Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Min hemlighet

Har ni någon hemlighet som ni aldrig berättat för någon? Jag har funderat lite och jag tror faktiskt inte att jag har någon, det finns ju säkert någonting, men i alla fall inte något stort. Alla mina hemligheter är det minst en person som vet, men olika personer. Det finns liksom ingen i min närhet som vet allt om mig. Hur har ni det? Vet en nära person allt om er, eller är det olika personer som känner till olika delar, till exempel något sjukt som hänt?

Jag skriver detta inlägg i samarbete med TV3 som har premiär för sitt nya program ”Min Hemlighet” på måndag klockan 22.00. Programmet innehåller historier ur vardagen som är inspirerade från verkliga händelser. Det låter som en bra programidé tycker jag, nästan som en form av bikt men i ett roligare format. Första programmet handlar om otrohet och lögner, HÄR kan ni läsa mer.

Kommer ni att titta på programmet?

 

DSC07690

DSC07691

DSC07687

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Tessa

  |

  Vart är soffan ifrån? Så himla fin!

  Svara

 • Marielle

  |

  Jag har en hemlighet som ingen känner till. En lögn som blivit en del av mitt förflutna. Själva innehållet spelar ingen roll längre men mina nära skulle förmodligen bli sårade för att jag ljög. Så den hemligheten lär dö med mig.

  Jag tänker nog faktiskt ge programmet en chans. Upplägget verkar intressant.

  Svara

 • Karre

  |

  Har verkligen sett fram emot det programmet. Men osäker på om det verkligen är saker som är på riktigt. =)

  Svara

  • Egoina

   |

   Det ska tydligen vara inspirerat av verklighet, så på riktigt fast ”dramatiserat”. Så har jag tolkat i alla fall 🙂

   Svara

 • Karolina

  |

  Jag kommer absolut att kolla, det verkar sjukt intressant!

  Svara

 • Signe

  |

  Det finns en ny app som heter Jodel där det är en form av bikt, så himla roligt att läsa folks anonyma tankar!

  Svara

 • ISA

  |

  hehe jag är sämst på hemlisar eftersom jag inte kan dölja något om mig själv för NÅN 😉 för öppen! haha

  Svara

 • daniela

  |

  har det ungefär som du 🙂 vissa hemlisar berättar man helst åt vissa människor, medan man berättar andra hemlisar åt andra

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag vill inte ha det programmet där för jag saknar Revenge haha. Förbannade CBS! Men ja det har jag och den tar jag med mig in i graven.

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, jag har fått höra att jag är lite mystisk av mig. 😉 Möjligen att det stämmer… Så väldigt mycket delikata hemligheter vet jag dock inte om jag bär på. Det finns dock några damer som har velat vara otrogna med mig utan att det rätta läget har uppstått så att säga. Känns lite ”lustigt” med tanke att båda är ganska respektabla av sig på nåt sätt. 😛

  Svara

 • Linda Monroe

  |

  Jag har två stora hemligheter. Men självklart så vet alla mina närmaste om dem. Berättar dem inte för vem som helst dock, jag måste känna att jag kan lita på personen innan jag berättar 🙂

  Svara

 • Bianka

  |

  Kul med ett sådant program! Har funnits i Polen väldigt länge och har väldigt många tittarsiffror. Spännande men samtidigt skrämmande att se hur folk lever och vilka konstiga situationer i livet det kan uppstå.

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Jag är precis som du! Väldigt öppen fast med olika saker inför olika människor. 🙂

  Svara

 • Linda

  |

  Berättar nog allt för min sambo!
  Annars så delade jag med mig av en stor hemlighet för min ena syster förra veckan, jobbigt att berätta men så väldigt skönt efteråt att ha fått dela med mig av min ”börda”.

  Svara

 • Sandra

  |

  Härliga myskläder du har! 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Vartifrån är fluffkudden och filten? 🙂

  Svara

 • Cissi

  |

  Jag tycker om din soffa, var kommer den ifrån? 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Tittade du och isåfall vad tyckte du?

  Svara

 • Josefin

  |

  Jag har exakt samma myskläder som du har! Min pojkvän retar mig alltid för dem eftersom han tycker jag ser lite ”white trachig” ut(Fråga mig inte varför!). Skickade han länken till detta inlägg på en gång och bara: EGOINA HAR FAKTISKT OCKSÅ SÅDANNA MYSKLÄDER! 🙂 Tacccck!

  Svara

  • Egoina

   |

   Men han kan ju DRAAAA. Haha, nejdå. Men myskläder is the shit! Skiter i om jag ser trashig ut 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv