Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Jag fyller ju år snart

Jag har totalt glömt bort att jag fyller år på onsdag nästa vecka!!! Det har inte slagit mig en enda gång. Vanligtvis brukar det ändå kännas lite speciellt, men nu har jag haft så mycket att göra att jag inte tänkt på det.

Hur som helst kommer min födelsedag bli awesome! Jag och Johannes åker ju till Stockholm tisdag-torsdag. Jag kommer vakna på hotell och äta hotellfrukost! Sen att jag måste gå upp jättetidigt för att jag ska göra ett jobb spelar mindre roll. Har nämligen blivit lovad badkar och bubbel när vi kommer tillbaka. Alltså badkar känns så exotiskt för mig, det är det enda jag vill åt när jag bor på hotell (och frukosten såklart). Det blir intressant att se om de har uppfyllt ett annat önskemål vi bad om. Vi skrev in ett ganska udda önskemål där det fanns fritext när vi bokade hotellet. Tror inte att det kommer hända, men man vet aldrig. Vi får se på tisdag.

 

DSC04022

Gammal bild. Tänkte att det är lika bra att skriva det, annars lär jag väl få tusen frågor om utväxten. För nä, så fort växer inte ens mitt hår. Hehe.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • Josefine

  |

  Åh, har sett något roligt tumblr-inlägg om konstiga önskemål folk har gjort på hotell. Typ att de vill ha en inramad bild på en gubbe med mustasch på sängbordet och så har de fått det. Nästan så att man borde testa det någon gång ju!

  Svara

 • Robert

  |

  Nej, det vore kanske lite skrämmande om det växer för snabbt, håret. 😉

  Svara

 • Ninni

  |

  Ja, det är så underbart med badkar! 🙂

  Svara

 • Annie

  |

  Åhhhh, låt oss veta vad det udda önskemålet är så småningom. Blev väldigt nyfiken!

  Svara

  • Jessica

   |

   Hahaa! Jag med! Man får inte säga A om man inte säger B. Så vi får väl se på tisdag då! 🙂

   Svara

 • ISA

  |

  Vad vacker du är tjejen (trots gammal bild I know). Vad fyller du egentligen? 🙂

  Svara

 • Hannah

  |

  Grattis i förskott! 🙂
  Random fråga: Vem gillar du mest respektive minst i Grey’s Anatomy?
  Själv gillar jag Dr. Bailey mest och Meredithjävel minst!

  Svara

 • linnea

  |

  Känner att det är dags att ställa ännu några frågor till något av dina ”svar på frågor-inlägg”:

  Det känns som att de flesta storbloggarna får väldigt mycket hat, men du verkar (utifrån sett iaf) bara få kärlek. Hur upplever du det själv?
  Ser du dig själv som en ”storbloggare”?
  Ser du bloggen som ett jobb eller en hobby?

  Vad tycker du om att man får vänta i hundra år innan man får ett tentaresultat och hur gör du för att sluta tänka på hur det gick på tentan efter att du skrivit den? 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Haha! Alltså direkt tänkte jag att ni önskat en sexgunga. Förlåt haha men ja såna är mina tankar. Allt leder till snusk

  Svara

 • Rebecka

  |

  Skulle aldrig kunna leva i ett hem utan badkar! Hur klarar du dig?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är det jag inte gör, haha. Mitt nästa hem ska lätt ha badkar!

   Svara

 • Linnea

  |

  Aaaaaah badkar är ju typ det bästa som finns! Det var det jag var mest glad över när jag flyttade. Finns det nåt bättre än att krypa ner i ett varmt badkar när man vart ute i kylan? 🙂

  Svara

 • Heja Emma!

  |

  Jag brukade jämt bada badkar när jag bodde på hotell men numera gör jag inte det längre sen jag blev upplyst att de inte skrubbas rent inför varje ny gäst.. Känns så himla sunkigt då att ligga i andras gamla smuts. När jag bodde på femstjärnigt senast tänkte jag ändå att det var okej för de har en sådan hög standard att de typ MÅSTE göra det, men nä, det skrubbas IBLAND (så att det ser rent ut) men inte alltid 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv