Follow my blog with Bloglovin

Godmorgon

Jag har sovit och spelat spel på min iPad i sängen hela dagen. Tror jag behövde det. Nu ska jag ta tag i livet. Jag har en massa jobb som jag varit tvungen att ignorera i vecka och dessutom behöver jag handla mat. Måste verkligen se till att ha bättre matrutiner nu. De senaste veckorna har jag levt på kaffe, socker och chips. Att jag behöver städa och tvätta tänker jag ignorera några dagar till. En sak i taget.

Sen ska jag läsa uppsatsen vi ska opponera på. Det ska ändå bli rätt kul att se hur andra har gjort och vad de skrivit om.

 

IMG_2064.JPG

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • ISA

  |

  whats up med att man lever på skit när man pluggar/jobbar intensivt!? Jag överdoserar kaffe och socker då, totalt ologisk då man behöver bra energi! Gah!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa eller hur. Det är då man verkligen borde äta bra mat. Men ”snabb energi” känns tyvärr mer värt 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Gomorron! 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Vad äter du till jordgubbarna? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är mangoyoghurt. Men det var i brist på annat, det var det enda som fanns i kylskåpet 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv