Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hädanefter ska jag alltid tacka ja

Vilken helg jag haft ändå! Fredagen var supermysig och igår hade jag kul med tjejerna. Det blev utgång och allting. Jag åkte dock hem tidigare än de andra av olika anledningar och sov hos Johannes. Så idag fick jag gå walk of shame hem. Det var inte kul. Kjol, klackskor och rufsigt hår.

Nu ska jag se Greys innan jag sätter igång och pluggar. Jag hatar mig själv för att jag tackade nej till att ta med mig massa gott hem från kalaset igår. Tänk, jag kunde haft cheesecake, kladdkaka och massa småkakor, men istället sitter jag här med något äckligt nyttigt ”superchoklad” med gojibär som jag fick i en goodiebag.

 

IMG_1461.JPG

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Maria

  |

  Snälla snälla söta du kan inte du säga vart du tittar på greys på nätet? Jag letar å hittar inte!! 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag brukar googla avsnittet och så letar jag tills jag hittar en bra sida, det är inte alltid det funkar på samma sida. Tv-links länkar sidor, så prova där 🙂

   Svara

  • Emelie

   |

   jag brukar kolla via free-tv-video-online.me , där kan man välja olika länkar tills man hittar en som fungerar bra (dock utan text) 🙂

   Svara

 • Jessica

  |

  Din stackare! Även om du och Johannes inte är redo för den ökända ”byrålådan” än (för underkläder, ombyte och dylikt), så kan du väl ändå få ha en liten hårborste där? 🙂 Walk of shame gör man hem från krogragg eller när man däckar på en efterfest, inte hem från sin pojkvän!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi är redo för lådan, haha. Men det är mest det att jag har inte råd (eller det har jag väl, men känns inte så kul) att köpa dubbla uppsättningar av allting för att ha hos honom och ha hos mig. Men jag borde kanske lägga lite kläder hemma hos honom. 🙂

   Svara

   • Frida

    |

    Fast lite kläder har du väl ändå redan hemma, kan ju vara mjukiskläder (är ju bättre än walk of shame!). Några toffsar också så kan man slänga upp håret i en knut, behöver ju inte ha en hel extra uppsättning av allt smink etc.

    Svara

    • Egoina

     |

     Yes, får se till att fixa dit lite grejer 🙂

     Svara

   • Jessica

    |

    Nej, jag förstår det 🙂 Jag är också student. Brukar i alla fall ha råd att fixa en deodorant+tandborste+hårborste i badrumsskåpet, och lägga dit ett par mysbyxor och ett par jeans och någon tröja. Och trosor såklart hehe. Så slipper man i alla fall det där värsta om man nu råkat festa till det 😉

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja, jag borde det. Trosor och deo finns där iaf 🙂

     Svara

 • Robert

  |

  Tacka ja till kakor och annat är inte fel. 😉

  Svara

 • ISA

  |

  haha walk of shame! så klockrent. Hate them 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv