Follow my blog with Bloglovin

Fredag

Jag har världens fredagskänsla idag! Det kändes dessutom som att det var vår när jag vaknade, men sen kom jag ut och mötte snö som blivit regn. Men aja. Glad ändå!

Har världens bästa skoldag. 10-15. Älskar det. Två timmar – lunch – två timmar igen. Inte en för lång dag och det känns samtidigt värt att åka hit. Kan inte hela mitt liv vara så? Jobba 10-15. Jatack.

 

IMG_9827.JPG

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • My

  |

  Så härligt 😀

  Svara

 • Marie

  |

  Jag säger också ja tack till 10-15. Jag är så van med alla korta dagar vi har nu för tiden att när vi ska ha praktik senare den här terminen så kommer jag vara död efter första dagen med 8-17.

  Svara

 • Linnéa

  |

  Så vill jag också ha det! Eller jag kan gå med på 8-15 också. Don’t get me wrong, jag är kvällsmänniska, men jag är knappt vid medvetande de första timmarna på morgnarna så jag minns inte dem ändå, så det kvittar vart jag är, tänker jag.

  Svara

 • Patrik

  |

  Klart livet kan vara så om man vill, jobba 10-15 om man nu trivs med det. Själv väljer jag nog 9-12 så har man inte inkräktat så mycket på resten av dagen.

  Svara

 • Alma

  |

  Vilken är den mest kända som följer dig på instagram?

  Svara

 • Robert

  |

  Håller med. Det här 8-till-5 samhället passar nog inte mig heller riktigt. Jobbar bättre om jag får mer frihet. 😛

  Svara

 • Sarah

  |

  Hej!
  Jag har en fråga då jag precis har köpt min första MacBook.
  Är det MS Word jag ser på din skärm? Har du köpt det och isf, skulle du rekommendera att köpa det? Jag menar istället för pages och allt va det heter som folk pratar om till Mac datorer. Jag har alltid haft PC och känner mig lite lost utan Word, excel, powerpoint osv, men om det är en vanesak och om de andra programmen fungerar lika bra så ska jag bara se till att lära mig.

  Svara

 • Frida

  |

  Jag jobbar 6-14:30 funkar finfint, är iofs morgonmänniska men man hinner mycket efter jobbet 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Hej, jag har börjat plugga på distans och har som en du Mac. Men jag hittar inget bra skriv-program, har du något tips? Och vet du ifall jag skickar in dokument som är skriva på pages om lärarna kan öppna dom?
  Tack så mycket för underhållande läsning!

  Svara

 • ISA

  |

  perfekt arbetsdag enligt mig 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv