Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Soffhäng och indiskt

Vet niiiii? OMG OMG. Game of thrones har kommit ut!!! MEN. Jag får inte börja titta än eftersom Johannes inte är klar med säsong fyra än och han vill se det tillsammans. Ursäkta, men HUR kan man inte ha sett klart säsong fyra? Han slutade se det mitt i säsongen i somras och sen har han liksom inte ”orkat” se klart. Så oviktigt är det tydligen för honom. Jag går typ sönder för att jag villvillvill se avsnitten som kommit ut, men måste vänta. Ahhhhhh.

Nåväl. Jag beställde indiskt idag. Jag har ätit indiskt en enda gång tidigare, så jag är ny på det hela. Vet inte vilka rätter som är goda. Jag råkade välja en väldigt stark rätt, men gott var det. Är dock ett större fan av thai, men det kanske är på grund av vana. Såhär ser mitt hem ut när jag inte gör till bilden förresten. Bäddning på golvet och sådär.

 

DSC07926

DSC07921

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

  • Egoina

   |

   Hörde det! Awesome!!

   Svara

 • Josefine

  |

  Meeeen avsnitten som kommit ut nu var ju inte meningen att vara ute än. Skiter i att de är ”olagligt spridda” för alla i Sverige streamar ju typ ändå det online, men är det inte bättre att se ett avsnitt varje måndag istället för fyra avsnitt nu och sen behöva vänta i en månad på nästa? Så tänker jag i alla fall! Kommer att bli svårt att undvika spoilers men jag ska försöka!

  Svara

 • Jonsson

  |

  Ser smarrigt ut !
  Är det föresten någon här som är från helsingborg som vet ifall Nilssonsmc är en riktig butik där borta, eller är dom bluff. Dom är svår att få tag på i telefon och mail . Jag tänkte beställa en sak därifrån, men bor långt från Helsingborg så…
  Skulle va snällt om någon kunde svara

  Svara

 • Emelie

  |

  Jag har precis samma problem med min pojkvän. Han har förbjudit mig att se första avsnittet, för han vill se det tillsammans med mig. Om jag nu ändå ser ett nytt avsnitt, hotar han med att spoila vad som händer i böckerna! Inte riktigt värt risken. Men längtar så mycket till att se GOT!

  Svara

 • Robert

  |

  Stökigt och smarrigt på samma gång. 😉

  Svara

 • Lovisa

  |

  Men va, jag skulle aldrig kunna vänta så länge! Du får ta och kolla i smyg helt enkelt!

  Svara

 • H.

  |

  Chicken sizlar är min godaste indiska rätt! Prova, det är superdupergott!! *hjärtögonemoji*

  Svara

 • Helen

  |

  Min sambo är lite i samma sits som du. Jag pluggar och har inte läst fjärde boken, jag har egentligen inte läst en skönlitteraturbok sedan jag började plugga, så de senaste tre veckorna har jag försökt plöja mej igenom fjärde boken. Detta tillsammans med olika skolarbeten och andra måsten. Jag har 150 sidor kvar och kommer inte hinna läsa klart dem idag.. Om inte ett mirakel händer förstås.

  Svara

 • ISA

  |

  Stark mat är det bästa! blir arg på mig själv nu som är så usel att köpa take-away, det är ju fan bäst. Måste göra snarast. haha!

  Svara

 • Maria

  |

  Åh vart kan man se den?

  Svara

 • Emmie

  |

  Åh du har ju tur, när jag i söndags sa att jag var så peppad inför nya GoT-säsongen kläckte min jäkla karl ur sig att han gärna vill se den med mig. Men vi får kolla ikapp först, han är på säsong 3!!! Ååh jag ville kasta någonting på honom!

  Svara

 • krulli

  |

  Hej!

  Testa Korma, det är en mild men mycket smakrik rätt. Fantastisk med lamm men kyckling funkar också 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv