Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det ordnar sig sakta men säkert

Jag och Betty har precis varit på universitetsbiblioteket och fixat med vår uppsats. Nu när hemtentan är inlämnad är det full fokus på uppsatsen. Vi trodde att vi garderade oss när vi skickade in massor med förslag på ämnen och frågeställningar, men inget blev godkänt! Så vi fick börja från noll igen, väldigt frustrerande. Problemet är ju att man måste hitta en lucka och forska i något som ingen tagit upp tidigare. Känns nästan omöjligt, men idag tror jag att det lossnade. Vi har hittat ett ämne som vi båda är engagerade i och som vi tror är unikt. Är så pepp! Vi hann inte göra en utförlig litteraturöversikt, men vi har börjat lite åtminstone.

Nu är jag hemma och ska slänga i mig lite mat innan jag måste packa och fixa inför imorgon. Har en massa andra saker att ta itu med som jag pausade under förra veckans kaos, så det ska jag göra också. Har så dåligt samvete över bloggen också eftersom jag känner att jag inte skriver så intressanta/underhållande/givande inlägg som jag skulle vilja. Men hoppas ni finns kvar och väntar <3

 

IMG_1164.JPG

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • matilda

  |

  Läste alltid din blogg förr men av någon anledning slutade jag. Kom in på den igen här om dan och är så glad att jag hittade dig igen, älskar din blogg!

  Svara

 • linnea

  |

  Hur det går i skolan är ju typ det mest intressanta haha! + om du haft någon rolig konversation! :’) /skolan tar över ens liv

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tur att du tycker det, för det är det enda mitt liv kretsar kring just nu! 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Klart att vi är kvar och väntar. 🙂 Och kollar på ditt hår och grejer. 😉

  Svara

 • tessi

  |

  assså älskar alla dina klänningar!! vart köper du dom? speciellt den som du prövade igår på snapchat inför finnest :D? puss och kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från Nelly. Är nästan säker på att det blir den, så visar bättre bild 🙂

   Svara

 • Rebecka

  |

  Jag vet! Låt Johannes gästblogga! eller Mimi kanske.

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag började plugga i januari & har väl haft typ en dag då jag inte behövt tänka på skolan överhuvudtaget, så jag tycker ändå att du skriver mycket inlägg trots allt pluggkaos du går igenom. Hade det varit min blogg hade den dött ut, haha. Lycka till med tentan! Heja dig & Betty! 🙂

  Svara

 • Rebecka

  |

  Åh ditt hår är så långt och fint! <3

  Svara

 • Vendela

  |

  Ill be waiting!! Alltså mig stör det inte om det blir uppehåll. Följer via bloglovin och jag sitter ju inte där o bara VAFAN inget från Egoina på två dar?? Men när det kommer ett så tänker jag ”ooh Egoina, det brukar vara roligt 🙂 ” Fokusera på det du måste, gör det du hinner med och mår bra av utöver det. Kram!

  Svara

 • eve

  |

  Ett tips är att titta på nyexaminerade uppsatser. I slutet efter Sammanfattning och slutsats är det många som tar upp vad de tycker är nästa steg i kommande forskning. Efter två månader har de ju rätt bra koll på vad det finns för forskning och vad som saknas så kan ju vara bra att spinna vidare på något sånt 🙂

  Svara

  • pauline

   |

   exakt så gjorde jag och min uppsatspolare! bra tips! 🙂

   Svara

 • Tilda

  |

  Har följt din blogg i en tredjedel av mitt liv wow

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha alltså så sjukt?!??! 😀

   Svara

 • nina

  |

  Lägg din tid på studierna och blogga när du kan..Vi som gillar dig och din blogg kommer finnas kvar..Men jag kan verkligen relatera till dig och allt i skolan..jag pluggat på Linköpings universitet och är inne i en jobbig termin..massa inlämningar ska in,en spärr om jag ibte klarar allt denna termin..förstår verkligen studenter som går in i väggen och utvecklar psykisk ohälsa. .usch på alla måsten

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv