggar den (knack, knack, knack). Får bara hoppas att det här inte förstörde för mycket. Förrförra veckan drack jag en smoothie och kände mig sjuk hela dagen efteråt. Så himla typiskt att inte kunna äta alla frukter på sommarhalvåret, det är ju då man vill.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Ida

  |

  Samma här, så tråkigt! Ingen frukt eller nötter halva året. Korsallergi är ingen fest direkt!

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Ja fy det är så trist! Själv är jag allergisk mot ALLA frukter utom banan, och nu är jag så satans less på banan alltså. Som tur är tål jag iallafall bär 🙂

  Svara

  • Lovisa

   |

   Visste du att banan är ett bär och inte en frukt? Kanske därför du tål den 😀

   Svara

   • Egoina

    |

    Är det inte en ört? Orkar inte googla. Menar bara att jag hört det 🙂

    Svara

 • Louise

  |

  Hej!!

  Vad är det för yoghurt du äter?? Ser supergod ut ^^

  Hejja, hejja, med plugget!! Duktig är du 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Verkar ha gått bra 🙂

   Svara

 • Mikaela

  |

  hahah alltså istället för knack läste jag ”knark, knark, knark” som att du menade att det var din allergi-trigger.

  Svara

 • Linnea

  |

  Usch, vet exakt hur du menar! Har också korsallergier hit och dit och kan knappt äta någon frukt alls, känns det som. Värst är det ju med typ äpplen, som ÄR så himla gott och så himla ENKELT att ha med sig, och så kan jag inte äta det. Banan 4 life typ <3 Men hur kul är det att släpa på (mosad banan är inte superkul i väskan) och hur roligt är en sketen banan det när det finns massa andra roligheter att äta??

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv