Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Jag får prokrastinera några dagar till

Hemma igen. Kvällens planer? Tänkte kanske plugga medan Johannes NFL:ar. Med kanske menar jag antagligen inte. Det är tråkigt ju. Dessutom, orka vara ute i god när jag kan göra det i sista sekunden istället. Nej men att inte skjuta upp saker är ju, som jag skrev, något jag ska bli bättre på nästa år. Mmm NÄSTA ÅR. Inte nu. Så låt mig.

 

IMG_9087.JPG

Selfie från IKEA. Dit vi går endast för att äta. Orka att den där mannen i bakgrunden försöker trycka sig in för att få vara med på bild. Bara fråga istället liksom. Vad är grejen med att jag alltid höjer på ena ögonbrynet förresten? Vet inte om jag ska öva bort eller bara embraca som min grej. Tror det sista.

 

1 gillar

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Robert

  |

  Hmmm… Aldrig tänkt på det där ögonbrynsproblemet. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Jag känner likadant med mitt pluggande. Tänkte att jag ska läsa massor i böckerna dessa lediga dagar, men nu vill jag ha ledigt istället, haha. 🙁

  Svara

 • Julia

  |

  Haha, jag höjer också alltid på ena ögonbrynet när jag tar selfies. Har även märkt att jag gör det när jag hälsar på någon eller när jag försöker se intresserad ut när någon berättar nåt (ointressant) för mig… 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, me too!

   Svara

 • Rebecca

  |

  Haha, du gav mig precis ”tillåtelse” till att också strunta i att plugga, har nämligen också en hemtenta under jul. Tack! 😉 Menar det alltså, jag har velat hitta en, smått oviktig, men ändå en anledning till att slippa. Nu är jag inte ensam i alla fall! 😀

  Kram på dig!
  /Rebecca

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha. WOHO, då är vi två som är sämst 😉

   Svara

 • Decdia

  |

  Du ser inte ut så där då? Jag har märkt att mina ansiktshalvor är grymt olika… ena sidan ser förvånad ut medan den andra är helt ”normal”.

  Svara

  • Egoina

   |

   Möjligt att det är en liten skillnad. Men vet att ögonbrynet höjs när jag tänker på att jag/någon tar bild (ser inte ut så om jag inte är beredd), sjukt skumt!

   Svara

 • karro

  |

  Så fint rouge! Mååste få veta färg och märke? 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Hahahha mannen i bakgrunden gör mig glad.
  Tur man är lättroad.

  Svara

 • Lovisa

  |

  Embraca! Jag har övat hela livet på att höja ena ögonbrynet samt att kunna blinka med ett öga. Jag blir 25 i år så embraca du din gudagåva! Gott nytt år till den härligaste, roligaste och sundaste (värderingsmässigt, ej kost) bloggaren! Kram!

  Svara

 • Anna

  |

  Nytt ord till SAOL igen? Embraca 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv