Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Present till Alla hjärtans dag

Det är snart Alla hjärtans dag och här är lite saker jag hade velat ge Johannes i present.

 

gentsbildd

 

1) Shaving Foam Sensitive Green Tea. Johannes älskar grönt te. Han äter till och med glass med smak av grönt te. Så jag tänkte att ha kunde få ett raklödder i den doften också. Jag läste hos gents.se att den innehåller havreextrakt som återfuktar och lindrar samt grönt te som är rikt på naturliga antioxidanter!

2) Jag tycker alltid det ser så coolt ut på film när man rakar med en riktig rakkniv. Denna är både billig, bra och snygg.

3) En lyxig galge i cederträ. Cederträ ger väldoft, reglerar fuktnivån och skrämmer bort småkryp. Påminn mig om att bygga mitt framtida hus i cederträ…haha.

4) Rengöring och återfuktare. Johannes brukar ”låna lite” av mina produkter. Så jag tänkte att han helt enkelt kan få egna sådana från Truefitt & hill.

 

Alla produkter ovan är från gents.se och i samarbete med dem ger jag er 10% rabatt på hela köpet om ni vill hitta något fint till era pojkvänner! Uppge koden minälskling2015 i kassan för att få 10% på hela ditt alla-hjärtans-dag-köp.


0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

  • Patrik

    |

    Rakkniv är bra, det använde jag alltid förut. Enda nackdelen är kanske att den fungerar lika bra oavsett om skägget hunnit bli långt, så ibland när man var lat så fick det växa lite för länge. Med hyvel funkar det bäst om man rakar minst två gånger i veckan.

    Klart du ska ge honom rengöring och återfuktare, man ska vara rädd om huden. Att köra med tvål eller ”dubbeldusch” till ansiktet är inte den bästa lösningen.

    Svara

  • Robert

    |

    Lite galghumor här som en fortsättning på änd-ringen? 😉

    Svara

  • Rebecca

    |

    Hej Egoina! Du är så himla klok så tänkte fråga om en sak jag tänker på väldigt ofta. Jag är 18 år och har varit ihop med min pojkvän i snart ett år nu. Jag är så otroligt lycklig och älskar honom mer än allt annat, vilket är helt besvarat. Allt är så underbart och vi har pratat massa om framtiden, att vi ska flytta ihop osv. Han känns verkligen som min själsfrände och jag kan verkligen se hur vi är med varandra hela livet. Nu till frågan: Hur vanligt tror du det är att man känner såhär? Att man är säker på att man träffat the one? Och en andra: Han är min absolut första pojkvän och om vi skulle vara ihop hela livet skulle han vara den enda jag någonsin varit med. Vad är din åsikt kring det? Att bara ha en enda hela livet? Din blogg är grym, fortsätt precis som du gör! Massa kramar :*

    Svara

  • Kattis

    |

    Vill inte vara en partypooper, men har du kollat att träet är FSC-märkt? Skogsskövling pga västerlandets hunger för exklusiva träslag bidrar till såna kopiösa mängder miljöförstöring. Vi snackar koldioxid, försurning, utrotning av djur, kassa arbetsförhållanden och ja, egentligen typ allt miljöelände samlas i användandet av icke-märkt trä. 🙁 Ville bara uppmärksamma.

    Svara

  • Malin

    |

    Nu ska jag komma med ett relationsproblem som passar bra här till alla hjärtans dag-inlägget. Jag träffade en kille i julas och vi har dejtat nu i lite mer än en månad. Vi båda gillar varandra, vi har kul tillsammans och trivs i varandras sällskap. Klappat och klart kan man ju tycka, men problemet är att jag pluggar och bor i en annan stad. Det kommer alltså bli ett långdistansförhållande under ett par år och detta skrämmer oss båda. Dessutom är det lite ålderskillnad på oss så vi är i olika faser i livet. Hur löser man detta? Är det dödsdömt? Självklart är det bara vi själva som kan avgöra i slutändan men kan vara skönt att få en input från ett annat håll.

    Svara

    • Sofie

      |

      Jag var 18 och bodde i Stockholm när jag träffade en fyra år äldre kille från Skåne. Efter ett år med mycket prat på telefon och msn bestämde vi att vi skulle träffas igen, så han åkte upp då och då och vi blev tillsammans när jag var 19. Jag var ju klar med gymnasiet då men jag flyttade till Gotland för att plugga. Vi hade ett distansförhållande i ungefär 3 år, visst var det jobbigt. Underbart de dagar man fick vara tillsammans, jätte jobbigt när man måste skiljas åt och inte vet när man kan träffas igen.
      Nu sitter vi här ganska exakt 6 år senare (sen vi blev tillsammans) i vår bostadsrätt i Helsingborg med vår snart 2-åriga hund, gifte oss i somras och drömmer nu om villalivet 😉
      Det är väl inte så mycket att lösa egentligen, man får testa och se hur det går. Det kan sluta med att det bara rinner ut i sanden, det kan också sluta riktigt bra. Kanske bara är bra att ha ett distansförhållande medan man är i olika faser i livet, så slipper man inte fundera på att flytta ihop osv förrän man är redo. Bara en tanke.

      Har jag några vänner som också läser Egoinas blogg så vet ni precis vem jag är nu 😛

      Svara

    • Tea

      |

      Älskar man varandra och vill få det att fungera så fungerar det. Det är tufft, men jag har alltid ansett att jag hellre provar än funderar på vad som kunde ha hänt. Lycka till!

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv