Kvällens nöje

Är i badrummet och hör att Johannes skriker.

 

Johannes: Men ORKA!!!

Jag: Vad är det?

Johannes: Jag skulle krocka med grisen på tunnan, men det gick inte.

Johannes: Det går egentligen ju.

 

Haha. Så låter vårt samtal här hemma. Vad vi spelar? Jo, Looney Tunes på Ipad. Någon annan som spelar?

 

20150131-012010.jpg

 

0

Trackback from your site.

Comments (15)

 • Johanna

  |

  Jag spelar! 😀 Blir alltid lika frustrerad dom gångerna ag hoppar men karaktären missar… “JAG HOPPADE JUUUUUUUUU” Haha är på nivå 90 nånting, ni då? 🙂

  Reply

 • Sanna

  |

  Spelar på mobilen men annars så. Laddade ner det när du hade frågor & svar för lite mindre än 2 veckor sen och svarade på vilken nivå du var på. Jag är på nivå 70 nu, tycker ändå inte att jag spelat mycket alls…

  Reply

 • Robert

  |

  Aldrig testat det spelet. 😛

  Reply

 • Jämtlandshanna

  |

  Haha, jo men sånna kommentarer tycker jag man hör lite nu och då 😉
  Kramar

  Reply

 • Caroline

  |

  Haha jaaag!

  Reply

 • Sabina

  |

  Alltså laddade hem spelet nu. Fick frågan, hur gammal är du? Och fyllde nyss 26. Fick välja 26-40. Gud vad hemskt att vara i den kategorin nu. 26-40 liksom..

  Reply

 • Nathalie

  |

  Jag laddade ner det till mobilen när du skrev om det första gången!

  Reply

  • Nathalie

   |

   Hela kommentaren kom inte med. Skulle även stå att jag klarat bana 105 och att jag nu inte kan spela mer förrän de uppdaterar med nya banor 😮 Hehe, jobbigt läge 😉 Har ändå bara spelat lite då och då, men det gick rätt fort att klara många banor medan vissa kändes omöjliga 😉

   Reply

 • Amanda

  |

  Ja! Roligaste spelet just nu!

  Reply

 • Olivia

  |

  Hej egoina!! Förstår att nu spelar detta mycket men har ni insett än hur man fuskar till sig liv?? För VEM orkar betala eller vänta på liv?? Om inte så skicka mail så berättar jag, vill ju inte att en sån hör hemlighet ska komma ut här…

  Reply

  • Egoina

   |

   Nä jag vet 😉 🙂

   Reply

   • Lisa

    |

    Huuuuuuuuuur?????
    / Spelberoendetjej

    Reply

 • Jess

  |

  HAHA! Vet inte hur många gånger jag har velat slänga telefonen i väggen just för att man vet att det man missar på EGENTLIGEN ska gå att göra!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv