Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Sista föreläsningarna

Haha, alltså gårdagen. Ni vet när jag pluggar och säger att min hjärna känns som mos ibland? Det går inte att jämföras med gårdagen. Jag skrev fem sidor analys på en timme. Helt galen var jag. Vi flyttade omkring teorin och gjorde om, hittade ny, blev osäkra och höll på hela dagen. Till slut fick vi i alla fall ihop det himla råmanuset. Det saknas en del och det är en lång resa kvar till en färdig uppsats: men fyrtio sidor fick vi i ihop. 40!!! Skickade in texten vid halv 4 inatt och sov knappt någonting.

Jag var en zombie när jag vaknade idag. Drog på mig jeans och sminkade mig för första gången på en vecka och sen åkte jag till skolan för våra sista föreläsningar någonsin. Alltså så sorgligt. Jag orkade inte ens med att tänka ”det är sista gången jag sitter här”. Är ju så dålig på sista-gången-saker. Blir ledsen när jag tänker på det. Aja. Jag och min kära uppsatspartner drog till stan och tittade i affärer för att slå ihjäl tiden mellan föreläsningarna.

 

IMG_1858.JPG

IMG_1857.JPG

Vi hittade den största hatten cirka någonsin. ”Den kan vara bra om man haft en dålig hårdag”, sa Elisabeth. Haha okej. Eller så drar man bara över sig en sopsäck tänker jag? Vill i och för sig ha hatten mest på grund av att den vore GRYM i kollektivtrafiken. Vips så får man sin space liksom.

 

IMG_1856.JPG

Hehe. Charmig tjej som ej orkar ta av sig byxorna. Japp. Provade lite kläder, men hittade inget bra. Provade bland annat en jumpsuit som flashade hela rumpan och klänningen på bilden vilken jag tyckte hade en fin skärning längst ner, men gillar inte sömmarna i midjan och längs med låren (det är två sömmar och de sitter inte på sidan som de normalt gör vilket gör att den ser för liten ut) (eller så var den för liten, vad vet jag. Stackars megahöfter som ska få plats överallt). Vill ha något nytt till vår avslutningscermoni och banketten, så jag får fortsätta leta. Det blev ingen lycka på klädfronten, men jag köpte en annan grej som jag visar snart.

 

Nu är jag hemma och är såååå död. Känner mig dessutom lite sjuk. Ganska lustigt, för jag och Johannes pratade om det häromdagen, att snart kommer stressförkylningen. Den dyker ju alltid upp så fort det lugnat sig lite. Antingen är det vad det är, eller så inbillar jag mig. Vet ej. Tänker oavsett leka sjuk idag. Orkar inget annat.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (27)

 • Angelique

  |

  Jättefin färg på klänningen, det passar dig 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Gillade också färgen. Ljusblå och pastellig liksom 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Åh. Vilken vacker klänning. Vart finns den?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hittade den på H&M (H&M trend tror jag) 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Hahahaha BÄSTA videon!

   Svara

 • Frida

  |

  Jag som tyckte att du passade jättebra i den klänningen! Såg bilden, tänkte wow (och synd att jag inte kan ha den pga stor mage (obs graviditet)), sedan läste jag vad du skrivit och tänkte ’vah? nej!’

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! Kände mig inte bekväm pga sömmarna på sidan, men kan ha den som backup 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Starkt jobbat! Lika starkt som den där hatten var stor. 😉

  Svara

 • Sabina

  |

  Men gud, du var ju galet snygg i den! För att vara lite ytliga sådär. KÖP ändååå 😀

  Svara

 • Chips&Choklad

  |

  Haha, jag gör också alltid så när jag provar klänningar.

  Svara

 • J.

  |

  Tycker klänningen var supersnygg på dig! 😀

  Svara

 • anna

  |

  Tänk att se dig skriva SKURNING!!! Hahahahaha!!! 🙂 Du som verkar vara så noga med stavning! 🙂
  Skurning var dagens skrattdos! 🙂 ♥

  Svara

 • Lova

  |

  Hej! Min favvo är Map of Manhattan! 🙂

  Svara

 • Nilla

  |

  hahaha har också provat klänning efter klänning idag inför ett bröllop i sommar. Gjorde precis som du med byxorna – och de där med mega höfter som ska få plats… jag orkar inte.. finns inget i det som är ”inne” idag som passar min kropp. Fick typ psykbrytet och kände mig stor som en flodhäst. Hatar när sånt händer! 🙁

  Svara

 • Louise

  |

  Du har ju inte visat vad du shoppade i Berlin än (eller?). Mest nyfiken på Primark som jag fullständigt älskar!

  Tack för en bra blogg!

  Louise

  Svara

 • Karin

  |

  Nej vilken häftig hatt!

  Svara

 • Sanna

  |

  Åh vi såg en likadan hatt på H&M förra veckan, hade väldigt roligt åt det! Känns inte som att någon köper den SERIÖST dock, men hade ju varit roligt att vara på trånga platser med en sån haha!

  Svara

 • Emma

  |

  Samantha i SATC (filmen) har ju en sådan enorm solhatt när hon moffar guacamole och smygtittar på sin granne 😛

  Svara

 • A

  |

  Ser inga megahöfter tycker att du är jätte fin i den klänningen 🙂 Men jag förstår vad du menar! Jag har gigantiska lår.. menar inte att jag är fet då utan väldigt muskulös eftersom att jag tränar så mycket och har väldigt svårt med byxor.. det är hårt när klädindustrin inte är med oss på alla punkter 😛

  Svara

  • Charlie

   |

   Så att en kan inte vara ”jätte fin” (.. jättefin) med megahöfter? Tänk på hur du formulerar dig.

   Svara

   • Nilla

    |

    inte så lätt alla gånger. jag som har dyslexi hade lätt kunnat göra den tabben och då är det inte så kul med folk som står med pekpinnen *app app app* 🙂

    Svara

 • Frida

  |

  Åh vilken fin kappa, vart har du köpt den? 🙂

  mvh Frida

  Svara

 • a.

  |

  Skitfin klänning!!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Jag tyckte klänningen var jättefin och du passade verkligen i den 🙂 Hatten kan du ju kanske hoppa 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag reflekterade över vad tunn du ser ut och tänkte att du kanske tappat i vikt pga stressen. Och så skriver du att du har megahöfter, vart då liksom? :p Du måste ha udda referensramar om du tycker så. (Sorry att jag kommenterar ditt utseende vet att du inte gillar det)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv