Follow my blog with Bloglovin

Vad jag önskar mig av 2015

Högt och lågt samt utan inbördes ordning:

 

1) Att jag hittar en ny perfekt lägenhet. Jag har tittat ett tag nu, men inte hittat en som har en bra planlösning, är tillräckligt fräsch, inte kostar för mycket OCH ligger i ett område jag vill bo. Jag hoppas jag hittar den 2015.

2) Att Instagram gör någon himla uppdatering så att man stannar där man senast var i flödet. Det är så fruktansvärt irriterande varje gång jag ska gå in och inte har varit inne på ett tag och har en massa bilder att scrolla genom och så hinner jag inte se alla bilder, utan måste jag göra något annat och så ”refreshar” den så måste jag scrolla ner igen och hålla på. Snälla Instagram, gör mitt liv enklare! Det är skandal att det är såhär.

3) Att smutsiga löpsedlar och artiklar likt denna upphör att existera:

 

IMG_8548.JPG

”Hej, vi kämpar för att få kvinnor att må dåligt över sitt utseende och de som inte är nöjda med sig själva och gör någonting åt det mobbar vi. HAHA. Yaj. Kul”.

 

4) Att alla tiggare försvinner. Alltså att ingen ska behöva tigga eller gå på gatan.

5) Att jag tar examen och får ett jobb efter utbildningen.

6) Att Magnum double kommer tillbaka.

7) Att Friends gör en reunion. Eller nä: att de gör tio nya säsonger. Om man ändå ska önska liksom. Önsketwist: Pheobe och Joey blir ihop. Gillar Mike, men hade varit så fantastiskt.

 

97319_1216026847322_full

 

8) Att slippa se beach-någonting taggen. Oavsett om det är ironiskt som en bild på en godisskål med #beach2016, eller en träningsbild med #beach2015 så är jag så TRÖTT PÅ DET. Det ger ångest oavsett. Kan vi inte bara få äta och finnas utan att bli påminda om att vi ska på stranden och hur våra kroppar ser ut och inte ser ut där?

9) Skratt, pussar och kramar.

10) Att jag har råd och tid att resa mer.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (38)

 • Hannah

  |

  Är det hyres eller bostadsrätt du söker? Är det bostads kan jag tipsa om att ringa olika mäklarfirmor och säga ungefär vad du söker och vart. Många mäklarfirmor har register på olika eventuella köpare, så om säljaren vill att det ska gå fort ”slipper” de hamna på hemnet osv, de börjar med registret

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh smart, kanske skulle göra så 🙂

   Svara

 • ISA

  |

  agree! DOCK DOCK DOCK: magnum double CARAMEL!<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaaa, det är den jag menar. Och chocolate!!! 😀 <3 Borde utnyttja bloggen och samla in underskrifter för att skicka in till dem. Haha 😉

   Svara

   • Ida

    |

    Ååååååh JA!!!! Underbara Double!!!!

    Svara

    • Linda

     |

     Den finns i flerpack med Magnum, då får man tre double och tre av en annan sort! Dock lite mindre storlek än original men fortfarande lika god;)

     Svara

     • Linda

      |

      ..gick till frysen och kollade, det är tre dubbel karamell och tre dubbel choklad i förpackningen!

 • Carro

  |

  Är tanken att nästa lägenhet ska vara större? typ… för två?:D

  Svara

  • Sara

   |

   Eller 3? 😉

   Svara

   • Linda

    |

    …gick till frysen och kollade, det är tre dubbel karamell och tre dubbel choklad i förpackningen!

    Svara

 • Karre

  |

  Till tvåan: sjukt bra! Önskar listor också som Twitter. Där man tex man titta på listan ”Familj och vänner” när man har ont om tid och bara vill titta lite snabbt.

  Till trean: fan va sjukt bra du är alltså!! <3

  Svara

 • Mikaela

  |

  Bra lista! Jag är håller tummarna för dig/håller med om allt förutom ev kärleksrelation mellan Pheobe och Joey 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  NUMMER TRE, ALLTSÅ TÄNKER PÅ DET VARJE GÅNG? Speciellt när jag kollar lite på jobbet när jag har tid, och så hinner jag kolla typ tio bilder men har ändå hur många bilder som helst kvar att kolla på innan man hunnit ikapp……. USCH.

  Svara

 • Sara

  |

  ÅH JAA! Att Joey och Phoebe blir tillsammans skulle vara underbart! ;D

  Svara

 • Lisa

  |

  Ska inte läsa bloggar innan jag vaknat riktigt.
  Läste ”att alla tigrar försvinner” och funderade vad i hela världen har människan emot tigrar???

  Svara

 • Anna

  |

  Eller så låter du folk skriva #beach2015, och accepterar att folk är olika, dvs alla vill inte bara äta och vara, utan vissa bryr sig om deras beach-kropp. Det är bara att koppla bort det. Alla är olika

  Svara

  • Josephine

   |

   Tack, Anna! Jag tänker detsamma. Den som använder #beach2015 ska inte behöva känna sig dålig för det.

   Svara

  • Fanny

   |

   Jag vet inte riktigt hur ni fick det till att Egoina inte accepterar att folk bryr sig om sin kropp…

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha, inte jag heller..

    Svara

 • Thea

  |

  Vet inte hur sant det är, men hittade något som såg ut som en friends-film för några dagar sen(alltså in the making). Hittar inte länken idag. Men håller tummar på att det är sant 🙂

  Svara

 • Isabella

  |

  Friends ska ju göra en reunion, en långfilm

  Svara

  • Emma

   |

   Men alltså, nej…

   Svara

 • Charlotte

  |

  Jag avskyr Hänt Bild, sedan de kallade bisexuella för tvestjärtar. Jag tog väldigt illa vid mig.

  Svara

 • Micaela

  |

  Magnum double!! <3

  Svara

 • alicia

  |

  Jag ÄLSKAR också friends så mycket. Har sett varje avsnitt säkert 50 ggr och har hela boxen hemma som jag tittar igenom när jag har tid över. Måste dock säga att en reunion skulle kännas lite skevt… Kaaaanske ett avsnitt, om ens något. Känns bara som att det skulle förstöra. Serien var ju så bra i sig och lyckades hålla samma höga standard i tio år. Att göra en reunion nu tror jag riskerar att förstöra själva standarden på serien. Haha, förstår du hur jag menar? Det är typ som Taken-filmerna. Den första var grym, men sedan gjorde dom två filmer till, vilket förstörde konceptet lite. Iaf för mig.

  Svara

 • Linds

  |

  Åhh, alltså jag har tänkt så mycket på det där med instagram! Exakt samma tankar för det är så sjukt irriterande när den hoppar upp igen! Det bordevara som på gacebook där det står ”nya händelser” och så kan man klicka på den och scrolla upp OM MAN VILL. bästa ever.

  Svara

 • Marielle

  |

  Alltså JA!! Du är så jäkla grym och vettig Regina! Blir lika glad varje gång jag går in på din blogg. Tjohoooo! 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Instämmer med nummer 8 så fruktansvärt mycket, det värsta är inte sociala medier utan när det uttrycks verbalt. Händer alldeles för ofta att nån drar linen ”måste tänka på beach 2015”. NEJ. DET MÅSTE DU INTE, DU MÅSTE MÅ BRA ÖVER DIN KROPP SOM DEN ÄR NU. Går ju liksom inte för mig som inte tänker så eller vill ha med den frasen att göra att undvika tyvärr :/

  Instämmer ganska mycket med 7:an också haha mer ”Vänner” till folket <3

  Svara

 • W

  |

  Amen to that, alltså!

  Svara

 • L

  |

  Hej!
  Vill mest säga att du är så jäkla grym! Varje gång jag är inne på din blogg så har du skrivit nåt inspirerande/fyndigt/peppande som gör mig glad eller får mig att skratta.
  Jag är rätt stark som person, tar liksom ingen skit. Dock så har jag fallit lite för träningshetsen och kan inte äta vad som helst utan att få lite dåligt samvete (sjukt vad samhället gör med en) men du och det du skriver här i din blogg får mig alltid att bli lugnare angående det. Tack för en grym blogg och tack för att du är så bra, fortsätt med det!
  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack!!! Vilken fin komplimang, vad glad jag blir <3 Jag vet att det inte är lätt, jag bryr mig också om hur jag ser ut, mer än vad jag skulle vilja. Tyvärr är det svårt i den här världen vi lever i. Men det är viktigt att komma ihåg vad som egentligen betyder något. Kram!

   Svara

 • helon

  |

  Jag är inne pp säsong 10 av vänner nu. Vill inte att det ska ta slut igen! Nåt timmesavsnitt som en riktig avslutning vorde kung! 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Magnum double finns i mini Magnum 6-pack:-)

  Svara

 • Emelie

  |

  Huuur kan du vilja att Joey och Pheobe ska bli tillsammans?? Mike ar ju helt perfekt?? Tror det ar det varsta jag nagonsin har last i din blogg!!! (vilket visar pa hur bra din blogg faktiskt ar)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! Tack 😉 Jo, jag håller med om att Mike är perfekt, och på ett sätt skulle det förstöra om Joey och Pheobe blev ihop. Men jag tycker att det är så sorgligt att alla fick ett ”avslut” förutom Joey. Blir ledsen när jag tänker på det. Vill inte att han ska vara ensam. Och han och Pheobe hade varit awesome tillsammans också. Så fina människor.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv