På väg till Göteborg

Nu är på jag på väg till Göteborg! Valde lyxbuss denna gång utan pizza-människor och hygienhatare. Kalla mig dryg, men så mycket som jag åker buss långa sträckor har jag upplevt det mesta och jag orkade verkligen inte med att sitta bredvid någon som inte duschat på en månad idag, och valde därför det dyrare alternativet. Det visade sig dock att det inte är så dyrt? Åka buss är visst jättebilligt, mycket billigare än tåg, även med rymliga skinnsäten och grejer. Är framme vid halv fyra och tjejerna har laddat upp med massa god mat och dricka i vår lägenhet. Ska bli kul!

Jag skaffade Linkedin igår, det känns som en bra idé inför examen, söka jobb och allt vad det heter. Men jag förstod inte alls hur det fungerade. Det kom upp en hög människor med en bock bredvid och jag trodde att det var personer som ville “bli vän” med mig (brukar nämligen få mejl ibland om att diverse personer vill lägga till mig på Linkedin). Det stod att de var “CEO” och annat viktigt, så jag tänkte att ja varför inte, vill de vara vän med mig så varsågod och klickade i allihop. Men jag förstod sen att det inte alls var så…utan att jag tydligen skickat förfrågan till dem? HAHA, så pin. Jag klickade på säkert tjugo personer. Jaja. Det blir nog bra.

 

IMG_0418.JPG

Såhär ser min packning ut till en (1) natt. Helt sjukt. Men min ursäkt är att jag inte äger en mellanstor väska, sportbag eller liknande. Och jag kunde ju inte gärna packa i påsar.

 

0

Trackback from your site.

Comments (22)

  • Egoina

   |

   Haha njä, men tänker att om man inte bryr sig om att duscha så kanske man inte bryr sig särskilt om hur man åker 🙂 Hursomhelst så finns här ensamma säten!! 😀

   Reply

 • Robert

  |

  Skönt med eget dubbelsäte. 😀

  Reply

 • Sandra

  |

  Det förklarar att du la till mig haha! Jag blev överraskad att du ville ha mig som kontakt haha. Jag gjorde faktiskt likadant som du när jag skaffade Linkedin. De är lite luriga att man inte förstår att man skickar ut förfrågan till alla. De ser alla mailkontakter man har haft i princip och man skickar ut förfrågan till alla dessa mailadresser, även till folk som inte ens har Linkedin. Folk skrev till mig och frågade varför jag spammade dem haha.

  Du får ta bort mig om du inte vill ha mig där haha jag heter Sandra Trankell. Vi hade en kort mailkontakt för ett tag sen om jag skulle hjälpa dig med din bloggdesign haha.

  Man får maila Linkedin och klaga typ! ;D

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Oj. Men snällt att du godkände 🙂

   Reply

 • Kattis

  |

  För min del är tiden viktigare än priset (sjukt privilegierat att kunna tänka så, jag vet). Åker Malmö-Göteborg T/R ungefär en gång i månaden och trots att jag är student så betalar jag hellre extra för att komma fram på 2,5 h med tåget istället för betydligt mer med buss haha. Hur som helst, hoppas din stund i Göteborg blir grym o att bussresorna går bra!

  Reply

 • Madde

  |

  Du verkar gilla espresso house, jag är barista på espresso house vilket betyder 50% personalrabatt 😉
  Jag lovar att om du någon gång vill ha go’fika och bra sällskap så ska jag bjuda dig.
  När man har personalrabatt så kan man äta typ hur många kakor man vill för det är så billigt.
  /en väldigt trogen bloggläsare.

  Reply

 • Sara

  |

  Va.. alltså va. Finns det lyxbussar?………………..

  Reply

 • Charlotte

  |

  Vad innebär lyxbuss? Vilket bolag? Skulle hemskt gärna åka mer bekvämt nästa gång 🙂

  Reply

  • Lovisa

   |

   Nettbuss, tidigare “Bus4you” <3

   Reply

  • Linnea

   |

   Skulle gissa på att det är bus4you/nettbus! De har skinnsäten och de har även ensamma säten så att man “slipper” folk brevid sig 😉 Grymt bra i alla fall, spenderat sjukt många timmar på deras bussar haha.

   Reply

  • Elin

   |

   Nettbuss skulle jag tro? 🙂

   Reply

  • Kattis

   |

   Bus4you skulle jag tro 🙂 de har iaf skinnsäten och bra benutrymme!

   Reply

 • Hanna

  |

  Egoina! Skulle du kunna hjälpa mig med ett dilemma? Jag har ingen annan att prata med om detta.

  Mitt problem är om jag ska stanna i en relation eller om jag ska lämna honom. I 1 1/2 år har jag varit tillsammans med en kille som jag älskar väldigt mycket. Vi bor nu tillsammans och pluggar i samma stad. Han nästintill avgudar mig, han ställer upp för mig och bryr sig så otroligt mycket om mig. Men… Jag är inte attraherad av honom. Vårt sexliv är inte det bästa, han har frågat mig hur jag känner och jag sa att jag hade en svaka. Men min oro är att det inte är en svaka, jag är rädd för att mina känslor för honom har svalnat helt. Jag försöker verkligen tycka att han är snygg och anstränga mig men det går bara inte. Ibland när vi är bland folk kan jag tycka det är lite pinsamt att jag är med honom. Samtidigt så älskar jag honom så mycket, har aldrig klickat med nån annan på detta vis, jag kan liksom se oss två bli gamla tillsammans. Hur stor roll spelar attraktion i en relation? Kan jag vara med honom utan att jag är attraherad av honom?

  Reply

  • Elin

   |

   Hej! Jag är förvisso inte Egoina men.. om du inte känner attraktion efter 1,5 år, vilket inte är särskilt lång tid, tror jag dessvärre inte att du är kär i killen längre. Du klickar med honom som (allra allra bästa) vän, inte som pojkvän. Eftersom ni inte varit tillsammans så länge och har många år framför er tror jag dessvärre det kan vara svårt att rädda situationen. Hoppas det löser sig! Kram!

   Reply

 • Sara

  |

  Du är inte dryg, var stolt över att du faktiskt förutsåg att din bussresa kanske (förmodligen) skulle bli jobbig med alla konstiga medresande och istället för att finna dig i det och sedan gnälla om det så istället väljer du ett bättre alternativ, en åtgärd för en lyckligare resa. Det måste man ju få göra utan att det ska ses som konstigt.

  Heja! <3

  Reply

 • kardashians

  |

  vad nice 😀 hoppas du får det bäst 😀

  Reply

 • Anna

  |

  Once you go Bus4you, you’ll never go back!

  Reply

 • Karina

  |

  Linkedin är grymt! Massa kompisar som fått jobb där! =)

  Reply

 • Linda

  |

  Gillar att du försökte gå före i kön på Park Lane genom att övertyga vakten om att u var en bloggare, haha! ;P

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, ja alltså SÅ pinsamt. Blev övertalad och typ tvingad till det, en av tjejerna som var med var sååå övertygad om att det skulle gå. Vid ett annat ställe gick hon fram till vakten UTAN mig (för att jag vägrade).. Men jaja. Kön rörde ändå på sig rätt fort så det var ju skönt 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv