Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hem till verkligheten

Så skönt att vara hemma med välfungerande Internet igen. Jag har inte kunnat hålla uppe bloggen som jag ville, men det blir det ändring på nu! Mindre trevligt är det dock att ta itu med verkligheten. Hade så gärna bara spolat fram tiden en månad. Men jaja. Den himla uppsatsen måste ju blir klar. Bara några veckor kvar. Det ska nog gå.

Vi hade en mysig trip! Men helt ärligt så var det väldigt svårt att hitta. Jag tror det hade varit bättre om vi kände någon där som visste var man skulle gå. Fast så är det kanske alltid. Jag känner liksom att vi ”missade” massor. Men vi gjorde en hel del. Shoppade helt löjligt mycket, åkte på sightseeing båttur, var på ett knasigt uteställe (där det var strängt förbjudet att fotografera!), åt god mat och gick massor massor. Precis som en storstadsweekend ska vara alltså.

 

DSC08283

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Välfungerande internet. Det viktigaste av allt. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Precis så upplevde jag Berlin också när jag var där! Vi hittade ingenting. Vi gick runt runt runt i olika bostadsområden, men vi såg aldrig själva ”stan”. Eller så var det stan? Sjukt förvirrande. Har därför en bild av Berlin som en sjukt tråkig stad, till skillnad från alla andra, hahaha

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja eller hur! Exakt så. Men det är kanske så att ”stan” inte finns, att det är utspritt.

   Svara

 • Sata

  |

  Jag var också där i helgen och håller med om att det är svårt att hitta men tänker att det beror på muren och att det bildades som två olika städer i en. Detta kanske gör att den inte riktigt hänger ihop som tex London.

  Svara

 • emma

  |

  Åh, vill du inte lägga upp din shopping i ett inlägg? 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv