Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Jag trivs bäst här, där jag kan lukta på blommorna

Alltså så skönt att kunna hänga i soffan UTAN ångest. Efter att jag fixade lite viktiga saker har jag tittat på Suits, läst bloggar och spelat Ruzzle. En perfekt kväll.

Jag ställde upp på en intervju till en tidning innan också. Jag brukar aldrig göra det. Vet inte varför, men jag undviker liksom rampljuset förutom vissa undantag. Jag blev till exempel tillfrågad om att vara med i Sveriges värsta bilkörare, men tackade nej. Och jag tackar alltid nej till att vara med i Debatt. Kanske tråkigt av mig?

 

DSC08534

DSC08543

DSC08548

Köpte det här nagellacket med den perfekta bubbelgum-färgen igår. Vill äta upp mina naglar nu.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • Mathilda

  |

  Har du tagit ditt körkort nu? Eller hur hade dom annat tänkt när dom frågade dig om du ville vara med i Sveriges värst bilförare? Haha 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej. Menade det mest som ett exempel. De vet antagligen inte om jag har körkort eller inte, utan antog väl att jag har det. Men som sagt, det var mest som ett exempel. Eftersom jag inte har ett körkort så hade jag fått tacka nej ändå (om inte jag hunnit skaffa ett) 🙂

   Svara

 • Ullis

  |

  Va?! Tar de in deltagare utan körkort? Inte så konstigt om du hade vart sämst då ju.

  Svara

 • My

  |

  Äh, du gör rätt i att bara välja sånt som du själv känner för 🙂

  Svara

 • M

  |

  Förlåt om jag fattar noll just nu. Men de ville ha med dig i Sveriges värsta bilförare? Men om jag har förstått det rätt så har du väl inget körkort? Om ja har missat det så förlåt och grattis. Och då är det ju inte konstigt om man inte kan köra bil …. Men alltså jag förstår inte riktigt det programmet :/ Jag trodde att det verkligen var dåliga bilförare som var med. Men om de ”bara” plockar in folk som de tycker passar i TV så är det ju inte fokus på programidén …. Haha alltså ibland förstår jag inte TV. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Svarade på denna fråga längre upp. Nej, eller hur. Förstår inte programidén. Nu verkar det mest som att de tar in ”vem som helst”.. Konstigt.. 🙂

   Svara

 • Åsa

  |

  Eller så är det smart av dig. Smart att tänka efter var och hur man vill synas.

  Svara

 • Robert

  |

  Det är bara du själv som kan känna efter vad du vill ställa upp på och inte. 🙂

  Blev nog snygga naglar där. 😉

  Svara

 • tina

  |

  Blev du tillfrågad fast du inte har körkort?

  Svara

 • ISA

  |

  JO snälla ställ upp i debatt! vore så kul 😀

  Svara

 • Elin

  |

  men… Har du körkort? Har alltid tänkt (inte för att jag tänker på det speciellt ofta, men haha) att du inte hade det.? Kul att vara med i Sveriges värsta bilförare annars, haha.

  Så skönt utan ångest över plugget. Du är värd ALL ledighet nu.

  Svara

 • Linn

  |

  Bra att skippa Sveriges värsta bilförare , men debatt! Why not Regina? 😮

  Svara

 • stephanie

  |

  Aaaaa nej du ska va med i debatt tycker jag! Du ar sa vettig och bra och varlden behover lyssna pa fler som du!

  Svara

 • MALIN MONROE

  |

  Hade dock varit kul om man hade fått sett dig mera 😀 Men men, jag älskar också färgen :3

  Svara

 • malin

  |

  vad taskigt att fråga om sveriges värsta bilförare..! men debatt tycker jag du kan fundera på en extra gång faktiskt, du har ju många bra åsikter! skulle va kul att se mer av dig 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv