Lite shopping

Jag shoppade lite idag. Förutom det på bilderna blev det en klänning som jag kanske ska ha på mig imorgon och så fick jag en stickad tröja av mamma. Jag var tvungen att ha den eftersom den är i “min färg” (turkos/blå/grön), menade hon. Gulligt!

 

IMG_0400.JPG

DSC06513

Det kanske inte kommer som en chock att jag köpte en kappa, hehe. Jag gillar att den har en rak passform. Det måste bara bli mer vår, för den är inte speciellt varm.

 

DSC06524

Ännu en jacka (märks det att jag gillar mörkblått eller?). Jag hittade denna för 300 kronor och tänkte att det blir en perfekt tunn parkas/vindjacka/regnjacka.

 

DSC06522

Känns alltid så lyx att köpa nya strumpbyxor och inte leta bland de femhundra paren som ligger i lådan och hålla tummarna för att det inte är hål i dem. Hade en rabatt på Kicks, så jag köpte en ny maskara också. Det blev Doll eyes från Lancome. Jag provade den precis och den var bra, men den STINKER rosor? Jag provade den för en halvtimme sedan och kan fortfarande känna att det luktar. Hur dumt är det inte att ha parfym i maskara? Förstår inte alls logiken i det.

0

Trackback from your site.

Comments (30)

 • Robert

  |

  Snyggt! 🙂

  Reply

 • Sophie

  |

  Åh jackan va grymt snygg! Vart är den ifrån? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Den är från H&M 🙂

   Reply

   • Linn

    |

    Det står ju Vila i jackan, om hon menar parkasen… Men kappan är från H&M antar jag att du menar:)
    Dem var i vilket fall jättesnygga!

    Reply

    • Egoina

     |

     Aha, ja precis 🙂

     Reply

 • Caroline

  |

  Omg kappan!! 😀 Vartifrån?

  Reply

 • Elin

  |

  Så fin! vad tog du för storlek på kappan?

  Reply

 • denice

  |

  Nu blir reklamen jättestor över inlägget igen 🙁
  Om man inte öppnar kommentarsinlägget

  Reply

 • Emma

  |

  Jag har också Doll eyes från Lancome och tycker att den är sååå bra! Men aldrig känt att den luktar rosor, måste verkligen känna efter nu hahah 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jag gör det! Lovar att jag inte hittar på 😉

   Reply

 • Rebecca Sigurdson

  |

  Skitsnygg kappa!! Love it!
  Men det med mascaran känns ju sådär bra, parfym i ögat borde inte vara det bästa…

  Reply

 • Josephine

  |

  Det är parfym i typ all smink/hudvård etc. även den som inte luktar. Fick erfara detta när jag köpte helt parfymfri ansiktskräm till min eksemhud och det luktade en blandning av lim/äckligt (= inget som maskerade). Men man kan ju tycka att de borde nöja sig med att få det att lukta ingenting om en mascara och inte superstarkt… Tänker de inte på att folk har parfym på sig som inte ska störas av en annan parfymlukt?

  Reply

 • Regina

  |

  Åh jag älskar dig blogg men det fungerar inte längre att läsa hela inlägget pga att en stor blå reklam täcker över halva sidan från telefonen och datorn 🙁

  Reply

  • Egoina

   |

   Vad konstigt, så ser det inte ut för mig. Ska försöka göra något åt det. 🙁

   Reply

 • Iz

  |

  Jättefin, klär dig verkligen

  Reply

 • Myhrans

  |

  Gud vad skumt att mascaran luktar rosor. Jag har aldrig varit med om en parfymerad mascara. Det känns ju otroligt onödigt. Det är inte särskilt ofta jag känner att mina ögonfransar luktar illa liksom haha.

  Reply

 • Luucy

  |

  Kappor är så himla fina 😀

  Reply

 • Louise

  |

  Åh älskar kappor 😀

  Reply

 • Carro

  |

  Men ja! Jag har en från Maybelline som stinker tantparfym!

  Reply

 • Josefine

  |

  Älskar doll eyes! Men förstår inte heller mig på rosdoften..

  Reply

 • Emma

  |

  Galet snygg kappa!!!

  Reply

 • Sara

  |

  Åh grymt fin kappa! Var är den ifrån och vad kostar den? :))) kramis

  Reply

  • Egoina

   |

   H&M, 699 kronor 🙂

   Reply

 • Elsa

  |

  Vart är kappan ifrån? Skitsnygg!

  Reply

 • Emma

  |

  Båda jackorna var grymt snygga!!

  Reply

 • daniela

  |

  såååå snygga jackor båda två!!!

  Reply

 • Emma

  |

  Köpte också Doll eyes och tyckte den var bra, men den EXTREMT starka rosdoften gjorde att mina ögon sved. Kan påpeka att jag inte ens har känsliga ögon. Gick tillbaka till Kicks med den, mest som ett statement för att själva grejen med starkt parfymerad mascara störde mig. Personalen bara “OJ, vad konstigt!! Det är aldrig någon annan som har nämnt detta. Jaha, luktar den rosor… Det känner vi inte.”. Fick byta till en annan, men fattar fortfarande inte hur de inte kan ha lagt märke till detta? Eller om de ljög. 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Hmm, jag borde kanske också gå tillbaka. Visste inte att man kunde det? För den är extremt stark..

   Reply

Leave a comment

Arkiv