Follow my blog with Bloglovin

Vinnarna

Vi har nu dragit tre vinnare i ACO-tävlingen och jag har mejlat vinnarna. Så ni som har varit med och tävlat, kolla er mejl! Som vanligt är det jättetråkigt att inte alla kan vinna, men jag kommer att ha fler tävlingar med ACO framöver, så ni får hålla tummarna för nästa gång!

Jag blev själv nyfiken på deras produkter och frågade snällt om jag kunde få prova. Jag fick ett helt paket med massa grejer hemskickade. Så himla roligt! Vanligtvis hade jag inte köpt ögonkräm, serum och allt vad det heter, men det ska bli kul att prova! Misstänker att jag inte kan vara utan sen, haha. Jag har använt serien för normal hy i en vecka nu och jag har bara positivt att säga hittills. Jag är totalt FRÄLST i face scruben. Vanligtvis tycker jag att scrubs till ansiktet är så mesiga, men denna är det ”riv” i. Även nattkrämen tycker jag om jättemycket, den är liksom i perfekt konsistens

 

DSC08098

 

Just nu håller jag på och jobbar ikapp lite. När jag är klar ska jag börja packa, för jag och tjejerna åker ju till Berlin imorgon! Det ska bli så kul med mini-semester. Något som är mindre kul är att jag måste gå upp klockan 04.00 dock. Haha. Vi åker tidigt från Kastrup. Ska se om jag lyckas lägga mig tidigt ikväll, med tidigt så menar jag typ 21.00. Annars finns det ju kaffe.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Sofia

  |

  Så mysigt med Berlin!! Kom precis hem därifrån, hoppas ni får mer tur med vädret än vi hade:)

  Svara

 • N

  |

  Var sugen på att testa ACOs produkter men kollade innehållsförteckningen och såg att de innehåller mineralolja 🙁 det lägger sig som en hinna på huden.. Det får huden att kännas mjuk och återfuktad när det egentligen rubbar den naturliga fuktbalansen i huden och hindrar fukt från att komma in på ljupet

  Svara

 • My

  |

  Fick hem min p-dator igår och vill bara säga tack för att du skrivit om det och uppmärksammat hormonfria preventivmedel! Gillade aldrig riktigt tanken på att stoppa i mig piller jag inte visste hur det påverkade mig men eftersom ”det är så man ska göra” testa jag I ett halvår, men det kändes konstigt och struntade i det. Har varit utan preventivmedel i tre år och kondom är bara SÅ tråkigt efter fem år med samma kille. Men, tack vara dig, har jag min P-dator nu! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Glad jag blir! Hoppas den funkar bra för dig 🙂

   Svara

 • Ellet

  |

  Jag går upp klockan 04, 03.30 för jobbet varje dag. Det är mest psykologiskt jobbigt, men när man väl stigit upp är det rätt okej.
  Ha det awesome i Berlin!

  Svara

 • Robert

  |

  Känns alltid jobbigt när man skall lägga sig extra tidigt och liknande, men hoppas det går bra. 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Haha kl 4:00 låter som en normal arbetsdag för mig. Uppe med tuppen varje morgon 🙂

  Svara

 • Linn

  |

  Åh, jag har letat efter en bra ansiktsscrub länge! Vet du vad ”scrub-kornen” ä gjorda av? Har hört att de ofta är gjorda av plats och att det är dåligt för miljön då de är så små att de inte går att rensa bort i vattenreningen och då kommer ut i haven. Vore ett plus om man inte behövde ha dåligt samvete över det ju!

  Svara

 • Maya

  |

  Hur gick det med Bioline då? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Har lite kvar. Tyckte det var bra, men märkte inte direkt någon skillnad 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv