Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

28 år och söt som sjutton

I fredags firade vi Johannes som fyllde 28. Vi hade så mysigt! Båda var helt slut efter en tuff vecka, så när vi ätit upp åkte vi hem till honom och åt godis, tittade på serier och sov. En perfekt kväll i våra ögon, haha.

Det kommer bli/är en jobbig vår relationsmässigt. Vi träffas inte så mycket eftersom vi båda jobbar och har dundermycket i skolan. Det gör inte saken lättare att min bae har tusen intressen också. Om han inte ska jobba eller plugga så ska han se fotboll/brygga öl/fixa med chiliplantor och gud vet vad. Tur att han är söt. Och tur att skolan snart är över.

 

DSC07899

Vi åt japansk tapas. Så otroligt gott! Vi var faktiskt där på hans födelsedag förra året också. Orkade inte fotografera alla rätter pga hungrig.

 

DSC07912

Dagen efter hade vi kalas med hans familj. Vi hade gjort en cheesecake och bad folket gissa vad den hemliga ingrediensen var innan de smakade. Någon gissade på vitlök och en annan på fetaost. Haha, alltså vad tror de om oss? Men det var ju ingefära såklart! Lägger upp receptet sen. Den blev fantastiskt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Ni klarar er! Tänk så mysigt det blir i sommar när båda förhoppningsvis kan vara lite lediga 🙂

  Svara

 • Veronica Edenfur

  |

  Japansk tapas, det låter så gott! Vilken restaurang åt ni på? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Måste testa. Smarrig! 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Jobbigt att inte hinna ses! Men det är redan mitten av april (vart tog tiden vägen?) Så snart är det sommar!

  Svara

 • Elin

  |

  Tack för att du delar med dig av svårigheter i relationer, man känner sig så ensam om saker och ting ibland. Bävar inför hösten när jag börjar på högskolan. Har tillräckligt ont om tid att ses med min kille nu på gymnasiet. Hur ska det gå till hösten. Och vad händer om jag måste flytta 3-4 timmar bort…är det någon här i kommentarerna som har erfarenhet av detta problem? Kram

  Svara

  • K

   |

   Jag har distansförhållande och pluggar på högskola och det går ändå rätt bra. Man har ändå så sjukt mycket att göra på högskola (beror i och för sig mycket på vad man pluggar, jag pluggar medicin så ingen fritid här inte) så det är skönt att ha vardagskvällarna för sig själv och träffa sin partner på helgerna. När man väl träffas blir det väldigt intensivt och härligt! Men visst, det är jobbigt, vissa veckor mer än andra. Och båda måste ju vara med på att hålla liv i distansförhållandet. Sen så har vi haft distansförhållande från början så jag kan inte uttala mig om hur det är att ha ett icke-distans som övergår till ett distans.

   Svara

  • Therese

   |

   Det är ju olika för alla såklart. För mig, som bara flyttade två timmar bort, var det för jobbigt. Vi som aldrig bråkat innan kunde bli superarga för ingenting. Vi hade svårt att tolka varandra bra via telefon och mess.. Flyttade hem och ihop efter ett år, passar oss mycket bättre.. (pluggade såklart färdigt!!)

   Svara

  • Linnéa

   |

   Det går om man vill! Min kille flyttade 2 timmar bort, och vi ses ungefär varannan helg – ibland mer och ibland mindre. I början var det jobbigt, men man vänjer sig. En grej som gör att det funkar så bra är att vi har kontakt på sms genom hela dagen, vi håller varandra uppdaterade helt enkelt och det gör att det inte känns som att man är ifrån varandra på samma sätt. Snapchat är en bra grej också, då kan man skicka lite snabba bilder på det man gör 🙂
   Och uppstår det några problem på vägen, ta upp dom direkt och hitta en lösning tillsammans! När man är ifrån varandra är det lite jobbigt men när man väl ses så känns det alltid som att det är värt det. Håller tummarna för er! Kram

   Svara

 • Sara

  |

  Jag trodde du hatade uttrycket ”bae”? 😀

  Svara

 • Frida

  |

  Snälla. Använd aldrig ordet bae igen.

  Svara

 • K

  |

  Tell me about babe med många intressen! Det kan bli lite drygt när man har distansförhållande och han inte kan ses en helg (när man bara har helger att ses på lix) för att han måste absolut ha en hel fotbollsdag och en grabbkväll och en chill-programmerar-dag… (Då kan det hända att jag gnäller att ”kan du inte göra sånt under veckan dåååå”) Men man ska vårda sina personliga intressen i en relation sägs det. Lite längtan stärker en relation sägs det. 😛

  Svara

 • Marie

  |

  Har du något tips på hur man tar sig igenom långa perioder av att inte ses? Min pojkvän är i kina till midsommar och det är rätt jobbigt med tidsskillnaden (när jag är ledig är det natt där) plus att internet där inte är jättebra.

  Svara

 • Emilia

  |

  Jag och min sambo går igenom typ samma. Jag pluggar och jobbar, skolan innebär 4 veckor per termin i Stockholm (bor i Helsingborg) och jobbet innebär en hel del helger som försvinner… min sambo som jobbar i Helsingborg har också uppdrag i Stockholm men det är ju aldrig så att vi är i Stockholm samtidigt (Murphys lag?). Vi brukar säga att vi iaf inte tär på varandra men vi försöker att ett par gånger om året åka iväg bara vi för riktig kvalitets tid tillsammans, spa, weekends och en och annan charter brukar det bli.

  Oturligt för oss kommer detta nog fortsätta även efter mina studier då jag kommer jobba treskift och sambon fortfarande kommer vara en del i Stockholm men vår erfarenhet är att det funkar. detta är vår vardag och vårt sätt vilket gjort att vi snarare kommit närmre varandra när vi båda ägnar dagarna åt sånt vi trivs med. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv