Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Min eftermiddag i tre bilder

Alltså tack för alla recept och mattips ni kom med. Jag känner för att prova allt ni skrev, så gott! Det blev salsa jag siktade in mig på i mataffären, det var nog ett undermedvetet sug på det som gjorde att jag har lime-begär. Så jag tänkte göra tacos-inspirerad kyckling med salsa och andra tillbehör. Det kommer blir fantastiskt. I övrigt har min eftermiddag sett ut såhär:

 

DSC07980

Hämtade ut den här på vägen hem. Det är en försenad födelsedagspresent till mig själv. Jag förstår mig inte på min relation till den här parfymen. Egentligen så skulle jag inte klassa den som en doft som tilltalar mig. Men ändå är det något med den. Jag bara älskar den. Så det är en av de parfymerna jag alltid återkommer till. Min gamla var slut, så jag köpte en ny.

 

DSC07970

Sen handlade jag vad jag behövde till kvällens middag. Det på bilden bland annat.

 

DSC07966

Bytte om till myskläder när jag kom innanför dörren. Eller tvättoutfit kanske vi ska kalla det eftersom jag håller på och tvättar. Kul att jag fick en lucka till det. På en fredagskväll. Heh. Ska börja med maten nu. Hoppas ni har en underbar fredag!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Känns skönt att bara sitta här och inte känna någon press att göra nåt. F-f-fast diska borde jag göra… Sen… 😉

  Svara

 • Sofie

  |

  Åh, jag har precis samma relation till den parfymen! 😀

  Svara

 • Ida

  |

  Heelt ransom fråga! Har du något tips på ett bra ställe i Landskrona där man kan fixa naglarna? Tack för en bra blogg!

  Svara

  • Ida

   |

   Random* damn you autocorrect!

   Svara

 • Sara

  |

  Du har blivit så sjukt duktig på att fotografera! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! I try 😀

   Svara

 • karin

  |

  Var har du köpt dina leggings/träningsbyxor? såg jättesköna ut 🙂
  (går in på din blogg varje dag btw haha, keep up the good work!)

  Svara

  • Egoina

   |

   På Ullared faktiskt 🙂 Åh tack!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv